Tam, kad matyti daugiau...

Dreambox 2nd failed

Standartinė vytenis007 » Tre Sau 09, 2013 9:32 pm

Turiu Dreambox 800 HD se kloną. Dabar visada įjungiant ekrane rodo "2nd failed". Toks pranešimas pamirgsi, dingsta ir pradeda krautis.
Veikia pasikrovus normaliai.
Kas čia galėjo atsitikt ? imidžas įrašytas senai, jokiu pluginu ar kitų prgramų nenaudojama.
vytenis007
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 246
Užsiregistravo: Pir Kov 16, 2009 10:06 pm

Re: Dreambox 2nd failed

Standartinė vytautasba » Tre Sau 09, 2013 9:48 pm

na galvokim logiskai,jei jau sakai ,kad seniai keitei imidza,instaliuok naujesni,aisku pagal sim korta (sim2.10 arba ferrari), kad atstatyt imtuva,jau buvau aprases Dreambox skyriuje,instrukcijose
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: Dreambox 2nd failed

Standartinė vytenis007 » Ket Sau 10, 2013 8:14 am

Senai tai maždaug prieš pusę metų. Dar pagooglinau ir kitam forume pasiūlė su dreamup bad sectorius pataisyt, tada perinstaliuot.
USB - mini USB ir dreamup kažkodėl pas mane nesiflashindavo, tai su lan kabeliu tokiu būdu darau http://www.dream-multimedia-tv.de/en/dm ... re-browser
tinkamas ?

Dreambox dabar naudojau Allrussian, ekranėlyje rodo "sim 2 and 4" (ar 2.1 tiksliai nepamenu), bei kraunantis "bootloader 82".
Skaičiau, kad dabar geriausias ir populiariausias DREAM ELITE imidžas, tai matyt tokį ir reiks. Dar skaičiau apie bootloader 84 tik nežinau ar man reikia jį naujint, ir kaip.
O taip pat DM kernel 3.2 reikalinga ? ar jei nežinau kas tokio apseisiu :D ?
vytenis007
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 246
Užsiregistravo: Pir Kov 16, 2009 10:06 pm

Re: Dreambox 2nd failed

Standartinė martini1 » Ket Sau 10, 2013 4:16 pm

vytenis007 rašė:Senai tai maždaug prieš pusę metų. Dar pagooglinau ir kitam forume pasiūlė su dreamup bad sectorius pataisyt, tada perinstaliuot.
USB - mini USB ir dreamup kažkodėl pas mane nesiflashindavo, tai su lan kabeliu tokiu būdu darau http://www.dream-multimedia-tv.de/en/dm ... re-browser
tinkamas ?

Dreambox dabar naudojau Allrussian, ekranėlyje rodo "sim 2 and 4" (ar 2.1 tiksliai nepamenu), bei kraunantis "bootloader 82".
Skaičiau, kad dabar geriausias ir populiariausias DREAM ELITE imidžas, tai matyt tokį ir reiks. Dar skaičiau apie bootloader 84 tik nežinau ar man reikia jį naujint, ir kaip.
O taip pat DM kernel 3.2 reikalinga ? ar jei nežinau kas tokio apseisiu :D ?


pirmoj eileje atnaujini botloaderi jie dedasi atskirai ,o poto atsinaujini imtuva su tokiu pat imidzu, tam botloaderiuj ir sumeti per Web nardsykle...viskas yra aprasyta susidedi komfigus ir ziuri.

SVARBU!!!! Jaigu supusi i imtuva pirma imidza kuris neatitiks tam tikro botloaderio tavo imtuvas mirs :grin: :grin: ir jai nezinosi kaip atgaivinti tada turesi didelios bedos.
martini1
 

Re: Dreambox 2nd failed

Standartinė vytenis007 » Ket Sau 10, 2013 9:51 pm

http://www.dreamoem.com/showthread.php? ... HER-ssl84b
http://www.dreamoem.com/showthread.php? ... HER-ssl84b

1. ssl84b - čia reiškia, kad skirta tokiam bootloader ar, kad jau yra imidže ?
2. Jei reikia bootloaderio atskyrai tai irgi turi būt klonui ?
3. OE1.6 - kas tai tokio ?

