Kompiuterinių TV ir SAT plokščių skyrelis

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė vytautasba » Šeš Vas 09, 2013 10:44 pm

siaip vienas geriausiu variantu, kas konkreciai tau nepasileido? ar vdr startavo (pradzioje rodys tris vokieciu iptv kanalus,aisku veliau isikeli kanalu sarasa,instaliuojasi sc pluginas sharambarui, daug kas is vis per web interfeisa koreaguojasi)
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė parakauskiai » Sek Vas 10, 2013 6:15 pm

nerode nei tu iptv kanalu kaip zadejo, nors channel.conf faile jie buvo. Tiesiog juodas ekranas. Per web admina perjungiau ant xine alternatyvos, bet ir cia rode tik uzklanda, na dar paspaudus "m" galedavau i vdr meniu patekti. Paskui redagavau diseqc.conf (4 galvutes per switsch), tai vel nieko neberode, nors perkrovinejau. XBMC veike be problemu, tik prie "live tv" sake kad nera aktyvuoti pvr adonai ar pluginai, ar kazkas panasaus. TV korta: hauppauge nova hd-s2 (linuxai naudoja conexant driveri), Grafika nvidia 9400, Ramm 4GB, CPU 2coreduo apie 3GHZ
parakauskiai
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 139
Užsiregistravo: Pen Vas 11, 2011 5:18 pm

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė vytautasba » Sek Vas 10, 2013 8:29 pm

nezinau kaip su sia plokste, ant mano skystar2 usb tai reikejo imest firmware failiuka. kitaip vaizdelio nemaciau,bet pradiniame kanalu sarase vokiski IPTV kanalai buvo,ir rode,be jokiu manipuliaciju. Naudoju softdevice vaizdui,esu labai patenkintas vaizdo kokybe. atrodo kad rodo daug geriau nei drymai,ar vu+,na cia subjektyvus mano pastebejimas

beje ,o ka logas sako?
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė parakauskiai » Sek Vas 10, 2013 9:08 pm

susinervinau ir nusprendziau idiegti ubuntu 12.04.1 LTS, xbmc ir... nezinau ka vietoj tv serverio. vel ta VDR? Man apskritai nepatinka kai reikia rankomis susirasti tv kanalus ir diseq rasinejant visokius failus. Ar nera ant linuxu kazkas panasaus i normalu receiveri, kur per grafikini interfeisa nustatai lnb ir paleidi automatini skanavima, paskui susitvarkai favoritus?
parakauskiai
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 139
Užsiregistravo: Pen Vas 11, 2011 5:18 pm

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė vytautasba » Sek Vas 10, 2013 9:16 pm

ant VDR teks rankomis pasiredaguot diseq.conf faila,ir pasiredaguot kanalu sarasa,cia man vienintelis nepatogumas,bet pripratau, VDR matau daugiau pliusu,nei minusu :)
isbandyk AlexELECe2 (paturbintas openelec variantas),ji as naudoju, jame su VDR galima skanuot is meniu,tik visgi kanalu sarasa ir diseq failus teks pasiredaguot. as TV ziuriu su VDR,likusiems media resursams- XBMC, plius yra Enigma2 pasirinkimas,jei patinka ,vaizdo kokybe liuks bent pas mane.
http://alexelec.ru/forum/viewforum.php? ... 25ab9bae23
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė avokadas » Sek Vas 10, 2013 9:41 pm

parakauskiai rašė: Man apskritai nepatinka kai reikia rankomis susirasti tv kanalus ir diseq rasinejant visokius failus. Ar nera ant linuxu kazkas panasaus i normalu receiveri, kur per grafikini interfeisa nustatai lnb ir paleidi automatini skanavima, paskui susitvarkai favoritus?

