Neradote savo tiunerio pavadinimo? Užsukite čia

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė Bonum 1 » Pir Bal 11, 2011 9:47 pm

Senos tikrai veike.Vienintelis dalykas ka reik padaryt ,slotus ijungt, jei jie isjungti ir palukt kol nusvis.Slotai veikia abu.Softas buvo 20.25.Kaimynui buvau pajunges,tik sunkiai tuo metu draugavo su BskyB sara.Atskirai sie abu dalykai veike puikiai.O kuria puse buvo ikista nebepamenu.
Bonum 1
Vartotojo avataras
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 3546
Užsiregistravo: Pen Sau 05, 2007 10:46 pm
Miestas: Teleičiai palei Kauna

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė vytautasba » Pir Bal 11, 2011 10:20 pm

Bonum 1 rašė:Senos tikrai veike.Vienintelis dalykas ka reik padaryt ,slotus ijungt, jei jie isjungti ir palukt kol nusvis.Slotai veikia abu.Softas buvo 20.25.Kaimynui buvau pajunges,tik sunkiai tuo metu draugavo su BskyB sara.Atskirai sie abu dalykai veike puikiai.O kuria puse buvo ikista nebepamenu.

aciu Bonum1 :)

slotai kur ten jungias? bo CAS skyriuj nei viena eilute,susijusi su kortelemis,interfeisu,buvo neaktyvios
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė arturas101 » Ant Bal 12, 2011 8:22 am

vytautasba rašė:
Bonum 1 rašė:Senos tikrai veike.Vienintelis dalykas ka reik padaryt ,slotus ijungt, jei jie isjungti ir palukt kol nusvis.Slotai veikia abu.Softas buvo 20.25.Kaimynui buvau pajunges,tik sunkiai tuo metu draugavo su BskyB sara.Atskirai sie abu dalykai veike puikiai.O kuria puse buvo ikista nebepamenu.

aciu Bonum1 :)

slotai kur ten jungias? bo CAS skyriuj nei viena eilute,susijusi su kortelemis,interfeisu,buvo neaktyvios

Gali paziureti: Meniu->CAS->OK ir viska matai - ijungti jie ar reikia ijungti, ir viskas.
arturas101
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2265
Užsiregistravo: Šeš Vas 09, 2008 3:50 pm
Miestas: Kaunas

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė kosa » Tre Bal 13, 2011 10:00 am

Digiline 7000 softa VVEC020.72 susipuciau i Optibox Aligatoriu. Stand-by rezime imtuvas rodo laikrodi, bet indikatorius zalias. Su Aligator softu VVPL020.72 meniu nustatymuose buvo punktas "deep standby", kuris isjungus su distanciniu gesindavo laikrodi ir indikatorius tapdavo raudonas, t.y. imtuvas kietai "uzmigdavo". Kaip ta pati pasiekti su Digiline softu?
kosa
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2
Užsiregistravo: Ket Bal 07, 2011 10:11 am

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė dede12 » Tre Bal 13, 2011 11:04 am

kosa rašė:Digiline 7000 softa VVEC020.72 susipuciau i Optibox Aligatoriu. Stand-by rezime imtuvas rodo laikrodi, bet indikatorius zalias. Su Aligator softu VVPL020.72 meniu nustatymuose buvo punktas "deep standby", kuris isjungus su distanciniu gesindavo laikrodi ir indikatorius tapdavo raudonas, t.y. imtuvas kietai "uzmigdavo". Kaip ta pati pasiekti su Digiline softu?

Susipusk VVEC020.25 B04.30, viskas sukasi normaliai ir nesuk galvos
dede12
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 476
Užsiregistravo: Šeš Bir 28, 2008 7:37 pm

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė vytautasba » Tre Bal 13, 2011 3:48 pm

gal kas naudojat nauja Viasat korta (nauju identu), ar eina ji, jei taip,ant kokio softo?

galvoju,gal reiktu oscam suinstaliuot, ir naudot ji kortos nuskaitymui?
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė kosa » Ket Bal 14, 2011 7:04 am

dede12 rašė:
kosa rašė:Digiline 7000 softa VVEC020.72 susipuciau i Optibox Aligatoriu. Stand-by rezime imtuvas rodo laikrodi, bet indikatorius zalias. Su Aligator softu VVPL020.72 meniu nustatymuose buvo punktas "deep standby", kuris isjungus su distanciniu gesindavo laikrodi ir indikatorius tapdavo raudonas, t.y. imtuvas kietai "uzmigdavo". Kaip ta pati pasiekti su Digiline softu?

Susipusk VVEC020.25 B04.30, viskas sukasi normaliai ir nesuk galvos


Nepadejo! Imtuvui lengvai uzmigus, energijos sunaudojimas lieka beveik toks pat, kaip ir veikiancio (20-25W), tuo tarpu giliai uzmigus jis vartoja tik ~3W.