Išanksto dėkingas už atsakymus.

Dar pastebėjau, kai būna atjungtas tinklas neberodo "2nd failed".
vytenis007
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 246
Užsiregistravo: Pir Kov 16, 2009 10:06 pm

Re: Dreambox 2nd failed

Standartinė martini1 » Ket Sau 10, 2013 11:09 pm

vytenis007 rašė:http://www.dreamoem.com/showthread.php?4359-Dream-Elite-4.0-v001r003-dm800se-OE1.6-ramiMAHER-ssl84b
http://www.dreamoem.com/showthread.php? ... HER-ssl84b

1. ssl84b - čia reiškia, kad skirta tokiam bootloader ar, kad jau yra imidže ?
2. Jei reikia bootloaderio atskyrai tai irgi turi būt klonui ? siusk ir neziurek jai yra botloaderis tada reiskiasi tavo dremas klonas,(originalams botloaderis nesideda)
3. OE1.6 - kas tai tokio ?

Išanksto dėkingas už atsakymus.

Dar pastebėjau, kai būna atjungtas tinklas neberodo "2nd failed".


Dar neteko man supust botloaderio kartu su imidzu , botloaderio ne buna imidzuose ,jie metasi visai atskirai

Citata . 1. ssl84b - čia reiškia, kad skirta tokiam bootloader ar, kad jau yra imidže ? (cia skirta tokiam botloader) isimesk botloader koki ssl87 ir susieskok jam toki pat imidza ir bus tau dziaugsmas.

http://www.dreamoem.com/showthread.php? ... -OE2.0-1.4 stai cia originalus imidzai,surask ten koks botloaderis ir kokia sim??? :grin:
tik nesugalvok supust jo i savo klona nes jis padves :grin:
martini1
 

Re: Dreambox 2nd failed

Standartinė vytautasba » Ket Sau 10, 2013 11:32 pm

kolegos,rasom ir nusirasom i lankas,jei tiksliai nezinom,geriau jau nieko nesakom :)
pirma,ant sim 2.10 ner tokio bootlouderio (87), paskutinis mano ziniomis yra 84b.

antra,jei parasyta,kad butlouderis yra imidze,reiskia JIS IR YRA. Dar nemaciau nei vieno imidzo klonui,kuriame nebutu klonui skirtoi booto. Domika komanda imidzus savo leisdavo anksciau be ju.

jei tavo drymas turi sim 2.10 sim kortele,tada didelis imidzu ,pritaikytu sitam drymui su sim2.10,pasirinkimas cia:
http://www.sat-universe.com/showthread. ... 26&page=38

siaip gali bandyt pradziai imidzus,kuriuos perdaro RAMIMAHER (vienas kieciausiu sios srityje) ar tai dreamelite ar newnigma, aisku gali bandyt ir kitus, kiekvienam savo.

drymo taip lengvai nenudvasinsi, NEGASDINAM KOLEGU :) tiesiog nusipirk Usb-miniUsb kabeliuka,kaip atgaivinti dm800se rasiau cia :
viewtopic.php?f=46&t=13379
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: Dreambox 2nd failed

Standartinė vytenis007 » Pen Sau 11, 2013 8:18 am

Ačiū už atsakymą. Jau buvau originalų įsirašęs ir "CA NOT FOUND" jau turėjau :)
Su tuo originaliu, tai irgi keistai gavosi, atsisiunčiau Gemini - originalų perdarytą klonui ir netiko, gal ką ne taip supratau...

Kortelė kiek suprantu sim 2.10, bent jau ekrane raso SIM 2 ir imidžas dabas allrussian experimental 2011 yra.

