Kompiuterinių TV ir SAT plokščių skyrelis

VDR softas ir Viasat EPG

Standartinė vytautasba » Ant Bal 09, 2013 9:40 am

del informacijos- neseniai pastebejau,kad ant Viasato visas EPG savaitei parsipumpuoja nebe is 11862 V, bet is 11823 V.
Pastaba- naudojuos eepg pluginu, ant multimedinio centro Alexelec su VDR softu.
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: VDR softas ir Viasat EPG

Standartinė Kiesa2 » Ant Bal 09, 2013 11:05 am

Tai viasato epg is palydovo pareina?As visad galvojau kad cia isk okio servo atsiuncia enigma2 per cross epg.
Kiesa2
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2425
Užsiregistravo: Pir Sau 05, 2009 9:56 pm

Re: VDR softas ir Viasat EPG

Standartinė openbox » Ant Bal 09, 2013 11:21 am

Kiesa2 rašė:Tai viasato epg is palydovo pareina?As visad galvojau kad cia isk okio servo atsiuncia enigma2 per cross epg.


Su Openbox HD imtuvais senai jau pareina. Ir nereikia interneto.
Pakanka atsistoti ant Diva kanalo ir gauni EPG.
openbox
Vartotojo avataras
Veteranas
Veteranas
 
Pranešimai: 10326
Užsiregistravo: Pen Spa 20, 2006 2:37 pm

Re: VDR softas ir Viasat EPG

Standartinė vytautasba » Ant Bal 09, 2013 12:51 pm

ir dabar is sio daznio (kuriam yra Diva kanalas) pareina EPG? Pries keleta savaiciu,pastebejau,kad ant sio daznio epg nebeatsinaujina. Ir tipo kanalo "epg_data" neliko is Divos daznio. Tada beda suverciau ant plugino EEPG, bet neseniai,netycia paziurejau kanala TV8 (svedu),ziuriu visa epg atsinaujino.
To Kesha
ViasatuiLT crossepg nereikia,uztenka pavaiksciot per kanalus,keleta minuciu palaukt.
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: VDR softas ir Viasat EPG

Standartinė openbox » Ant Bal 09, 2013 4:23 pm

Patikrinsiu šiandien su Diva.
openbox
Vartotojo avataras
Veteranas
Veteranas
 
Pranešimai: 10326
Užsiregistravo: Pen Spa 20, 2006 2:37 pm

Re: VDR softas ir Viasat EPG

Standartinė vytautasba » Ant Bal 09, 2013 7:30 pm

ok Antanai,lauksim ziniu
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: VDR softas ir Viasat EPG

Standartinė openbox » Ant Bal 09, 2013 8:54 pm

vytautasba rašė:ok Antanai,lauksim ziniu


Veikia ant Dyvos.

viewtopic.php?f=50&t=16618
openbox
Vartotojo avataras
Veteranas
Veteranas
 
Pranešimai: 10326
Užsiregistravo: Pen Spa 20, 2006 2:37 pm

Re: VDR softas ir Viasat EPG

Standartinė vytautasba » Ant Bal 09, 2013 9:15 pm

na bet neaisku ,kodel pas mane pasikeite epg gavimo daznis ,na nieko bandysiu pasiknist inete. dekui
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į TV ir SAT per kompiuterį, bei HTPC