Viskas apie Openbox

problema su openbox300

Standartinė vytautasba » Tre Gru 05, 2012 11:09 pm

sveiki, turim tokia problemyte su senu geru openu 300,originalu. kai istrauki maitinimo laida is rozetes,ir vel pajungi, imtuvas nusimusa i gamyklinius parametrus,bandyta ne viena karta,tas pats. softo irasyt neina (siaip softo versija sena 2007 metu), com jungtis kaip ir aktyvi sariukai sukas.
meistru noreciau paklaust,kur galetu but problema, kolega Virgis pratikrino kondikus,geri.
is anksto dekoju uz pagalba :)
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: problema su openbox300

Standartinė taimeris » Tre Gru 05, 2012 11:55 pm

man taip buvo pakeiciau komos mikroschema,pasitaise
taimeris
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1027
Užsiregistravo: Pen Bir 29, 2007 7:08 pm
Miestas: pilviskiai

Re: problema su openbox300

Standartinė zvirblis234 » Ket Gru 06, 2012 8:18 am

RS232 -dirba , buvom sujungę su open 810 (via korta)- šarinasi, tik sumirksėjus elektrai nusimuša iki gamyklinių. softas 5,00
Jeigu žmogus žmogui žmogus tai ir žmogus žmogui žmogus
zvirblis234
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1504
Užsiregistravo: Sek Bal 01, 2007 9:38 pm
Miestas: Neringa

Re: problema su openbox300

Standartinė makaroff » Ket Gru 06, 2012 8:35 am

Paskutinis softas F-300-am 5.38, tegul ji bando irasyti.
makaroff
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 1283
Užsiregistravo: Ket Kov 15, 2007 10:13 pm

Re: problema su openbox300

Standartinė vytautasba » Ket Gru 06, 2012 8:40 am

tai kad neina irasyt, geriausiu atveju po ...conection , po itampos padavimo ismeta ""Conections OK", imtuvas i softo irasymo stadija nepereina. visgi mano nuomone cia ne softe problema, o gelezyje, platoje.

kas ten per komos mikroshema?
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: problema su openbox300

Standartinė vaidas1984 » Ket Gru 06, 2012 9:15 am

lygtais MAX232 arba ST232

Ji yra salia visai COM porto lizdo
Flexbox 5000 (DM500)
vaidas1984
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2980
Užsiregistravo: Ant Sau 01, 2008 6:51 pm
Miestas: Kaunas

Re: problema su openbox300

Standartinė vytautasba » Ket Gru 06, 2012 10:59 am

aciu uz pagalba :)
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: problema su openbox300

Standartinė olesub » Ket Gru 06, 2012 11:03 am

vytautasba rašė:tai kad neina irasyt, geriausiu atveju po ...conection , po itampos padavimo ismeta ""Conections OK", imtuvas i softo irasymo stadija nepereina. visgi mano nuomone cia ne softe problema, o gelezyje, platoje.

kas ten per komos mikroshema?


Gali būti, kad softas nuo 800 stovi, todėl ir nevyksta niekas. Pasikeiskite headerį ir įsipūs. Juk jums rašo, kad connection ok
Samsung 49KU6402, IPad Air 2019, samsung galaxy s10e, galaxy watch active2
olesub
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 3888
Užsiregistravo: Tre Vas 14, 2007 11:14 am
Miestas: Švenčionys

Re: problema su openbox300

Standartinė vytautasba » Ket Gru 06, 2012 1:37 pm

tiesa sakant, gera mintis :) tai bandyt pust openo 800 softa?
jei ne,kaip headeri pakeist? gal ir paprastas veiksmas,bet nenoriu i lankas nupjaut :)
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: problema su openbox300

Standartinė vytautasba » Ket Gru 06, 2012 5:27 pm

bandymai su 800 softu nepavyko,kaip ir su 300 softais :(
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: problema su openbox300

Standartinė taimeris » Ket Gru 06, 2012 7:14 pm

na sakau pirmiau pasikeiski mikre,kad sarunas per koma eina dar nieko nereiskia ,kiek suprantu jai pajungi kompa tai jis prie tiunerio neprisijungia ar taip?
taimeris
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1027
Užsiregistravo: Pen Bir 29, 2007 7:08 pm
Miestas: pilviskiai

Re: problema su openbox300

Standartinė zvirblis234 » Ket Gru 06, 2012 7:49 pm

Klausymo esmė - kodėl sumirksėjus elektrai tiuneris nusimuša į gamyklinius nustatymus nepriklausomai ar prie RS-232 jungties kas nors pajungta ar ne
Jeigu žmogus žmogui žmogus tai ir žmogus žmogui žmogus
zvirblis234
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1504
Užsiregistravo: Sek Bal 01, 2007 9:38 pm
Miestas: Neringa

Re: problema su openbox300

Standartinė taimeris » Ket Gru 06, 2012 9:35 pm

tiksliai nepasakysi bet ten surista su tai max mikruske nuotekis i korpusa,turit pabandyti pakeisti po to ziuresim toliau kaip padeti jai nepasitaisys :)
taimeris
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1027
Užsiregistravo: Pen Bir 29, 2007 7:08 pm
Miestas: pilviskiai