Del HTPC nieko nepatarsiu, bet kas liecia konfiguravima, tai 120% zinau, kad ner geriau, kaip kad viska tvarkytis per paprasta text editor'iu, nes poto bent jau zinai kur ir ka irasiai, o tie visi GUI - tai tol geri kol viskas gerai, o jei tik kas sugenda, tai ir nzn nuo ko pradet.
Paveikslėlis
avokadas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1332
Užsiregistravo: Sek Lap 21, 2010 11:01 am

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė parakauskiai » Sek Vas 10, 2013 11:19 pm

nu taip, bet kiek darbo. Be to man ir neaisku ka ten i diseq.conf irasyti. Galdel to ir yavdr neveike. Pas mane 4lnb swtshas: 1LNB- AA- hotbird 13e, 2LNB- AB- astra 19,2e, 3LNB- BA- sirijus 4,8e ir 4LNB- BB- eurobird 9e. Chanellist.conf lyg ir aiskus. Dar nesupratau kaip iptv kanalus ideti- ten kazkokiu skaiciu virtines, nesuprasi is kur tuos skaicius ima.

dabar galvoju gal man irgi reikejo kazka su firmware daryti? KAip bebutu pas ubuntu 12.04 hauppauge draiverius ir firmware radau savo vietoje. Idiegiau grotuva kaffeine- jis moka apsieiti su diseq ir automatiskai iesko kanalu. Viskas suveike. Dabar galvoju kaip susieti kaffeine su xbmc, bet atrodo kad tokio budo nera, gaila. Reiks bandyti su vdr.

Hmm... vdr nesiduoda pilnai idiegiamas nes trukdo kiti komponentai, pvz.: libgcc1. Situ komponentu deaktyvuoti nenoriu, nes kitos geros programos su jais susijusios. Dabar bandysiu su tvheadend. Puinkiai isidiege, tiesa, ubuntu 12.04 repo'uose tvheadent neradau, bet pagooglinau, radau kaip suinstaliuoti per komandine eilute ir puikiai pavyko. Tiesa, dabar tu instaliavimo komandu neberandu. Na dar laukia darbas sukonfiguruoti 4x1 disegc swtsh, kanalus, supazindinti su xbmc ir sarunas. 2013.14.02: tvheadend nusistatinejas per narsykle, ten sujungiau savo 4x1 LNB switsch: o atitinka AA, 1-AB, 2-BB, 3-BA. Gera puse dienos ieskojo jis ten kazkokiu servisu ir multiplexu kol galejau paspausti "map channels". Patiko kad tvheadend turi konfiguracijose "code word client"- t.y. integruota sharuno klijenta. Pas mane puikiai suveike, bent jau su newcamd protokolu. Atidare daugiau kanalu negu MP+mdapi+cvc ant windowsu. Atrodo, kad atidare net tuos kuriu atidaryti neturejo, nes as jiems net raktu neturejau. Ziuriu visa tai per xbmc live tv..... bus daugiau...

Beje, ubuntu siulo testavimui ubuntuTV. Kolkas patariama bandyti ant virtualiu masinu, nes versija dar nestabili. Paveiksleliai: http://www.chip.de/bildergalerie/Ubuntu-TV-schon-jetzt-ausprobieren-Galerie_53714412.html?show=1 Diegimas, aprasymas: http://www.chip.de/news/Ubuntu-TV-Medienzentrale-schon-jetzt-ausprobieren_53713312.html Diegimo komandos:
Kodas: Pasirinkti visus
sudo apt-get remove lens-video
sudo add-apt-repository ppa:nilarimogard/test3
sudo apt-get update
sudo apt-get dist-upgrade
sudo apt-get install unity-lens-video
Paskutinį kartą redagavo parakauskiai Ket Vas 14, 2013 11:14 am. Iš viso redaguota 1 kartą.
parakauskiai
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 139
Užsiregistravo: Pen Vas 11, 2011 5:18 pm

