Viskas apie Openbox

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė vytautasba » Šeš Lap 05, 2011 10:46 pm

vaidas1984 rašė:naujausiuose rusu softuose viskas sukramtyta iki smulkmenu. Nieko daugiau ivedineti nereikia :D

Ikisi modema bei ivedi APN adresa ir internetas vaziuoja.


vsio siandien bandysim :) aciu uz pagalba :-? :smile:
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė vytautasba » Šeš Lap 05, 2011 11:09 pm

beje, ar pakaks ezio mobilaus ineto pakuotes ? pagal omnitelio informacija, duoda 500mb ,gudriam ziurejimui ++ turetu pakat manau.

P.s. kaip ant openwrt nurezetint tplinka? i reset paspaudima routeris nereaguoja
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė vytautasba » Sek Lap 06, 2011 12:38 am

na atstaciau remdamasis sia instrukcija:

Have you followed the failsafe instructions at
http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl- … ftp.method
and repeated below

Failsafe mode
NOTE: Not tested by author, so I don´t know what to write here…

If you forgot your password, broken one of the startup scripts, firewalled yourself or corrupted the JFFS2 partition, you can get back in by using OpenWrt's failsafe mode.


Boot into failsafe mode
Unplug the router's power cord.
Connect the router's LAN1 port directly to your PC.
Configure your PC with a static IP address between 192.168.1.2 and 192.168.1.254. E. g. 192.168.1.2 (gateway and DNS is not required).
Plug the power on and wait for the DMZ LED to light up.
While the DMZ LED is on immediately press any button (Reset and Secure Easy Setup will work) a few times .
If done right the DMZ LED will quickly flash 3 times every second.
You should be able to telnet to the router at 192.168.1.1 now (no username and password)

What to do in failsafe mode?
NOTE: The root file system in failsafe mode is the SquashFS partition mounted in readonly mode. To switch to the normal writable root file system run mount_root and make any changes. Run mount_root now.

Forgot/lost your password and you like to set a new one
passwd

Forgot the routers IP address
uci get network.lan.ipaddr

You accidentally run 'ipkg upgrade' or filled up the flash by installing to big packages (clean the JFFS2 partition and start over)
mtd -r erase rootfs_data If you are done with failsafe mode power cycle the router and boot in normal mode.
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė vaidas1984 » Sek Lap 06, 2011 9:58 am

maniskiam eini i System ir nuresetini. tiek.

Nepamirsk uzsakyti mobilaus interneto EZIO korteleje kitaip saskaita iskart sues. :D
Flexbox 5000 (DM500)
vaidas1984
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2980
Užsiregistravo: Ant Sau 01, 2008 6:51 pm
Miestas: Kaunas

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė vytautasba » Tre Lap 09, 2011 1:18 pm

na nezinau kaip pavyko, bet pavyko zte mf102 3g modema paleist ant tplink 3420 ( openwrt Dantes softas), tiesiog siandien dar kart nurezetinau routeri, ikisau modema, tik kai dariau nustatymus WAN skiltyje, nurodziau,kad 3g modemas naudos 2 usb isejima (by default buna nulinis), ir srouto greiti padariau didziausia.
bandziau perkrovinet,atjungt visai routeri, bet modemas atpazystamas gerai. tik nerandu kur signalo skale yra

Dekui visiems uz pagalba !
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė vaidas1984 » Tre Lap 09, 2011 6:55 pm

keik pamenu tai jame nera signalo rysio skales :)

opentuokis pagal diodo spalva: Huawei modemuose melyna - 3G, zalia- Edge.
Flexbox 5000 (DM500)
vaidas1984
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2980
Užsiregistravo: Ant Sau 01, 2008 6:51 pm
Miestas: Kaunas

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė gintasvis » Ant Lap 15, 2011 3:16 am

neina ta edge pas mane tik gprs gal ka netaip darau?modemas zte 628
gintasvis
Vartotojo avataras
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 1792
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 7:21 pm

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė Don-Alvis » Ant Lap 15, 2011 10:23 am

Sveiki,
6. Svarbu: Butina TP-link RS232 prijungti 10 K omu varza su TX bei VCC ( 3,3 V)
Bandau ta mikroschema prijungt prie linksyso, tik kazko neveikia. Ar gali but del to, kad neuzkabinau varzos 10k?
Amiko ALIEN SHD 8900
Eutelsat w4 36E, hotbird 13E, sirius 5E ir ABS1 75E
Paveikslėlis
Don-Alvis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1055
Užsiregistravo: Pen Gru 01, 2006 5:34 pm
Miestas: Plungė

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė vaidas1984 » Ant Lap 15, 2011 6:18 pm

issirink savo routeri is saraso ir paziurek sklityje RS232 kokio schemos reikia .

http://wiki.openwrt.org/toh/start#linksys
Flexbox 5000 (DM500)
vaidas1984
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2980
Užsiregistravo: Ant Sau 01, 2008 6:51 pm
Miestas: Kaunas