Re: problema su openbox300

Standartinė vytautasba » Ket Gru 06, 2012 9:43 pm

dekui uz infa
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: problema su openbox300

Standartinė taimeris » Pen Gru 07, 2012 12:23 am

kaskada dar buvo kad mikruske gera buvo o smd kondikas buvo prakirstas na gerai nepamenu nes lb senai jau knaisiojausi :)
taimeris
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1027
Užsiregistravo: Pen Bir 29, 2007 7:08 pm
Miestas: pilviskiai

Re: problema su openbox300

Standartinė edma » Pen Gru 07, 2012 7:53 am

zvirblis234 rašė:Klausymo esmė - kodėl sumirksėjus elektrai tiuneris nusimuša į gamyklinius nustatymus nepriklausomai ar prie RS-232 jungties kas nors pajungta ar ne

Ko pas tave ta elektra mirksi? :) Šiaip man labiau panašu į Flash mikroschemos gedimą...
Elektromobilių mėgėjų klubas
edma
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1578
Užsiregistravo: Pen Sau 12, 2007 6:04 pm
Miestas: Vilnius

Re: problema su openbox300

Standartinė zvirblis234 » Pen Gru 07, 2012 8:28 am

Elektra mirksi todėl, kad ji kintama :D , o va kas liečia Flash mikruškės gedimą arčiausia logikos, gal dar kas pasakys kaip ji vadinasi. Jei ne šimtakojė būtų galima pabandyt perlituot.
Jeigu žmogus žmogui žmogus tai ir žmogus žmogui žmogus
zvirblis234
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1504
Užsiregistravo: Sek Bal 01, 2007 9:38 pm
Miestas: Neringa

Re: problema su openbox300

Standartinė makaroff » Pen Gru 07, 2012 8:35 am

Perpus maziau - 48 kojos, M29W160ET. Del softo suputimo bandyk su kitu Updateriu, man padejo.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
makaroff
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 1283
Užsiregistravo: Ket Kov 15, 2007 10:13 pm

Re: problema su openbox300

Standartinė vytautasba » Pen Gru 07, 2012 11:19 pm

ok, ryt isbandysim :) aciu!
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: problema su openbox300

Standartinė klarnetas » Šeš Sau 24, 2015 11:43 am

pradėjo keistai elgtis openbox 300 ,viskas veikia gerai , bet po nakties ,,petraukos,, budinčiam režime ekranėlyje randamas skaičius 7 ir nereaguoja į pultą . iš tinklo išj./įj. viskas atsistato , lyg nieko nebuvę ,galima pulltu išjungti ,vėl įjungti, valdyti viską ,bet iki kito ryto ir vėl ta pati daina.jei imtuvas išjungiamas iš el.tinklo,tai jį įjungus ok ,tik palikus budinčiam rež. vėl - 7 ...kas tai?
klarnetas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 3002
Užsiregistravo: Pen Vas 08, 2008 8:38 pm

Re: problema su openbox300

Standartinė makaroff » Šeš Sau 24, 2015 11:50 am

Maitinimas arba RAM.
makaroff
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 1283
Užsiregistravo: Ket Kov 15, 2007 10:13 pm

Re: problema su openbox300

Standartinė klarnetas » Šeš Sau 24, 2015 12:32 pm

makaroff rašė:Maitinimas arba RAM.

maitinime kondensatoriai kvailioja?
klarnetas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 3002
Užsiregistravo: Pen Vas 08, 2008 8:38 pm

Re: problema su openbox300

Standartinė makaroff » Šeš Sau 24, 2015 1:12 pm

klarnetas rašė:
makaroff rašė:Maitinimas arba RAM.

maitinime kondensatoriai kvailioja?

Greičiausiai.
makaroff
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 1283
Užsiregistravo: Ket Kov 15, 2007 10:13 pm

Re: problema su openbox300

Standartinė klarnetas » Šeš Sau 24, 2015 2:58 pm

makaroff rašė:
klarnetas rašė:
makaroff rašė:Maitinimas arba RAM.

maitinime kondensatoriai kvailioja?

Greičiausiai.

Ačiū ,jis pas giminaitį ,kai pasieksiu , pasiaiškinsiu :)
klarnetas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 3002
Užsiregistravo: Pen Vas 08, 2008 8:38 pm

Re: problema su openbox300

Standartinė klarnetas » Sek Kov 01, 2015 5:28 pm

Taigi ,jau savaitę jis pas mane ,,groja,, ir nė pyp ,jokių problemų ,veikia idealiai ,o aš taip ir nesupratau ko pas jį ,kasryt reikėdavo perkrauti,palikau giminaičiui kitą ,kankinsiu toliau :rolleyes:
klarnetas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 3002
Užsiregistravo: Pen Vas 08, 2008 8:38 pm

Kitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į Openbox 3**, 5** ir 8** klasės