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė vytautasba » Pir Vas 11, 2013 1:24 pm

parakauskiai rašė:nu taip, bet kiek darbo. Be to man ir neaisku ka ten i diseq.conf irasyti. Galdel to ir yavdr neveike. Pas mane 4lnb swtshas: 1LNB- AA- hotbird 13e, 2LNB- AB- astra 19,2e, 3LNB- BA- sirijus 4,8e ir 4LNB- BB- eurobird 9e. Chanellist.conf lyg ir aiskus. Dar nesupratau kaip iptv kanalus ideti- ten kazkokiu skaiciu virtines, nesuprasi is kur tuos skaicius ima.

dabar galvoju gal man irgi reikejo kazka su firmware daryti? KAip bebutu pas ubuntu 12.04 hauppauge draiverius ir firmware radau savo vietoje. Idiegiau grotuva kaffeine- jis moka apsieiti su diseq ir automatiskai iesko kanalu. Viskas suveike. Dabar galvoju kaip susieti kaffeine su xbmc, bet atrodo kad tokio budo nera, gaila. Reiks bandyti su vdr.

Hmm... vdr nesiduoda pilnai idiegiamas nes trukdo kiti komponentai, pvz.: libgcc1. Situ komponentu deaktyvuoti nenoriu, nes kitos geros programos su jais susijusios. Dabar bandysiu su tvheadend. Puinkiai isidiege, tiesa, ubuntu 12.04 repo'uose tvheadent neradau, bet pagooglinau, radau kaip suinstaliuoti per komandine eilute ir puikiai pavyko. Tiesa, dabar tu instaliavimo komandu neberandu. Na dar laukia darbas sukonfiguruoti 4x1 disegc swtsh, kanalus, supazindinti su xbmc ir sarunas.

Beje, ubuntu siulo testavimui ubuntuTV. Kolkas patariama bandyti ant virtualiu masinu, nes versija dar nestabili. Paveiksleliai: http://www.chip.de/bildergalerie/Ubuntu-TV-schon-jetzt-ausprobieren-Galerie_53714412.html?show=1 Diegimas, aprasymas: http://www.chip.de/news/Ubuntu-TV-Medienzentrale-schon-jetzt-ausprobieren_53713312.html Diegimo komandos:
Kodas: Pasirinkti visus
sudo apt-get remove lens-video
sudo add-apt-repository ppa:nilarimogard/test3
sudo apt-get update
sudo apt-get dist-upgrade
sudo apt-get install unity-lens-video


man pradzia irgi buvo gan sunki,jungiau ant 10x1 diseko,bet skaiciau,bandziau,vel skaiciau, ir galutiniu rezultatu esu labai patenkintas. Jei per kofeine sat tv pasileido,reiskias su draiveriais viskas ok, lieka tik teisingai sukonfiguruot diseq.conf faila.
del diseq, cia pvz ant 4 galvu (1- 36-as rusu, 2- 28-as skyUK, 3-hotbird, 4- sirius, 5- astra19)
pries redaguodamas VDR papkej esamus failus, sustabdai VDR.
1 lnb reikme yra F0, 2 lnb- F1, 3 lnb-F2, ir tt susideliok pagal save,tik taisyklingai at pavadinima irasyk (pvz.S13.0E)

diseqc.conf

# Optimized for full DiSEqC:

S35.9E 99999 V 10750 t v W10 [E0 10 39 F0] W10 V W10 [E1 10 39 F0] W10 v
S35.9E 99999 H 10750 t V W10 [E0 10 39 F0] W10 v W10 [E1 10 39 F0] W10 V

S28.2E 11700 V 9750 t v W10 [E0 10 39 F1] W10 V W10 [E1 10 39 F1] W10 v W10 t
S28.2E 99999 V 10600 t v W10 [E0 10 39 F1] W10 V W10 [E1 10 39 F1] W10 v W10 T
S28.2E 11700 H 9750 t V W10 [E0 10 39 F1] W10 v W10 [E1 10 39 F1] W10 V W10 t
S28.2E 99999 H 10600 t V W10 [E0 10 39 F1] W10 v W10 [E1 10 39 F1] W10 V W10 T