Kas dėl OE1.6 skaičiau, kad dar OE2.0 buna, kaip žinot kuris tinka ? ar bandyt ir sužinosiu ?
vytenis007
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 246
Užsiregistravo: Pir Kov 16, 2009 10:06 pm

Re: Dreambox 2nd failed

Standartinė martini1 » Pen Sau 11, 2013 11:13 am

vytautasba rašė:kolegos,rasom ir nusirasom i lankas,jei tiksliai nezinom,geriau jau nieko nesakom :)
pirma,ant sim 2.10 ner tokio bootlouderio (87), paskutinis mano ziniomis yra 84b.

antra,jei parasyta,kad butlouderis yra imidze,reiskia JIS IR YRA. Dar nemaciau nei vieno imidzo klonui,kuriame nebutu klonui skirtoi booto. Domika komanda imidzus savo leisdavo anksciau be ju.

jei tavo drymas turi sim 2.10 sim kortele,tada didelis imidzu ,pritaikytu sitam drymui su sim2.10,pasirinkimas cia:
http://www.sat-universe.com/showthread. ... 26&page=38

siaip gali bandyt pradziai imidzus,kuriuos perdaro RAMIMAHER (vienas kieciausiu sios srityje) ar tai dreamelite ar newnigma, aisku gali bandyt ir kitus, kiekvienam savo.

drymo taip lengvai nenudvasinsi, NEGASDINAM KOLEGU :) tiesiog nusipirk Usb-miniUsb kabeliuka,kaip atgaivinti dm800se rasiau cia :
viewtopic.php?f=46&t=13379



Vytas as kaip pavizdi idejau botloaderio..87...visu antra,neklaidink zmogaus ,bot loaderis rasosi atskirai ir jai buna imidzeimestas botloaderis tai imidzas rasosi tas kureme imestasbotloaderis tik per MINI USB laida,todel ir yra daroma kai kurie imidzai jau su bot loaderiais ,kad galetum dryma atgaivinti ir tureti naujesni ar senesni bot loaderi suputus imidza. palei tavo aprasyma darydavau ir man luzdavo imtuvas pastovei,KODEL??? kai tik pradejau rasyti bota pirmoja eilej o tada man sulysdavo viskas :grin: zodziu pasidarom btloaderi koki reikia ir Butent tam botloaderiuj jieskome imidzo,as sakau teisybe nes savo drema jau perputynejau daugiau nei 20 kartu ir pujkiai zinau kokie imidzai lenda.
VYTAI PARODYK TU MAN PER YOTUBE IDEJAS KAIP TU PER NARSYKLE (WEB) SUGEBI IMESTI SKIRTINGO BOTLOADERIO IMIDZA???aciu. tik nepyk ,bet as sakau kaip man gaunasi ir gavosi iki sioliai. :)
Paskutinį kartą redagavo martini1 Pen Sau 11, 2013 11:24 am. Iš viso redaguota 1 kartą.
martini1
 

Re: Dreambox 2nd failed

Standartinė martini1 » Pen Sau 11, 2013 11:16 am

vytenis007 rašė:Ačiū už atsakymą. Jau buvau originalų įsirašęs ir "CA NOT FOUND" jau turėjau :)
Su tuo originaliu, tai irgi keistai gavosi, atsisiunčiau Gemini - originalų perdarytą klonui ir netiko, gal ką ne taip supratau...

Kortelė kiek suprantu sim 2.10, bent jau ekrane raso SIM 2 ir imidžas dabas allrussian experimental 2011 yra.

