Imtuvas + Multimedija + Kompiuteris

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė adastra » Pir Bal 01, 2019 1:11 pm

Tautvydas rašė: 2boom jau nutraukė savo veiklą .

Iš kur tokios liūdnos žinios?
Juo labiau jei tai tiesa, tuomet nebeinstaliuokite "nebepalaikomo" (plagino autorius
nebepasiekiamas arba nebegali padėti) plagino.
adastra
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 906
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Pir Bal 01, 2019 6:38 pm

adastra rašė:
Tautvydas rašė: 2boom jau nutraukė savo veiklą .

Iš kur tokios liūdnos žinios?
Juo labiau jei tai tiesa, tuomet nebeinstaliuokite "nebepalaikomo" (plagino autorius
nebepasiekiamas arba nebegali padėti) plagino.

Dėkoju už patarimus.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2011
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė neoncijii » Ket Lie 11, 2019 8:00 pm

Kaip papildyti pydovu sarasa vu-solo2 imtuve, gal kas zino nuoroda kur ieskoti.
neoncijii
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 225
Užsiregistravo: Šeš Geg 02, 2015 9:52 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė adastra » Ket Lie 11, 2019 9:55 pm

neoncijii rašė:Kaip papildyti pydovu sarasa vu-solo2 imtuve, gal kas zino nuoroda kur ieskoti.

Nereikia jokių nuorodų. Užeini į imtuvą per FTP.Toliau susirandi etc katalogą, jame surandi tuxbox katalogą,
šiame kataloge sėdi satellites.xml failiukas. Šį failiuką gali redaguoti su tekstiniu redaktoriumi notepad++.
satellites.xml failiuke yra aprašyti visi tavo dabartiniai palydovai su jų dažniais. Atidžiau peržiūrėjęs susiprasi,
kur įrašyta palydovo pozicija, vardas ir dažniai. satellites.xml failiuke gali įterpti kokį nori palydovą imdamas pavyzdžiu kitų palydovų aprašymą jame. Tada išsaugai pakeitimus, perkrauni imtuvą,
o toliau eini per meniu Setup -> Service searching ->Tuner configuration -> OK ir ten rasi palydovų sąraše ir savo naujai įrašytąjį palydovą, jį aktyvuosi išstatysi antenos nustatymus, nuskenuosi gyvą dažnį ir viskas.
adastra
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 906
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė neoncijii » Pen Lie 12, 2019 3:30 pm

adastra rašė:
neoncijii rašė:Kaip papildyti pydovu sarasa vu-solo2 imtuve, gal kas zino nuoroda kur ieskoti.

Nereikia jokių nuorodų. Užeini į imtuvą per FTP.Toliau susirandi etc katalogą, jame surandi tuxbox katalogą,
šiame kataloge sėdi satellites.xml failiukas. Šį failiuką gali redaguoti su tekstiniu redaktoriumi notepad++.
satellites.xml failiuke yra aprašyti visi tavo dabartiniai palydovai su jų dažniais. Atidžiau peržiūrėjęs susiprasi,
kur įrašyta palydovo pozicija, vardas ir dažniai. satellites.xml failiuke gali įterpti kokį nori palydovą imdamas pavyzdžiu kitų palydovų aprašymą jame. Tada išsaugai pakeitimus, perkrauni imtuvą,
o toliau eini per meniu Setup -> Service searching ->Tuner configuration -> OK ir ten rasi palydovų sąraše ir savo naujai įrašytąjį palydovą, jį aktyvuosi išstatysi antenos nustatymus, nuskenuosi gyvą dažnį ir viskas.


Niekap negaliu per FTP ieit i imtuva su DCC programa tai prisijungia imtuvas raso patikrint tinklo nustatymus , prisjungia reuteris tada raso tikrint drambox nustatymus arba pakimba kompiuteris.
neoncijii
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 225
Užsiregistravo: Šeš Geg 02, 2015 9:52 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytas121 » Pen Lie 12, 2019 4:39 pm

O name ir passw koki rasai?Jeigu niekas nepakeista tai turetu buti root root.
Ten kur uzrasas Dreambox turi buti Jusu imtuvo IP adresas.Ji gali paziureti imtuvo nustatymuose,ten kur yra tinklo nustatymai.
Siaip gali uzeiti i imtuva be jokiu programu per kompo tinkla.
Atsidarai Mano kompiuteris langa ir ten kur rodo diskus turetu buti ikonele tinklas.Vat jeigu cia matai savo imtuva,tada lendi tiesiai i ji be jokiu programu.
Atrodys mazdaug sitaip:
Paslėptas tekstas!
https://res.cloudinary.com/vyciune/image/upload/v1562942524/Tinklas3_ovw8hd.png
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3431
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė neoncijii » Šeš Lie 13, 2019 12:18 pm

Dekui uz patarimus, sustvarkiau, prisijungiau per ftb, radau palydovu sarasus. Uzteko dienos, supratau enigminis imtuvas ne man, geras jis tik labai nuobodus ir nepatogus, istisai knisimas su visokiom programom.
neoncijii
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 225
Užsiregistravo: Šeš Geg 02, 2015 9:52 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė nerux » Šeš Lie 13, 2019 12:49 pm

tai tada būtų metas tau jį parduoti tam kas supranta apie enigmą daugiau,nesikankinti ir nusipirkti paprastesnį supranatamesnį imtuvą pvz Openbox s3 mini :)
Vu+Zero 4K, Denys Pro Combo, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9572
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė neoncijii » Tre Lie 31, 2019 10:21 pm