S13.0E 11700 V 9750 t v W10 [E0 10 39 F2] W10 V W10 [E1 10 39 F2] W10 v W10 t
S13.0E 99999 V 10600 t v W10 [E0 10 39 F2] W10 V W10 [E1 10 39 F2] W10 v W10 T
S13.0E 11700 H 9750 t V W10 [E0 10 39 F2] W10 v W10 [E1 10 39 F2] W10 V W10 t
S13.0E 99999 H 10600 t V W10 [E0 10 39 F2] W10 v W10 [E1 10 39 F2] W10 V W10 T

S4.8E 11700 V 9750 t v W10 [E0 10 39 F3] W10 V W10 [E1 10 39 F3] W10 v W10 t
S4.8E 99999 V 10600 t v W10 [E0 10 39 F3] W10 V W10 [E1 10 39 F3] W10 v W10 T
S4.8E 11700 H 9750 t V W10 [E0 10 39 F3] W10 v W10 [E1 10 39 F3] W10 V W10 t
S4.8E 99999 H 10600 t V W10 [E0 10 39 F3] W10 v W10 [E1 10 39 F3] W10 V W10 T

S19.2E 11700 V 9750 t v W10 [E0 10 39 F4] W10 V W10 [E1 10 39 F4] W10 v W10 t
S19.2E 99999 V 10600 t v W10 [E0 10 39 F4] W10 V W10 [E1 10 39 F4] W10 v W10 T
S19.2E 11700 H 9750 t V W10 [E0 10 39 F4] W10 v W10 [E1 10 39 F4] W10 V W10 t
S19.2E 99999 H 10600 t V W10 [E0 10 39 F4] W10 v W10 [E1 10 39 F4] W10 V W10 T

jie netiks, daug infos radau cia,tik reik netinget paieskot,prirasyta daug,bet verta buvo.

http://forum.free-x.de/wbb/index.php?pa ... stID=16809
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė parakauskiai » Šeš Vas 16, 2013 12:48 am

projektelis su ubuntu 12.04 + xbmc + tvheadend + sharunas puikiai pavyko. Daug ranku darbo, googlinimo, bandymu- vienas variantas tinka, kitas ne, bet rezultatas geras. NA dar distancinio nesutvarkiau, bet palauks. Didziausi pliusai lyginant su winda: daug greiciau uzsikrauna nei windowsu htpc; kai viskas gerai sutvarkyta- daug stabiliau veikia. Taciau kas nepatyres linuxuose ir/arba neturi kantrybes, tau nepatarciau prasideti. As nepatyres, bet kantrybes turiu ir man patinka knebinetis :)
Dabar noriu pabandyti sita: http://www.alexelec.ru/. Pradejau, bet isbandzius 3 usb stikus, po to perrasiau create_install.bat, kad leistu bet koki diska pasirinkti, bandziau instaliuoti i hdd, bet vistiek man nepagamina savaime pasileidziancio instalinio disko, neideda Autorun.inf failo. Kolkas nezinau ka ir daryti.
parakauskiai
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 139
Užsiregistravo: Pen Vas 11, 2011 5:18 pm

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė maksaz » Šeš Vas 16, 2013 7:17 am

parakauskiai rašė:Dabar noriu pabandyti sita: http://www.alexelec.ru/. Pradejau, bet isbandzius 3 usb stikus, po to perrasiau create_install.bat, kad leistu bet koki diska pasirinkti, bandziau instaliuoti i hdd, bet vistiek man nepagamina savaime pasileidziancio instalinio disko, neideda Autorun.inf failo. Kolkas nezinau ka ir daryti.

