Neradote sau skirtos diskusijų rubrikos? užsukite čia.

Re: 36E LNB nustatymai

Standartinė einaras » Ket Rgs 21, 2017 7:36 pm

Sveiki, aisku kvailas klausimas, bet ar kam siandien rodo 36 e? ebesuprantu nieko. nuo vakar dingo signalas, vakare nieko nedariau ziuriu rodo, siandien vel nera signalo.
einaras
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 91
Užsiregistravo: Pen Bal 11, 2008 2:15 pm
Miestas: Šiauliai

Re: 36E LNB nustatymai

Standartinė einaras » Ket Rgs 21, 2017 7:47 pm

Jau issiaiskinau, kiek priejau su sluotkociu pajudinau laidus, atsigavo :D ,gal vejas savo buvo padares. Deja nusimato lipimas iki lekstes .
einaras
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 91
Užsiregistravo: Pen Bal 11, 2008 2:15 pm
Miestas: Šiauliai

Re: 36E LNB nustatymai

Standartinė TV žiūrovas » Pir Spa 02, 2017 9:25 pm

einaras rašė:Jau issiaiskinau, kiek priejau su sluotkociu pajudinau laidus, atsigavo :D ,gal vejas savo buvo padares. Deja nusimato lipimas iki lekstes .


NTV+ ir Tricolor periodiškai daro techninę profilaktiką, kurios metu visi kanalai neveikia. Paprastai nuo 2.00 iki beroc 10.00. Man kartą buvo - sumontavau klientui, pajungiau sharuną, kitą rytą skambina: "nieko nerodo, vakare buvo ok, o šiandien nieko...". Po pietų nuvažiuoju pažiūrėt - viskas veikia :) . Grįžęs pasižiūrėjau NTV+ naujienas - kaip tik tą dieną buvo tech. profilaktika.
TV žiūrovas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 151
Užsiregistravo: Ant Vas 08, 2011 10:16 am
Miestas: Vilnius

Re: 36E LNB nustatymai

Standartinė Andrius12345 » Ket Lap 29, 2018 11:01 pm

nerux rašė:
tankistas rašė:Gal tas modelis?
TeleSystem TS100M

paminėta galva atrodo taip

Paveikslėlis

http://www.gpsgo.pl/konwertery_lnb.php?pro_id=512


Sveiki gan senokai diskutavot, tai visgi ar yra kur nupirkt tokiu galvu, kad su motorizuota sistema pagautu 36.e kartu su kitais palydovais? Patikrinau lyg ir visas nuorodas i pirkimus, bet visos senos neveikia jau. Dekui
Andrius12345
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 6
Užsiregistravo: Tre Bal 12, 2017 12:07 pm

Re: 36E LNB nustatymai

Standartinė Kazas » Pen Lap 30, 2018 10:25 pm

Andrius12345 rašė:
nerux rašė:
tankistas rašė:Gal tas modelis?
TeleSystem TS100M

paminėta galva atrodo taip

Paveikslėlis

http://www.gpsgo.pl/konwertery_lnb.php?pro_id=512


Sveiki gan senokai diskutavot, tai visgi ar yra kur nupirkt tokiu galvu, kad su motorizuota sistema pagautu 36.e kartu su kitais palydovais? Patikrinau lyg ir visas nuorodas i pirkimus, bet visos senos neveikia jau. Dekui

Su motorizuota statos 2 galvos cirkuliarinė ir universali
AMIKO STHD 8820 combo Ofset 80 4w 4,8 E 13E 19,2 E
OFSET 78 36 E
Openbox s3 mini HD
LG 49KS8500PLA
----------------------------------------
Kazas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 786
Užsiregistravo: Ket Vas 23, 2012 4:31 pm

Re: 36E LNB nustatymai

Standartinė adastra » Pen Lap 30, 2018 11:25 pm

Kazas rašė:Su motorizuota statos 2 galvos cirkuliarinė ir universali

Na nebūtinai statosi dvi. Galima statyti ir tą vieną Telesystem, kur paveikslėlyje
tik nepamenu koks yra tikslus tos galvos modelio nr.
tanksitas jų tikrai turėjo ir galėtų gal pasakyt koks tikslus tos Multisystem galvos
modelis.
adastra
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 874
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am

