HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė sieksnis » Tre Gru 23, 2015 9:23 pm

Vakar teko čiūpinėt originalų NC+ imtuvą (ADB-5800 S HD), situacija analogiška, nuskenavo tik tuos transponderius kuriuose yra NC+ kanalai, kitų transponderių skenuot nėra jokios galimybės, net patekt į jų sąrašą negalima, taip Pervyj Europe ir nesugebėjau ant jo paleist... žodžiu imtuvas tik savam paketui, daugiau niekam netinkamas.
Paskutinį kartą redagavo sieksnis Tre Gru 23, 2015 9:31 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E
sieksnis
Vartotojo avataras
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 3253
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius

HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė dimukaz » Ket Gru 24, 2015 11:52 am

Ne tokį kartais?
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
FORMULER F3 , Openbox S3 mini
4W, 0.8W, 4.8E, 9E, 13E, 19.2E, 23.5E, 28.2E
dimukaz
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 126
Užsiregistravo: Ket Lap 12, 2009 5:30 pm
Miestas: HULL (UK) , Traku raj.

HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė dimukaz » Ket Gru 24, 2015 11:56 am

atsiprasau del foto dydzio.... veikia jame enigma2 jeigu ka.... ir tinkamas jis ne tik NC+ bet viskam ka rodo su sh....... pagalba
FORMULER F3 , Openbox S3 mini
4W, 0.8W, 4.8E, 9E, 13E, 19.2E, 23.5E, 28.2E
dimukaz
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 126
Užsiregistravo: Ket Lap 12, 2009 5:30 pm
Miestas: HULL (UK) , Traku raj.

HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė vytas121 » Ket Gru 24, 2015 12:04 pm

Nuotraukas susimazynam...
Pas kiekviena,kuris deda nuotraukas i forumus turetu kompuose buti FastImageResizerprograma.Ji nedidele ir vietos diske praktiskai neuzima.Sumazinam nors iki 800x600!
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3434
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė dimukaz » Ket Gru 24, 2015 12:17 pm

blokuoja sita programa. virusas kazkoks. bandziau is 7 skirtingu puslapiu ir neleidzia atsisiust. ir be to atsiprasiau. bandziau istrint, bet mygtuko taisyti jau neliko
FORMULER F3 , Openbox S3 mini
4W, 0.8W, 4.8E, 9E, 13E, 19.2E, 23.5E, 28.2E
dimukaz
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 126
Užsiregistravo: Ket Lap 12, 2009 5:30 pm
Miestas: HULL (UK) , Traku raj.

HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė vytas121 » Ket Gru 24, 2015 12:27 pm

dimukaz rašė:blokuoja sita programa. virusas kazkoks. bandziau is 7 skirtingu puslapiu ir neleidzia atsisiust. ir be to atsiprasiau. bandziau istrint, bet mygtuko taisyti jau neliko

Bandyk ta programa atsisiusti is cia https://files.mycloud.com/home.php?brand=webfiles&seuuid=ec61aa37c70aa5bd71091e0eae2ab027&name=FastImageResizer_098 .Ja naudoju pats,tikrai be virusu,o jeigu puola virusine tai trumpam ja atjunk.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3434
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė dimukaz » Ket Gru 24, 2015 12:34 pm

dekoju. is debesies veikia be problemu. virusu taip pat nerodo. ir aciu kad sumazinai..
FORMULER F3 , Openbox S3 mini
4W, 0.8W, 4.8E, 9E, 13E, 19.2E, 23.5E, 28.2E
dimukaz
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 126
Užsiregistravo: Ket Lap 12, 2009 5:30 pm
Miestas: HULL (UK) , Traku raj.

HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė nerux » Ket Gru 24, 2015 3:15 pm

Aš naudoju aprba paint windowsine programa arba Microsoft Off. picture manager programas mažinant paveiksliukus :)
Vu+Zero 4K, Denys Pro Combo, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9580
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė sieksnis » Ket Gru 24, 2015 6:05 pm

dimukaz rašė:Ne tokį kartais?


Būtent tokį. Mačiau internete, jog kažką su Enigma2 galima priburt, bet pamaniau, jog dar kažkoks kitoks gal aparatas yra, be to žmogus atsivežė jį naują iš Lenkijos su originalia korta, o kad Enigmą įkišt tai kiek supratau reikia jį ten alternatyviu softu perrašyt ar net laužt kažkaip. Ar aš klystu? Jei turi daugiau info kaip tai padaryt - pasidalink.