Kas dėl OE1.6 skaičiau, kad dar OE2.0 buna, kaip žinot kuris tinka ? ar bandyt ir sužinosiu ?

oe1.6 oe2.0 jai rasysi viska normaliai atitiks botloaderis su tavo imidzu tai sulys visi.
martini1
 

Re: Dreambox 2nd failed

Standartinė avokadas » Pen Sau 11, 2013 1:42 pm

martini1 rašė:
vytenis007 rašė:Ačiū už atsakymą. Jau buvau originalų įsirašęs ir "CA NOT FOUND" jau turėjau :)
Su tuo originaliu, tai irgi keistai gavosi, atsisiunčiau Gemini - originalų perdarytą klonui ir netiko, gal ką ne taip supratau...

Kortelė kiek suprantu sim 2.10, bent jau ekrane raso SIM 2 ir imidžas dabas allrussian experimental 2011 yra.

Kas dėl OE1.6 skaičiau, kad dar OE2.0 buna, kaip žinot kuris tinka ? ar bandyt ir sužinosiu ?

oe1.6 oe2.0 jai rasysi viska normaliai atitiks botloaderis su tavo imidzu tai sulys visi.


Jei pas tave klonas, tai ieskok IMG'u kur parasyta SIM210 - ir jie visi bus OE1.6. OE2.0 yra su nauju branduoliu ir skirtas originaliems imtuvams, arba klonams su a8p sim kortele , ir klonams su SIM210 netinka.
Paveikslėlis
avokadas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1344
Užsiregistravo: Sek Lap 21, 2010 11:01 am

Re: Dreambox 2nd failed

Standartinė martini1 » Pen Sau 11, 2013 5:36 pm

avokadas rašė:
martini1 rašė:
vytenis007 rašė:Ačiū už atsakymą. Jau buvau originalų įsirašęs ir "CA NOT FOUND" jau turėjau :)
Su tuo originaliu, tai irgi keistai gavosi, atsisiunčiau Gemini - originalų perdarytą klonui ir netiko, gal ką ne taip supratau...

Kortelė kiek suprantu sim 2.10, bent jau ekrane raso SIM 2 ir imidžas dabas allrussian experimental 2011 yra.

Kas dėl OE1.6 skaičiau, kad dar OE2.0 buna, kaip žinot kuris tinka ? ar bandyt ir sužinosiu ?

oe1.6 oe2.0 jai rasysi viska normaliai atitiks botloaderis su tavo imidzu tai sulys visi.


Jei pas tave klonas, tai ieskok IMG'u kur parasyta SIM210 - ir jie visi bus OE1.6. OE2.0 yra su nauju branduoliu ir skirtas originaliems imtuvams, arba klonams su a8p sim kortele , ir klonams su SIM210 netinka.


Oj taip pamirsau apie ta nauja branduoli aciu uz pataisyma... :)
martini1
 

Re: Dreambox 2nd failed

Standartinė a95 » Pen Sau 11, 2013 10:52 pm

avokadas rašė:
martini1 rašė:
vytenis007 rašė:Ačiū už atsakymą. Jau buvau originalų įsirašęs ir "CA NOT FOUND" jau turėjau :)
Su tuo originaliu, tai irgi keistai gavosi, atsisiunčiau Gemini - originalų perdarytą klonui ir netiko, gal ką ne taip supratau...

Kortelė kiek suprantu sim 2.10, bent jau ekrane raso SIM 2 ir imidžas dabas allrussian experimental 2011 yra.

Kas dėl OE1.6 skaičiau, kad dar OE2.0 buna, kaip žinot kuris tinka ? ar bandyt ir sužinosiu ?

oe1.6 oe2.0 jai rasysi viska normaliai atitiks botloaderis su tavo imidzu tai sulys visi.


Jei pas tave klonas, tai ieskok IMG'u kur parasyta SIM210 - ir jie visi bus OE1.6. OE2.0 yra su nauju branduoliu ir skirtas originaliems imtuvams, arba klonams su a8p sim kortele , ir klonams su SIM210 netinka.