...nieko ten perrasineti nereikia, parsiunciat, isarxyvinat, iskleidziat openelec i atskira nauja papke, paleidziamaji faila kuris vadinasi create_installstick ir turi galune Windows Batch File (.bat) paleidziat butinai nuo kompo admino vardo...atsidaro nedidelis langas ir praso usb pirsto raides... toliau viskas paveiksleliuose ant desktopo...15 sekundziu ir vualia...Jemelios svajone... :)
Ad infinitum...
maksaz
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 700
Užsiregistravo: Pir Sau 15, 2007 11:50 am
Miestas: Vilnius

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė parakauskiai » Šeš Vas 16, 2013 9:11 am

taip pas ji ant paveiksleliu, bet man to instaliacinio stiko normaliai nesukuria (kaip sakiau - isbandziau 4 skirtingus ir ne po viena karta)- neideda visu failu, nepadaro Autorun.inf ir del to stikas nepasileidzia atomatiskai.
parakauskiai
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 139
Užsiregistravo: Pen Vas 11, 2011 5:18 pm

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė maksaz » Šeš Vas 16, 2013 10:31 am

parakauskiai rašė:taip pas ji ant paveiksleliu, bet man to instaliacinio stiko normaliai nesukuria (kaip sakiau - isbandziau 4 skirtingus ir ne po viena karta)- neideda visu failu, nepadaro Autorun.inf ir del to stikas nepasileidzia atomatiskai.

...ar tikrai usb pirstai suformatuoti fat32 ir ne greituoju budu?..ar gauna instaliacinis usb varda- OPENELEC ..? ...isbandziau 3 skirtingus ir is visu instaliuojasi...viska darau su win7...as emiau openelec is ju puslapio, alex modo nebandziau...
...mano instaliacinio usb viduj nera autorun...bet jis veikia :)
Ad infinitum...
maksaz
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 700
Užsiregistravo: Pir Sau 15, 2007 11:50 am
Miestas: Vilnius

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė parakauskiai » Šeš Vas 16, 2013 2:48 pm

maksaz rašė:
parakauskiai rašė:taip pas ji ant paveiksleliu, bet man to instaliacinio stiko normaliai nesukuria (kaip sakiau - isbandziau 4 skirtingus ir ne po viena karta)- neideda visu failu, nepadaro Autorun.inf ir del to stikas nepasileidzia atomatiskai.

...ar tikrai usb pirstai suformatuoti fat32 ir ne greituoju budu?..ar gauna instaliacinis usb varda- OPENELEC ..? ...isbandziau 3 skirtingus ir is visu instaliuojasi...viska darau su win7...as emiau openelec is ju puslapio, alex modo nebandziau...
...mano instaliacinio usb viduj nera autorun...bet jis veikia :)

visur fat 32. Formatavau su win xp, su gparted live, su win 7; instal.bat leidau ir per win xp ir per win 7. Beje, instabatas savyje turi tokiua eilute: format %DRIVE% /V:OPENELEC /Q /FS:FAT32 /X" , tai reiskia kad sitas batas pats atlieka greita formatavima. Pirstai visada gauna pazymejimus "openelec" ir visad pranesa kad "The AlexELEC USB Installer has been successfully copied to usb stick. Please boot your HTPC off this USB stick", bet nestartuoja nei ant win xp nei ant win 7. As pas save ant visu windu pasidares kad man rodytu ir pasleptus sisteminius failus. Gali buti kad tu autorun.inf nematai del to kad sistema jo neparodo kad jis yra? P.S. bet manau kad ne autorun.inf beda. Istyrinejus create_installstick.bat faila, ten yra tokia eilute: >NUL 3rdparty\syslinux\win32\syslinux.exe -f -m -a %DRIVE%. Taigi as per komandine eilute uzleidau syslinux.exe -f -m -a z: (z: - mano usb stiko raide) ir ismeta mazdaug kad veiksmo ivykdyti nepavyko.
parakauskiai
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 139
Užsiregistravo: Pen Vas 11, 2011 5:18 pm

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė maksaz » Šeš Vas 16, 2013 6:18 pm