P.S. Adminai išskirkit pokalbį apie šį imtuvą į atskirą temą, nes pirma, mes užteršėm svetimą temą, o antra, jei jau Enigma galima įkišt, tai gaunasi kaip ir įdomus variantas, kiek supratau Lenkijoj šis imtuvas nėra brangus.
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E
sieksnis
Vartotojo avataras
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 3253
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius

Re: HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė nerux » Pen Gru 25, 2015 12:59 am

tema išskirta ir perkelta, galima diskusijas apie NC+ imtuvą testi čia :)
Vu+Zero 4K, Denys Pro Combo, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9580
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė kaunas » Pir Gru 28, 2015 10:31 pm

nerux rašė:Aš naudoju aprba paint windowsine programa arba Microsoft Off. picture manager programas mažinant paveiksliukus :)

jokiu programu nereikia mazinant, paprasciausias paint programa kompe gali susimazint tiek kiek reikia.jus teisus.
Vu+Solo 4K (4.8e __13e __19e __28.2e) LG 4K,3D
kaunas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 538
Užsiregistravo: Tre Lap 19, 2014 12:25 am

Re: HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė aaaaaa » Ant Sau 12, 2016 9:09 pm

Kiek pasidomejau tuo enigmos irasymu i si imtuva tai nelabai jau paprastam vartojui skirta cia daugiau nusimanciam programavime ir litavime nors kaina imtuvo kaip ir skirta tokiems ekspermentams http://www.kilobaitas.lt/Kita/TechniSat ... &ID=602231 , cia lenkiska instrukcija kaip tai padaryti http://www.failai.lt/j7jze5i6m1nh/Tutorial_.rar :grin:
Paveikslėlis
aaaaaa
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2017
Užsiregistravo: Šeš Sau 17, 2009 12:41 pm

Re: HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė sieksnis » Tre Sau 13, 2016 8:24 am

Nu jo.... yra čia reikalų su ta Enigma, ne taip viskas paprasta. Neverta gaišt laiko (bent jau man).
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E
sieksnis
Vartotojo avataras
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 3253
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius

Re: HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė jonukas » Tre Sau 13, 2016 2:25 pm

Kodel neverta ? Pradek statyti klientams HD imtuvus su Enigma uz 20 euru ir dar ziurejima dykai pajunk, tai jie tave tuoj i Seima ar Europos parlamenta isrinks. :D
jonukas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 680
Užsiregistravo: Sek Sau 21, 2007 2:58 pm

Re: HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė sieksnis » Tre Sau 13, 2016 3:06 pm

Tai pirmyn. Pats sugalvojai, pats ir įgyvendink šį sumanymą, o mes iš tavęs po 20 imsim partijom.
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E
sieksnis
Vartotojo avataras
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 3253
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius

Re: HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė nerux » Tre Sau 13, 2016 8:59 pm

Pirmyn Jonukai pirmyn!!!
O čia žiūrėk liaudis ir į seimą tave išrinks ir ačių pasakys :)
Vu+Zero 4K, Denys Pro Combo, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9580
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė anonymus » Sek Sau 17, 2016 10:07 am

sieksnis rašė:Nu jo.... yra čia reikalų su ta Enigma, ne taip viskas paprasta. Neverta gaišt laiko (bent jau man).

Tai kad ten paprasta. Viskas israsyta devyniom eilem ir net padaryti failai ant kiekvieno kampo PL metosi.
Reikia tik elementariu sugebejimu pataisyti bootlauderi adresa pataisyti pora skaiciu ir vaziouja E2 kaip ant VU+ so.
Naršyti po internetą tokia pat kvaila idėja kaip nuolat perjunginėti televizoriaus kanalus.
Stephenas Hawkingas.
anonymus
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 16
Užsiregistravo: Pir Lap 16, 2015 3:24 pm

Re: HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė sieksnis » Sek Sau 17, 2016 10:36 am

Tai pirmyn, kas trukdo? Meškerę mes tau davėm - užversk Tėvynę pigiais Enigma2.
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E
sieksnis
Vartotojo avataras
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 3253
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius

Re: HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė anonymus » Sek Sau 17, 2016 11:23 am

sieksnis rašė:Tai pirmyn, kas trukdo? Meškerę mes tau davėm - užversk Tėvynę pigiais Enigma2.