Beje, kaip su PVR - ar suveiks is gilaus miego (deep standby), ar reikia lengvai uzmigdyti?
kosa
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2
Užsiregistravo: Ket Bal 07, 2011 10:11 am

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė arturas101 » Pir Geg 16, 2011 6:54 pm

Pasirode naujas softas 20.94 su butlouderiu 04.42
http://depositfiles.com/ru/files/2l8y133ie
http://depositfiles.com/ru/files/t6di3343q
VVEC020.94
Release Note:
- Mcas Library Update
1. seca Mediaguard Activation of New Cards(Nagravision ones)
2. NDS SKY UK, Some Cards no need enter serial Nr of Original STB
3. TNTSat entering of AES key into keydatabase by end clients
4. Conax Smartcard info fix (event subscription)
- CCCAMD optimize : The more fast channel change
arturas101
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2265
Užsiregistravo: Šeš Vas 09, 2008 3:50 pm
Miestas: Kaunas

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė dede12 » Tre Geg 25, 2011 12:16 pm

arturas101 rašė:Pasirode naujas softas 20.94 su butlouderiu 04.42
http://depositfiles.com/ru/files/2l8y133ie
http://depositfiles.com/ru/files/t6di3343q
VVEC020.94
Release Note:
- Mcas Library Update
1. seca Mediaguard Activation of New Cards(Nagravision ones)
2. NDS SKY UK, Some Cards no need enter serial Nr of Original STB
3. TNTSat entering of AES key into keydatabase by end clients
4. Conax Smartcard info fix (event subscription)
- CCCAMD optimize : The more fast channel change

Gal kas bandet su STBLink Editor v03.00 redaguoti kanalus ,,udb ,, faile, kodel neleidzia uzseivinti ir meta ,,Cannot save file because wrong GPOS data,,
dede12
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 476
Užsiregistravo: Šeš Bir 28, 2008 7:37 pm

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė vytautasba » Sek Bir 19, 2011 9:46 pm

pasirode naujas softas VVEC020.99
Sudomino si infa (gal visgi pataise problema -darbas su naujomis Viasat kortomis)

Release Note:
- MCAS Library Updated: NDS Gold Card Support

Gal kas galetu pratestuot?

Visi softai:
http://dl7000hd.blogspot.com/
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė gintasvis » Pir Bir 20, 2011 5:39 am

nezinau kaip del via bet man su tuo softu garsas dinginedavo pastoviai tai teko gryzti i 20.72 versija ,o su 20.25 lenkai blogai rodo :)ir kodel reiktu i alligatoriu digilino softa pusti jie identiski ?
gintasvis
Vartotojo avataras
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 1716
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 7:21 pm

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė arturas101 » Pir Bir 20, 2011 7:44 pm

gintasvis rašė:nezinau kaip del via bet man su tuo softu garsas dinginedavo pastoviai tai teko gryzti i 20.72 versija ,o su 20.25 lenkai blogai rodo :)ir kodel reiktu i alligatoriu digilino softa pusti jie identiski ?

As pabandau visus naujai pasirodancius softus, bet vis tiek griztu prie 20.25. Visi paketai sukasi be problemu, turiu VIPa, lenkai su visais HD kanaliukais be jokiu pamirksejimku vaziuoja, taigi gal daug kas priklauso ir nuo tiekejo.
arturas101
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2265
Užsiregistravo: Šeš Vas 09, 2008 3:50 pm
Miestas: Kaunas

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė gintasvis » Ant Bir 21, 2011 3:35 pm

turbut, pas mane tiuneris jungiasi pakaitomis tai prie polsato tai prie cifros kokuotes, kur jinai dviguba kanalui, ant 20.25 bet 20.72 to nera, tiekejas geras, :)
gintasvis
Vartotojo avataras
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 1716
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 7:21 pm

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė arturas101 » Ant Bir 21, 2011 9:50 pm

gintasvis rašė:turbut, pas mane tiuneris jungiasi pakaitomis tai prie polsato tai prie cifros kokuotes, kur jinai dviguba kanalui, ant 20.25 bet 20.72 to nera, tiekejas geras, :)

O tu sumesk tuos abu operatorius i viena serveri, nebent portai skiriasi daugiau nei per 40, tada nesokines per servus, gal bus geriau. Pas mane visi lenkai viename serve sukrauti.
arturas101
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2265
Užsiregistravo: Šeš Vas 09, 2008 3:50 pm
Miestas: Kaunas

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė gintasvis » Tre Bir 22, 2011 2:26 am

taip nebandziau ,butinai ismeginsiu portai per 16 poziciju skiriasi
gintasvis
Vartotojo avataras
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 1716
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 7:21 pm

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė arturas101 » Tre Rgp 03, 2011 9:07 pm

Dingo dolby garsas per optika. Gal kas patartumete kur gali buti poblema? Kabeli pakeiciau nauju - tas pats. Del stiprintuvo tiksliai nezinau, siuo metui neturiu kito irenginio su optiniu isejimu kad patikrinti. DVD garsas pajungtas per koksiala - viskas puikiai eina.
arturas101
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2265
Užsiregistravo: Šeš Vas 09, 2008 3:50 pm
Miestas: Kaunas

