KODI+Enigma2+Android

Enigma2 paleidimas iš kortelės

Standartinė tankistas » Pen Kov 04, 2016 9:01 pm

Wetek imtuvai savyje jau turi instaliuotą Kodi. Wetek Play modelis turi Kodi ir Androidą.
Tiek vienam, tiek kitam modeliui galima paleisti Enigma2.
Tereikia pageidaujamą Enigmą įrašyti į kortelę, o kortelę kišti į imtuvą. Tuomet imtuvas startuodamas paleis Enigma2.

Mums reikės microSD kortelės (pageidautina 10 klasės) ir win32-disk-imager programos.

Atsisiunčiame pageidaujamą Enigmą. Išarchyvuojame.
Programoje spaudžiame ant parodytos ikonos.

Paveikslėlis

Spaudžiame Writhe.
Mūsų paklausia ar tikrai tęsti įrašymą. Spaudžiame Yes.

Paveikslėlis

Kol rašosi imidžas, galime atsigerti kavos ar arbatos. Tai užtruks iki 5 minučių.

Paveikslėlis

Kai baigsis įrašymas - ekrane apie tai bus pranešta

Paveikslėlis

Spaudžiame OK. Išjungiame programą ir ištraukiame SD kortelę iš kompiuterio.
Kišame į imtuvą ir mėgaujamės Enigma.
Admin. No comment!
tankistas
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 2794
Užsiregistravo: Ket Gru 02, 2010 1:52 pm
Miestas: Virtualus Pasaulis

Re: Enigma2 įrašymas į kortelę

Standartinė vytas121 » Pen Kov 04, 2016 11:52 pm

Atgaline tvarka galyma pasidaryti visos korteles su visais enigmos nustatymais backup'a i kompiuteri,tik uzimamo failo dydis sutampa su SD korteles dydziu kurioje yra Enigma2.
Jei korta 16GB tai tiek uzims ir kompe vietos :).Atgal si backup'a rasant i kortele,irasymo laikas geroookai :-D prailgeja.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3124
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Enigma2 įrašymas į kortelę

Standartinė tankistas » Šeš Kov 05, 2016 11:41 am

Neišbandžiau kokio minimalaus kortelės dydžio pakanka.
Gal 4GB?
Tuomet ir backupas užimtų 4GB. Ar klystu?
Admin. No comment!
tankistas
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 2794
Užsiregistravo: Ket Gru 02, 2010 1:52 pm
Miestas: Virtualus Pasaulis

Re: Enigma2 įrašymas į kortelę

Standartinė vytas121 » Šeš Kov 05, 2016 12:34 pm

tankistas rašė:Neišbandžiau kokio minimalaus kortelės dydžio pakanka.
Gal 4GB?
Tuomet ir backupas užimtų 4GB. Ar klystu?

Pas mane 8GB korta tai ir backup'as gavosi 8GB.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3124
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Enigma2 įrašymas į kortelę

Standartinė nerux » Šeš Kov 05, 2016 1:46 pm

pas mane 32 GB korta, tai irgi tiek pat gautūsi backupas.
Vu+Solo SE V2, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 8999
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: Enigma2 įrašymas į kortelę

Standartinė vytas121 » Šeš Kov 05, 2016 4:57 pm

nerux rašė:pas mane 32 GB korta, tai irgi tiek pat gautūsi backupas.

Taip,jeigu "tipo" backup'a darysi su Win32DiskImager.
Siaip turetu darytis backup'as ir su BackupSuite programele instalinta i imiga.Kol kas man sito padaryti nepavyksta,gal todel,kad ta programulka pritaikyta tik MIPS procams.
Cia as kalbu apie Enigma2.
Gal is turinciu VU+4K galetu pasidalinti sia programulka?
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3124
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Enigma2 įrašymas į kortelę

Standartinė cvykas » Šeš Kov 05, 2016 5:50 pm

Jau bandziau su backupsuite is 4K arm imtuvo bet nesidaro. Teoriskai ir neturetu veikti nes ji parasyta taip jog apdirba vidinio fliasho informacija o cia visiskai kitas reikalas. Todel ir hdmi-cec kol kas neveikia todel kad ji buvo parasyta vidiniam fliashui. Sios programos glaudziai susijusios su gelezimi imidzu kurie sedi vidiniame fliashike. Lieka laukti kol softu rasytojai adaptuos isoriniam microsd sias neveikiancias programas.
Asmeniskai as nesidarau kopiju tad ir nereikia:)
= Vu+Solo2, Android, Raspberry Pi, Banana Pi =
cvykas
Vartotojo avataras
Super Mod.
Super Mod.
 
Pranešimai: 3540
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am
Miestas: Šiauliai

Re: Enigma2 įrašymas į kortelę

Standartinė slavka112 » Šeš Kov 05, 2016 8:28 pm

O tai kodėl butent win32 disk imageri renkates, kodėl nebandot alternatyvos? pvz imgburn, CDburnerxp.
slavka112
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 594
Užsiregistravo: Pir Lap 29, 2010 3:40 pm

Re: Enigma2 įrašymas į kortelę

Standartinė cvykas » Šeš Kov 05, 2016 9:37 pm

Tai va kaip turesi galimybe pabandyti tai ir parasyk kaip sekesi. O sitas win32 yra rekomenduojamas gamintoju. Ta pati rekomenduoja ir del raspberry pi ir visoms kitoms os laikomoms microsd korteleje. Visko gali buti kad ir alternatyvus burneriai tinka.
= Vu+Solo2, Android, Raspberry Pi, Banana Pi =
cvykas
Vartotojo avataras
Super Mod.
Super Mod.
 
Pranešimai: 3540
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am
Miestas: Šiauliai

Re: Enigma2 paleidimas iš kortelės

Standartinė Giedrius7x » Sek Bal 10, 2016 12:03 pm

Win32DiskImager raso ar skaito klasteri po klasterio, jis nemato failu. is 16gb korteles gaunasi 16gb backup failas, is 32gb korteles gaunasi 32gb failas. Net tuscia korteles vieta, kurioje nera failu jokiu, jis nuskaito kaip nulinius bitus ir juos itraukia i bendra backup faila. norint kad butu failas mazesnis reikia skaldyti su particiju skaldymo programa, arba paprasciausias budas backup faila suzipinti. Tada jis sumazeja 4-5kartus, kompe uzims maziau vietos.
Giedrius7x
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 108
Užsiregistravo: Sek Kov 22, 2015 11:39 pm
Miestas: Bristol

Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į WETEK