...mda...matau, kad zymiai giliau kapstot, nei as...turbut juokinga skaityt tokius primityvius cainiko postringavimus.. :) ...as gi kaip ta "rastinga bezdzione"- tik bandau nukopint ir paleist tai, ka protingi sukure...
...ir vistiek primygtinai siulau mest alex modo instala ir pabandyt is openelec puslapio http://openelec.tv/get-openelec/download ...
...ar bandet ant kito kompo?
...dar ieskau manualo, kaip oscama prie tvhended prisukt...jei turit nuoroda, imeskit...
Ad infinitum...
maksaz
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 700
Užsiregistravo: Pir Sau 15, 2007 11:50 am
Miestas: Vilnius

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė parakauskiai » Šeš Vas 16, 2013 7:00 pm

maksaz rašė:...mda...matau, kad zymiai giliau kapstot, nei as...turbut juokinga skaityt tokius primityvius cainiko postringavimus.. :) ...as gi kaip ta "rastinga bezdzione"- tik bandau nukopint ir paleist tai, ka protingi sukure...
...ir vistiek primygtinai siulau mest alex modo instala ir pabandyt is openelec puslapio http://openelec.tv/get-openelec/download ...
...ar bandet ant kito kompo?
...dar ieskau manualo, kaip oscama prie tvhended prisukt...jei turit nuoroda, imeskit...

reikalas issisprende taip: kai paklausei ar pirstas suformatuotas greituoju budu, tai prisiminiau kad instal.bat formatuoja tokia eilute: "format %DRIVE% /V:OPENELEC /Q /FS:FAT32 /X" kur "/Q" reiskia greita formatavima. As istryniau tiktai ta "/Q", t.y. padariau kad formatuotu normaliai ir tada viskas gavosi, tie stikai kurie iki siol neveike- pradejo veikti. Va kaip buna :)
kas del tvheadend sharos, tai kai pasijungi i konfiguracija per http, ten yra "code word client"- teisingai suvedi duomenis ir shara veikia. Pas shara eina newcamd protokolu. Atkodavo daugiau kanalu negu turejo atkoduoti :) Nezinau ar su kitais protokolais veikia.
parakauskiai
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 139
Užsiregistravo: Pen Vas 11, 2011 5:18 pm

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė maksaz » Šeš Vas 16, 2013 10:02 pm

...dziaugiuosi nors paklauses teisingai... :)
...nzn, "code word client" man ten niekur nieko irasyt neleidzia...ir nesuprantu kodel...pradejau oscama prisukinet prie tvhended, bet nelabai sekasi...oscamas startuoja, bet vaizdas nenusvinta...
...kaip code word client ten suvest duomenis...aha, radau...bet dabar openelec po perkrovimo nebepakilo...rytoj issiaiskinsiu...
Ad infinitum...
maksaz
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 700
Užsiregistravo: Pir Sau 15, 2007 11:50 am
Miestas: Vilnius

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė Neoromancer » Šeš Vas 16, 2013 11:09 pm

maksaz rašė:...nzn, "code word client" man ten niekur nieko irasyt neleidzia...ir nesuprantu kodel...pradejau oscama prisukinet prie tvhended, bet nelabai sekasi...oscamas startuoja, bet vaizdas nenusvinta...


Tokio tandemo neišbandžiau, bet lyg skaičiau jog oscam turi startuoti pirmiau nei tvheadend...
Kartais nutinka keistų dalykų...
Neoromancer
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 5115
Užsiregistravo: Pen Gru 15, 2006 9:37 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė avokadas » Šeš Vas 16, 2013 11:19 pm

Neoromancer rašė:
maksaz rašė:...nzn, "code word client" man ten niekur nieko irasyt neleidzia...ir nesuprantu kodel...pradejau oscama prisukinet prie tvhended, bet nelabai sekasi...oscamas startuoja, bet vaizdas nenusvinta...