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė arturas101 » Tre Spa 12, 2011 7:23 pm

Naujas softas Digilainui 7000- 21.33. As pats dar jo nebandziau, raso, kad:

1. MCAS lib updated
2. TP updated
3. CCCAMD function improved

Kam reikia, Idejau i failu talpykla

P.S. nepavyko ikelti - per didele talpa.
Nuoroda parsisiuntimui: http://depositfiles.com/files/tg3abg1nc
arturas101
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2265
Užsiregistravo: Šeš Vas 09, 2008 3:50 pm
Miestas: Kaunas

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė aureja10 » Pen Spa 14, 2011 7:24 am

o kur bootloader? ir kokia jo versija?
aureja10
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 12
Užsiregistravo: Pen Lap 26, 2010 3:07 pm

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė gintasvis » Pen Spa 14, 2011 4:34 pm

42 krautuvas,geras softas ben jau aligatoriams :D
gintasvis
Vartotojo avataras
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 1716
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 7:21 pm

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė hancas » Ant Spa 18, 2011 9:07 pm

Sveiki,
Problema su Digiline 7000HD: internetas yra,pingas eina,bet serverio neranda.Duomenys suvesti geri.Bandžiau su openbox S1 - veikia.Digilainui keiciau softa ,keiciau iternetini kabeli,kelis kartus perkroviau,numeciau i gamyklinius nustatymus - nepadejo.
Iki vakar vakaro veike be problemų.Gal kas susidurete su tokia problema?
hancas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 147
Užsiregistravo: Pir Spa 30, 2006 9:51 am
Miestas: Joniškis

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė arturas101 » Tre Spa 19, 2011 7:38 am

hancas rašė:Sveiki,
Problema su Digiline 7000HD: internetas yra,pingas eina,bet serverio neranda.Duomenys suvesti geri.Bandžiau su openbox S1 - veikia.Digilainui keiciau softa ,keiciau iternetini kabeli,kelis kartus perkroviau,numeciau i gamyklinius nustatymus - nepadejo.
Iki vakar vakaro veike be problemų.Gal kas susidurete su tokia problema?

Kiek supratau - pries tai kazka ziurejai ir buvo OK? Po kokio veiksmo nustojo rodyti? Ar po softo perrasymo? Koki irasei? Ar tikrai gerai suvesti duomenys? Pasvordo tai nematai (taskeliai). Jei DHCP protokolu imtuvas tinkla mato --pirmiausiai dar karta visus duomenis pabandyk suvesti is naujo.
arturas101
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2265
Užsiregistravo: Šeš Vas 09, 2008 3:50 pm
Miestas: Kaunas

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė edma » Tre Spa 19, 2011 8:00 am

hancas rašė:Sveiki,
Problema su Digiline 7000HD: internetas yra,pingas eina,bet serverio neranda.Duomenys suvesti geri.Bandžiau su openbox S1 - veikia.Digilainui keiciau softa ,keiciau iternetini kabeli,kelis kartus perkroviau,numeciau i gamyklinius nustatymus - nepadejo.
Iki vakar vakaro veike be problemų.Gal kas susidurete su tokia problema?

Pabandyk restartuoti portą nustatymuose - dažniausiai padeda :) .
Elektromobilių mėgėjų klubas
edma
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1486
Užsiregistravo: Pen Sau 12, 2007 6:04 pm
Miestas: Vilnius

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė arturas101 » Šeš Spa 22, 2011 6:12 pm

Turetu pasirodyti nauja SW versija 21.38. Dabar yra tik perdaryta versija, instaliuoti pats nebandziau dar kol kas,palauksiu originalios versijos. Stai ka raso apie ta versija Digilainui.
..... может кому интересно запуск в Digiline ПО 21.38 для SkyGate HD Plus в котором добавлена поддержка воспроизведения видео файлов в формате MKV, MP4, AVI и декодирование H@264, но кто не хочет перешивать ресивер: http://taapat.blogspot.com/

Kaip supratau tiesiogines versijos dar nera, reikia gerokai pazaisti,kad irasyti si softa i Digilaina, pasiziurekite pateikta linka, ten yra aprasymas kaip tai atlikti.
arturas101
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2265
Užsiregistravo: Šeš Vas 09, 2008 3:50 pm
Miestas: Kaunas

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė gintasvis » Sek Spa 23, 2011 5:14 am

taigi softai rasomi visiems broliams klonams, parasys ir alligatoriam,digilinam neuzilgo :D kantrybes
gintasvis
Vartotojo avataras
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 1716
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 7:21 pm

Re: DIGILINE 7000HD

Standartinė taimeris » Ket Lap 08, 2012 6:46 pm

kaip sujunnkti digiline 7000 hd su internetu kad laido nereiktu tiesti jai i usb nupirkti varlesa eitu saras? :)
taimeris
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 999
Užsiregistravo: Pen Bir 29, 2007 7:08 pm
Miestas: pilviskiai

AnkstesnisKitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į Kiti SAT tiunerių gamintojai