Re: 36E LNB nustatymai

Standartinė rimstiklas » Šeš Gru 01, 2018 10:03 am

adastra rašė:
Kazas rašė:Su motorizuota statos 2 galvos cirkuliarinė ir universali

Na nebūtinai statosi dvi. Galima statyti ir tą vieną Telesystem, kur paveikslėlyje
tik nepamenu koks yra tikslus tos galvos modelio nr.
tanksitas jų tikrai turėjo ir galėtų gal pasakyt koks tikslus tos Multisystem galvos
modelis.

Nėra ir nebuvo LNB kurios gali priimti apskritimine ir linijine poliarizacijas tuo paciu metu,
yra LNB universal su apskritimine polerizacija,bet jos netinka linijinei polerzacijai
OSTAGON SF 4008 , T90 36E/31,5E/28,5E/23,5E/19E/16E/13E/9E/7E/5E/1W/4W/5W.
TV BOX KII Pro DVB-S2/T2
rimstiklas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1015
Užsiregistravo: Sek Geg 18, 2008 3:29 pm
Miestas: kaunas

Re: 36E LNB nustatymai

Standartinė adastra » Šeš Gru 01, 2018 11:32 pm

rimstiklas rašė:
adastra rašė:Nėra ir nebuvo LNB kurios gali priimti apskritimine ir linijine poliarizacijas tuo paciu metu,
yra LNB universal su apskritimine polerizacija,bet jos netinka linijinei polerzacijai

Tu ir vėl pradedi seniai išdiskutuotą ir išsiginčytą temą. Ar su atmintim negerai?
Dar kartą pasiskaityk temą ir tai ką rašė tau gerbiamas tankistas
viewtopic.php?f=1&t=22289&hilit=TeleSystem&start=25

Praėjo metai ir pamiršai.
adastra
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 874
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am

Re: 36E LNB nustatymai

Standartinė TadasLT » Sek Gru 02, 2018 11:46 am

adastra rašė:
rimstiklas rašė:
adastra rašė:Nėra ir nebuvo LNB kurios gali priimti apskritimine ir linijine poliarizacijas tuo paciu metu,
yra LNB universal su apskritimine polerizacija,bet jos netinka linijinei polerzacijai

Tu ir vėl pradedi seniai išdiskutuotą ir išsiginčytą temą. Ar su atmintim negerai?
Dar kartą pasiskaityk temą ir tai ką rašė tau gerbiamas tankistas
http://www.satpasaulis.lt/viewtopic.php ... m&start=25

Praėjo metai ir pamiršai.

Tai paskaiciau ir kur ta galva kad dirbtu ir taip ir anaip.
Prasau markes ir aprasymo.
O pasigaminti gali pats isidek i universalia plokstele ir bus laime.
Gamyklines nera tokios
TadasLT
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 160
Užsiregistravo: Ant Rgp 15, 2017 4:58 pm

Re: 36E LNB nustatymai

Standartinė adastra » Sek Gru 02, 2018 9:48 pm

TadasLT rašė:Tai paskaiciau ir kur ta galva kad dirbtu ir taip ir anaip.
Prasau markes ir aprasymo.
O pasigaminti gali pats isidek i universalia plokstele ir bus laime.
Gamyklines nera tokios

Tai kad tu trolis. Tu ne tik rašyt nemoki, bet ir visko kas parašyta dar ir perskaityti neįstengi.
Tai va. Tau galvos nebus. Žodžiu pamiršk šią forumo temą ir tiek.
Atsimeni gal čigono iš Tado Blindos posakį. Špyga taukuota ir Dūšelei ramiau.
adastra
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 874
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am

Re: 36E LNB nustatymai

Standartinė Andrius12345 » Ket Gru 13, 2018 3:39 pm

Kazas rašė:
Andrius12345 rašė:
Sveiki gan senokai diskutavot, tai visgi ar yra kur nupirkt tokiu galvu, kad su motorizuota sistema pagautu 36.e kartu su kitais palydovais? Patikrinau lyg ir visas nuorodas i pirkimus, bet visos senos neveikia jau. Dekui