Tokio tandemo neišbandžiau, bet lyg skaičiau jog oscam turi startuoti pirmiau nei tvheadend...

visos linux programos turi vienokia ar kitokia debug funkcija.
Tiesiog ismokit jomis naudotis.
Paveikslėlis
avokadas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1332
Užsiregistravo: Sek Lap 21, 2010 11:01 am

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė Neoromancer » Šeš Vas 16, 2013 11:47 pm

avokadas rašė:visos linux programos turi vienokia ar kitokia debug funkcija.
Tiesiog ismokit jomis naudotis.


Kad jau siunti mokintis tai gal ir mokytoju pabūsi?
Kartais nutinka keistų dalykų...
Neoromancer
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 5115
Užsiregistravo: Pen Gru 15, 2006 9:37 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė avokadas » Šeš Vas 16, 2013 11:56 pm

Neoromancer rašė:
avokadas rašė:visos linux programos turi vienokia ar kitokia debug funkcija.
Tiesiog ismokit jomis naudotis.


Kad jau siunti mokintis tai gal ir mokytoju pabūsi?

Kaip as pamirsau, cia juk openbox forumas, viskas turi buti su paveiksliukais ir smulkiais aprasymais.
Paveikslėlis
avokadas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1332
Užsiregistravo: Sek Lap 21, 2010 11:01 am

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė Neoromancer » Šeš Vas 16, 2013 11:59 pm

avokadas rašė:Kaip as pamirsau, cia juk openbox forumas, viskas turi buti su paveiksliukais ir smulkiais aprasymais.


Na jei šis forumas toks niekam tikęs kodėl tamsta čia lankotės? Jei neturi ką rašyti tai arba patyli, arba keliauji iš čia. Comprendo?
Kartais nutinka keistų dalykų...
Neoromancer
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 5115
Užsiregistravo: Pen Gru 15, 2006 9:37 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė avokadas » Sek Vas 17, 2013 12:13 am

Neoromancer rašė:Jei neturi ką rašyti tai arba patyli, arba keliauji iš čia. Comprendo?

Ir kas pone busite, kad man kazka nurodinetume !?
Paveikslėlis
avokadas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1332
Užsiregistravo: Sek Lap 21, 2010 11:01 am

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė nerux » Sek Vas 17, 2013 12:54 am

Pons avokadas sakyčiau pagarbos laikytis reiktų :grin:
Vu+Zero 4K, Denys Pro Combo, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9381
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė maksaz » Sek Vas 17, 2013 7:54 am

maksaz rašė:...dziaugiuosi nors paklauses teisingai... :)
...nzn, "code word client" man ten niekur nieko irasyt neleidzia...ir nesuprantu kodel...pradejau oscama prisukinet prie tvhended, bet nelabai sekasi...oscamas startuoja, bet vaizdas nenusvinta...
...kaip code word client ten suvest duomenis...aha, radau...bet dabar openelec po perkrovimo nebepakilo...rytoj issiaiskinsiu...

...openelec ryte atsikele, "code word client" duomenis suvesti leido, vaizdas nusvito, diena prasidejo gerai... :)
...ir jums, gerbiami forumieciai, linkiu geros dienos ir trupucio tolerancijos tokiems "cainikams" kaip as... :)
Ad infinitum...
maksaz
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 700
Užsiregistravo: Pir Sau 15, 2007 11:50 am
Miestas: Vilnius

Re: HTPC projektas #2 (XBMC linux)

Standartinė Neoromancer » Sek Vas 17, 2013 11:00 am

maksaz rašė:...openelec ryte atsikele, "code word client" duomenis suvesti leido, vaizdas nusvito, diena prasidejo gerai... :)
...ir jums, gerbiami forumieciai, linkiu geros dienos ir trupucio tolerancijos tokiems "cainikams" kaip as... :)


Džiugu girdėti :)
Kartais nutinka keistų dalykų...
Neoromancer
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 5115
Užsiregistravo: Pen Gru 15, 2006 9:37 pm
Miestas: Jurbarkas

AnkstesnisKitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į TV ir SAT per kompiuterį, bei HTPC