Isidiegus Black hole 3,0,9 ar Openpli 7,1 neisdiegia nei vienas emulistorius is Gicluv tv,emuliatorius naudoju pagal imidzia.
neoncijii
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 225
Užsiregistravo: Šeš Geg 02, 2015 9:52 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė nerux » Tre Lie 31, 2019 11:01 pm

tada tavo atvėju dėti geriau jau paruoštą backup iš to gisclub.tv ten jau su visais emu bus.
Vu+Zero 4K, Denys Pro Combo, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9572
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė IgnasTV » Ket Rgp 01, 2019 7:24 am

As tai nededu tu gatavu backupu pats lipdausi savo img ten gali buti visokiu negeru dalyku prideta
IgnasTV
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 85
Užsiregistravo: Pir Gru 31, 2018 8:32 pm

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė neoncijii » Ket Rgp 01, 2019 11:57 am

Isidiegiau baskupa, raso kad emu, konfigai yra, ju neradau, diegiant tas pas uzrasas idiegta, pasalinta 0 paketu.
neoncijii
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 225
Užsiregistravo: Šeš Geg 02, 2015 9:52 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė nerux » Ket Rgp 01, 2019 12:38 pm

jei wicardd jieškojai tai configas turi būti etc/tuxbox/config papkėje
Vu+Zero 4K, Denys Pro Combo, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9572
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė neoncijii » Ket Rgp 01, 2019 3:05 pm

O kur jo jieskosi jei jo nera visai,ptb prisijungia,protokolas tuscias,reiks kita backupa det
neoncijii
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 225
Užsiregistravo: Šeš Geg 02, 2015 9:52 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė salakas » Ket Rgp 01, 2019 5:35 pm

neoncijii rašė:O kur jo jieskosi jei jo nera visai,ptb prisijungia,protokolas tuscias,reiks kita backupa det

jokio bekapo, https://gisclub.tv/faq/kak-nastroit-res ... #msg166819
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1481
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė neoncijii » Pen Rgp 02, 2019 9:28 am

salakas rašė:
neoncijii rašė:O kur jo jieskosi jei jo nera visai,ptb prisijungia,protokolas tuscias,reiks kita backupa det

jokio bekapo, https://gisclub.tv/faq/kak-nastroit-res ... #msg166819

Esu perskaites ne karta,klausiau del ko tuscias ptb protokolas,emuliatoriai neisidiegia, ar tu toks esi pavydus as viska zinau ar nezinau ar tik linkus sugebi siuntinet, kurius visi senai zino.
neoncijii
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 225
Užsiregistravo: Šeš Geg 02, 2015 9:52 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė salakas » Pen Rgp 02, 2019 2:17 pm

sita bandet?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1481
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė neoncijii » Pen Rgp 02, 2019 4:06 pm

Dekui, sis wicard tiko dar isidiegiau ccam tik negaliu per DCC prisijung tiklas viskas gerai prisijungia toliau niekas nevyksta ptf dega zaliai telnet raudonai kur ikonos apacioj.
Koks geriausias,stabiliausias,paprasciausias imidzias vu solo2
neoncijii
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 225
Užsiregistravo: Šeš Geg 02, 2015 9:52 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė salakas » Pen Rgp 02, 2019 7:54 pm

koki naudojidcc logino varda ir slaptazodi, turetu buti root root
anksciau patiko bh dabar jau kokie 3 metai naudoju pli
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1481
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė salakas » Pen Rgp 02, 2019 8:25 pm

neoncijii rašė:Koks geriausias,stabiliausias,paprasciausias imidzias vu solo2

pabandyk gak patiks
https://drive.google.com/file/d/1VS3NW- ... sp=sharing
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1481
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė neoncijii » Pen Rgp 02, 2019 8:32 pm

Rogino varda root root slaptazodi imtuvo ip adresa dabar parasiau root root tas pats niekas nevyksta tik tinklas veikia.Palieku tolesniam laikui niekas nesigauna, kas sutvarkytu nera, vienas maige gal valanda ir pasimete ziuriu kad as daugiau gaudaus, kitam paskambinau oi enigmos ne tik openbox programuoju.
neoncijii
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 225
Užsiregistravo: Šeš Geg 02, 2015 9:52 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė salakas » Pen Rgp 02, 2019 8:37 pm

idek ekrano nuotrauka kai ijungta dcc
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1481
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė neoncijii » Pen Rgp 02, 2019 9:44 pm

Negaliu prikabint to failo, palikim ramybej ta enigma, ne bereiko niekas nenori jos tvarkyt.Turiu openbox s2 sx6 kurie puikiai veikia be jokiu priekaistu ir bedu.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
neoncijii
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 225
Užsiregistravo: Šeš Geg 02, 2015 9:52 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė salakas » Pen Rgp 02, 2019 9:49 pm

instalink sita dcc slaptazodi nekeisk
http://www.bernyr.de/dcce1/dcc/dcc296.zip
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1481
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė neoncijii » Šeš Rgp 03, 2019 11:32 am

Niekas nepasikeite, viskas tas pats ar naujas dcc ,dabar telnet raudona ikona dega, taip ta enigma liks nesuprasta.
neoncijii
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 225
Užsiregistravo: Šeš Geg 02, 2015 9:52 am

AnkstesnisKitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į Vu+ HD