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė Don-Alvis » Tre Lap 16, 2011 9:50 am

vaidas1984 rašė:issirink savo routeri is saraso ir paziurek sklityje RS232 kokio schemos reikia .

http://wiki.openwrt.org/toh/start#linksys


Dekui zinoma uz atsakyma ir nuoroda, tik kad as ten nematau (gal kreivai ziuriu) schemos kokios man reik. Matau tik suzimetus pinus ant linksyso plokstes. Ta tai as turiu. Ar yra koks skirtumas pagal kokia schema sulituotas ttl rs232 adapteris? Juk jie visi tapati daro? Siaip turiu pasidares su max mikroschema, veikia, bet kazko uzeina ir neteisingos uzklausos eina. Tuo metu juodas ekranas. Atsakymo niekur neradau kodel taip, tai galvojau gal su sita mikroschema isspresiu problema 8) Atrodo mano mikroschema ne tokia, pas mane yra M74HC14B1, gal todel man ir neveikia?
Amiko ALIEN SHD 8900
Eutelsat w4 36E, hotbird 13E, sirius 5E ir ABS1 75E
Paveikslėlis
Don-Alvis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1055
Užsiregistravo: Pen Gru 01, 2006 5:34 pm
Miestas: Plungė

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė Don-Alvis » Šeš Lap 26, 2011 10:26 am

Gal galit pasakyt kokiu porto greiciu jums dirba su sia mikroschema? Neina man jokios uzklausos is tiunerio :-)
Amiko ALIEN SHD 8900
Eutelsat w4 36E, hotbird 13E, sirius 5E ir ABS1 75E
Paveikslėlis
Don-Alvis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1055
Užsiregistravo: Pen Gru 01, 2006 5:34 pm
Miestas: Plungė

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė vaidas1984 » Pen Gru 23, 2011 10:59 pm

Don-Alvis rašė:Gal galit pasakyt kokiu porto greiciu jums dirba su sia mikroschema? Neina man jokios uzklausos is tiunerio :-)



o varza uzlitavai? ji butina . openbox sparta maksimali 11.... nepamenu tiklsiu skaiciu
Flexbox 5000 (DM500)
vaidas1984
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2980
Užsiregistravo: Ant Sau 01, 2008 6:51 pm
Miestas: Kaunas

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė makaroff » Šeš Gru 24, 2011 12:27 am

Don-Alvis, uzmaitink mikruche MAX232 nuo 5 Voltu, o ne nuo 3,3 V. Esu padares taip ant DIR-320, su 3,3 V nestabiliai dirba.
makaroff
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 1283
Užsiregistravo: Ket Kov 15, 2007 10:13 pm

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė arturas101 » Pen Vas 10, 2012 11:52 am

Sveiki, pagal Vaido pateikta aprasyma i TL- MR 3220, ipuciau Dantes softa, pajungiau com kabeliuka, siaip taip paleidau. Teko MPCS,e perrasyti duomenis visuose languose, bet cia dar puse bedos, viskas eina gerai. Tik problemele tame, kad kai isjungi routeri is tinklo, naujai ijungus nepasileidzia modemas. Modemas Huawey E-180.(internet.tele2.lt) Pasijungus su kompu prie routerio uztenka pakeisti greiti pvz. is 460800 i 921600 ir vel viskas atsigauna. Tada vel viskas vaziuoja iki sekancio routerio isjungimo is tinklo. Tada pakartoju ta pacia operacija, tik jau dabar keiciu is 921600 i 460800 ir vel viskas OK. Gal zinote ka ten reiktu padaryti, kad modema is karto matytu?
arturas101
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2308
Užsiregistravo: Šeš Vas 09, 2008 3:50 pm
Miestas: Kaunas

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė arturas101 » Pen Vas 10, 2012 2:14 pm

Na, atrodo isprendziau si klausima. Modema jau mato be jokiu greiciu keitimu, tik kad gan ilgokas laikas nuo ijungimo kol pradeda dirbti 3G - kelis kartus matavau, tai visa laika lygiai 90 sekundziu uztrunka. Ar tai gerai ar turetu greiciau uzsikrauti?
arturas101
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2308
Užsiregistravo: Šeš Vas 09, 2008 3:50 pm
Miestas: Kaunas

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė vaidas1984 » Šeš Vas 11, 2012 4:45 pm

MPCS loga patogu ziureti su AVR monitor programa.

galiu pabandyti irasyt dantes softa. ZInoma gal paspartinum procesa jei isjungtum Virtualu CD Huawei modeme bet tiksliai nzn ar pades.
Flexbox 5000 (DM500)
vaidas1984
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2980
Užsiregistravo: Ant Sau 01, 2008 6:51 pm
Miestas: Kaunas

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė arturas101 » Šeš Vas 11, 2012 7:44 pm

vaidas1984 rašė:MPCS loga patogu ziureti su AVR monitor programa.

galiu pabandyti irasyt dantes softa. ZInoma gal paspartinum procesa jei isjungtum Virtualu CD Huawei modeme bet tiksliai nzn ar pades.