Su motorizuota statos 2 galvos cirkuliarinė ir universali

Tai tiesiog tempt kabelį nuo antros galvutės iki imtuvo ar yra koks gudresnis būdas?
Andrius12345
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 6
Užsiregistravo: Tre Bal 12, 2017 12:07 pm

Re: 36E LNB nustatymai

Standartinė Kazas » Ket Gru 13, 2018 4:39 pm

Andrius12345 rašė:
Kazas rašė:
Andrius12345 rašė:
Sveiki gan senokai diskutavot, tai visgi ar yra kur nupirkt tokiu galvu, kad su motorizuota sistema pagautu 36.e kartu su kitais palydovais? Patikrinau lyg ir visas nuorodas i pirkimus, bet visos senos neveikia jau. Dekui

Su motorizuota statos 2 galvos cirkuliarinė ir universali

Tai tiesiog tempt kabelį nuo antros galvutės iki imtuvo ar yra koks gudresnis būdas?

Dedasi Diseq rele ir vienas kabelis eis iki imtuvo
AMIKO STHD 8820 combo Ofset 80 4w 4,8 E 13E 19,2 E
OFSET 78 36 E
Openbox s3 mini HD
LG 49KS8500PLA
----------------------------------------
Kazas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 786
Užsiregistravo: Ket Vas 23, 2012 4:31 pm

Re: 36E LNB nustatymai

Standartinė Andrius12345 » Ket Gru 13, 2018 4:55 pm

Kazas rašė:Dedasi Diseq rele ir vienas kabelis eis iki imtuvo

Tai iš rėlės išeinantis kabelis jungiasi į motorą? Kaip tada nustatymai atrodo ant enigmos? Dėkui
Andrius12345
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 6
Užsiregistravo: Tre Bal 12, 2017 12:07 pm

Re: 36E LNB nustatymai

Standartinė nerux » Ket Gru 13, 2018 5:39 pm

pas mane 2 antenos pajungtos ir motoras ir imtuvas su enigma, ta antena kuri su motoru, pasirenku tą diseqc portą į kurį yra pajungta centrinė galva, ant jos nustatymuose diseqc padarau ant 1.2 ir surašau rytų ir šiaurės kordinates pvz E 024.000 ir N 054.000 ir taip padarau ties kiekvienu palydovu į kurį noriu nusukt.
Vu+Zero 4K, Denys Pro Combo, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9445
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: 36E LNB nustatymai

Standartinė Soul » Ket Gru 13, 2018 6:22 pm

Andrius12345 rašė:
Kazas rašė:Dedasi Diseq rele ir vienas kabelis eis iki imtuvo

Tai iš rėlės išeinantis kabelis jungiasi į motorą? Kaip tada nustatymai atrodo ant enigmos? Dėkui

Iš tiunerio jungiasi į motorą, iš motoro į diseqc relę. Galvutės jungiasi į diseqc rele. Pajungus kaip Jūs rįašote, gali sudegti diseqc relė...
Formuler F3 HD PVR, Openbox ci7200PVR, Moteck SG2100A, 0.9m.
Legalus montuotojas.
Soul
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 2502
Užsiregistravo: Tre Lap 08, 2006 7:34 pm
Miestas: Rokiškis

Re: 36E LNB nustatymai

Standartinė Andrius12345 » Ket Gru 13, 2018 6:49 pm

Soul rašė:
Andrius12345 rašė:
Kazas rašė:Dedasi Diseq rele ir vienas kabelis eis iki imtuvo

Tai iš rėlės išeinantis kabelis jungiasi į motorą? Kaip tada nustatymai atrodo ant enigmos? Dėkui

Iš tiunerio jungiasi į motorą, iš motoro į diseqc relę. Galvutės jungiasi į diseqc rele. Pajungus kaip Jūs rįašote, gali sudegti diseqc relė...


Tokia eiga ir turejau galvoj, dekui Jums!
Andrius12345
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 6
Užsiregistravo: Tre Bal 12, 2017 12:07 pm

Ankstesnis
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: versionas81 ir 6 svečių

Nustatymai

Grįžti į Visi klausimai susiję su Palydovine Televizija