Mes taip ir darom nuo 150 iki 200 eu kaip vejas aina net svilpia :D
O jus kiek suprantu raumenim imat EUR :D
Lietuviu liaudies patarle:
Kodel biednas? todel kad durnas... O kodel durnas? todel kad biednas...
Ir nebutina demonstruoti neisprusima savo.
Naršyti po internetą tokia pat kvaila idėja kaip nuolat perjunginėti televizoriaus kanalus.
Stephenas Hawkingas.
anonymus
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 16
Užsiregistravo: Pir Lap 16, 2015 3:24 pm

Re: HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė sieksnis » Sek Sau 17, 2016 11:27 am

Pasakų nepasakok, pasakoriau, švilpia jam mat... aj, nematau prasmės su tavim veltis į bet kokias kalbas, tu gi forume visomis temomis, visokiais nikais "švilpikas". Švilpia tau biznis, nu ir ačiū Dievui, lai sau švilpia.

P.S. O dėl durnumo ir biednumo... nei tu daktaras, nei mokesčių inspektorius, tad ne tau tokius klausimus spręst...
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E
sieksnis
Vartotojo avataras
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 3253
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius

Re: HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė anonymus » Sek Sau 17, 2016 12:27 pm

sieksnis rašė:Pasakų nepasakok, pasakoriau, švilpia jam mat... aj, nematau prasmės su tavim veltis į bet kokias kalbas, tu gi forume visomis temomis, visokiais nikais "švilpikas". Švilpia tau biznis, nu ir ačiū Dievui, lai sau švilpia.

P.S. O dėl durnumo ir biednumo... nei tu daktaras, nei mokesčių inspektorius, tad ne tau tokius klausimus spręst...

As apie proto turtus. :D
esu dūchas
Naršyti po internetą tokia pat kvaila idėja kaip nuolat perjunginėti televizoriaus kanalus.
Stephenas Hawkingas.
anonymus
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 16
Užsiregistravo: Pir Lap 16, 2015 3:24 pm

Re: HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė nerux » Sek Sau 17, 2016 4:19 pm

Protingas durnius girias savo protu mat :D
eik geriau dreamus pardavinėt durnai liaudžiai :D
pagirų puodas
Vu+Zero 4K, Denys Pro Combo, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9580
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė anonymus » Sek Sau 17, 2016 7:15 pm

O kas tie dreamai ?
neapsimesk durnium Paveikslėlis
Naršyti po internetą tokia pat kvaila idėja kaip nuolat perjunginėti televizoriaus kanalus.
Stephenas Hawkingas.
anonymus
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 16
Užsiregistravo: Pir Lap 16, 2015 3:24 pm

Re: HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė Raitis64 » Sek Sau 17, 2016 8:29 pm

Kaži. o kas tas diskoveris, kaunas, burbulas, skysport ir dar velniai žino kaip?
Gal atsakysi? Va tada ir apie drymus pašnekėsim. :-D
Raitis64
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1047
Užsiregistravo: Ant Bir 04, 2013 9:53 am

Re: HD imtuvas lenkiškam NC+ paketui

Standartinė vytas121 » Sek Sau 17, 2016 9:26 pm

Raitis64 rašė:Kaži. o kas tas diskoveris, kaunas, burbulas, skysport ir dar velniai žino kaip?
Gal atsakysi? Va tada ir apie drymus pašnekėsim. :-D

Ne apie ta galvoji Raitis64!
Kas,kas o sitas zmogus turintis nica anonymusapie drymus ir netik ismano tikrai.Bet kartais galbut paveikia menulio fazes ir prasideda nusisnekejimai...
Siai dienai forume turi susikures ir rasineja is 5 nicu,tai jau paminetas anonymus
Svečias
staska
kolia
ir dar vienas kurio nico dabar neviesinsiu,nes tuo nicu tokiu nesamoniu nerasineja.
P.S.gal baikim slapstytis ir rasineti nesamones!
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3434
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Kitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į Kiti HD imtuvų gamintojai