Tai kad dantes softa ir irasiau (su mpcs). O del pasikrovimo laiko tai manau normaliai, teo pirelis irgi panasiai kraunasi nuo nulio.
arturas101
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2308
Užsiregistravo: Šeš Vas 09, 2008 3:50 pm
Miestas: Kaunas

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė vaidas1984 » Šeš Vas 11, 2012 11:10 pm

pazistamui perdariau ta tp-link. tai keli menesiai stovi ir dirba . kazkaip viskas liuks sukasi
Flexbox 5000 (DM500)
vaidas1984
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2980
Užsiregistravo: Ant Sau 01, 2008 6:51 pm
Miestas: Kaunas

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė arturas101 » Sek Vas 12, 2012 3:11 pm

vaidas1984 rašė:pazistamui perdariau ta tp-link. tai keli menesiai stovi ir dirba . kazkaip viskas liuks sukasi

Matysim kaip veiks. Pirmadieni ar antradieni pakursiu pastoviam veikimui. Bet kiek pas save (kelias valandasa) testavau - ejo be jokiu kibimu.
arturas101
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2308
Užsiregistravo: Šeš Vas 09, 2008 3:50 pm
Miestas: Kaunas

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė vaidas1984 » Tre Vas 15, 2012 10:57 pm

arturas101 rašė:
vaidas1984 rašė:pazistamui perdariau ta tp-link. tai keli menesiai stovi ir dirba . kazkaip viskas liuks sukasi

Matysim kaip veiks. Pirmadieni ar antradieni pakursiu pastoviam veikimui. Bet kiek pas save (kelias valandasa) testavau - ejo be jokiu kibimu.


Ar veikia tp-link ?
Flexbox 5000 (DM500)
vaidas1984
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2980
Užsiregistravo: Ant Sau 01, 2008 6:51 pm
Miestas: Kaunas

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė arturas101 » Ket Vas 16, 2012 10:07 am

vaidas1984 rašė:
arturas101 rašė:
vaidas1984 rašė:pazistamui perdariau ta tp-link. tai keli menesiai stovi ir dirba . kazkaip viskas liuks sukasi

Matysim kaip veiks. Pirmadieni ar antradieni pakursiu pastoviam veikimui. Bet kiek pas save (kelias valandasa) testavau - ejo be jokiu kibimu.


Ar veikia tp-link ?

Veikia, tik su kitu modemu. Su tuo, kur zmogus nusipirko - neina, paeme is kaimyno kita (Vodafone bites, modelio neuzsirasiau, galesiu kokia diena pravaziuodamas paziureti) is kart viskas pasikure.
arturas101
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2308
Užsiregistravo: Šeš Vas 09, 2008 3:50 pm
Miestas: Kaunas

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė vaidas1984 » Ket Vas 16, 2012 5:45 pm

Keista. su Huawei E160 tai tplink puikiai eina
Flexbox 5000 (DM500)
vaidas1984
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2980
Užsiregistravo: Ant Sau 01, 2008 6:51 pm
Miestas: Kaunas

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė arturas101 » Ket Vas 16, 2012 6:06 pm

vaidas1984 rašė:Keista. su Huawei E160 tai tplink puikiai eina

Tai gal be USB atmintines?
arturas101
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2308
Užsiregistravo: Šeš Vas 09, 2008 3:50 pm
Miestas: Kaunas

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė Ramunsitas » Šeš Kov 24, 2012 8:10 pm

Gal butu galima gauti nuoroda tam stebuklingam Dantes softui i TP-Link 3220.Ir visa instrukcija nuo jo parsisiuntimo i PC iki Routerio sukonfiguravimo modemui. Nes kiek skaiciau tai vis daugiau viskas painiojasi.Tai vieniems veikia tai kitiems pradeda veikti tik kai ka pataisius. Ar nera tokio softo,kad upgraidini routeri prie jo pasijungus lan kabeliuku ir viskas pradeda veikti surasius operatoriaus nustatymus.
Ramunsitas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 64
Užsiregistravo: Pir Sau 18, 2010 10:29 pm
Miestas: Panevėžys

Re: X800 imtuvo sujungimas su internetu per TL-LINK TL-MR322

Standartinė vaidas1984 » Šeš Kov 24, 2012 8:30 pm

softas sukramtytas iki panagiu. irasai softa su mpcs suvedi nustatymus ir prilituoji laideli. Viskas paprasta :grin:

Naujos instrukcijos nedarysiu iki smulkmenu. Na negaliu daug labai laiko i ja insvestuoti ir aprasineti net iki paciu smulkmeneliu. Pvz kaip reikia LAN kabeli i kompa ikisti nes sulaukiu ir tokiu klausimu.

Geriau jau manes ar kokio kito zmogaus paprasyk ir atsius jau sutvarkyta routeri. Nereiks galvos sukti :D
Flexbox 5000 (DM500)
vaidas1984
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2980
Užsiregistravo: Ant Sau 01, 2008 6:51 pm
Miestas: Kaunas

AnkstesnisKitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Nustatymai

Grįžti į Openbox 3**, 5** ir 8** klasės

cron