O,jei pas ji Ferrari korta, tai ka daryt... gelezis skirtinga...
DM800HD/NetBox 100S/Ferguson AF-3018SE
Paveikslėlis
a95
Vartotojo avataras
Veteranas
Veteranas
 
Pranešimai: 2800
Užsiregistravo: Ant Bal 10, 2007 10:08 pm
Miestas: Palanga

Re: Dreambox 2nd failed

Standartinė avokadas » Pen Sau 11, 2013 10:56 pm

a95 rašė:O,jei pas ji Ferrari korta, tai ka daryt... gelezis skirtinga...

Neesu 100% isitikines, bet sakyciau kad gelezis visu vienoda (tiek pas vienus tiek pas kitus plaukioja tik selektoriai) - o apsauga realizuota per boot'a - tad tiek ferrari tiek sim210 kortu paskirtis apgauti bootloader'i ;)
jei klystu, pataisykit :)
Paveikslėlis
avokadas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1344
Užsiregistravo: Sek Lap 21, 2010 11:01 am

Re: Dreambox 2nd failed

Standartinė vytenis007 » Šeš Sau 12, 2013 12:01 pm

Įrašiau GP3-dm800se-3-2-4-ramiMAHER #ssl84b, mgcamd 1.38, bet per ftp nerandu var/keys katalogo.
Kažkas ne taip įsirašė ar kitur raktai dedami ?

Radau perkrovęs.

Bootloaderis kartu su imidžu per tinklą įsirašė.
vytenis007
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 246
Užsiregistravo: Pir Kov 16, 2009 10:06 pm

Re: Dreambox 2nd failed

Standartinė vytautasba » Šeš Sau 12, 2013 12:18 pm

ne ten ieskai, keys papke yra /usr papkej
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: Dreambox 2nd failed

Standartinė avokadas » Šeš Sau 12, 2013 12:29 pm

bet tai vistiek turi but /var/ papke, ir joje keys linkas i /usr/keys/
nes mgcamd ieskosi config'u /var/keys papeje.
Paveikslėlis
avokadas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1344
Užsiregistravo: Sek Lap 21, 2010 11:01 am

Re: Dreambox 2nd failed

Standartinė vytenis007 » Šeš Sau 12, 2013 1:14 pm

Kažką pridirbau: Tuner A: (empty)
Ar su bootloaderiais prisižaidžiau ar traukdamas imtuvą jungti pažeidžiau, nos kištukas antenai stabilus.

Kažkodėl jungiantis meta tokį langą, nors paspaudus firmware update nusiflahina.
http://postimage.org/image/l4apxqmb9/
vytenis007
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 246
Užsiregistravo: Pir Kov 16, 2009 10:06 pm

Re: Dreambox 2nd failed

Standartinė martini1 » Šeš Sau 12, 2013 3:26 pm

vytenis007 rašė:Kažką pridirbau: Tuner A: (empty)
Ar su bootloaderiais prisižaidžiau ar traukdamas imtuvą jungti pažeidžiau, nos kištukas antenai stabilus.

Kažkodėl jungiantis meta tokį langą, nors paspaudus firmware update nusiflahina.
http://postimage.org/image/l4apxqmb9/


jai matai si langa tai zinok ten parasyta ,kad tavo karnelis nepasileidzia ir sako tau nesijaudini ir perasyti imidza is naujo....zinok tik tiek, kad su tai botloaderiais tau niekas nesulys as tau gi sakiau ,kad esu bandes ne karta ,pusk botloaderi atskirai ir viskas.
martini1
 

Re: Dreambox 2nd failed

Standartinė vytenis007 » Šeš Sau 12, 2013 3:30 pm

Kiek nebandžiau bootloaderių per usb vis meta : 010 IMAGE FOR WRONG ARCHITECTURE

Jei kas pagelbėtumėt būtų neblogai skype: vytenisr , skolingas neliksiu.
vytenis007
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 246
Užsiregistravo: Pir Kov 16, 2009 10:06 pm

Re: Dreambox 2nd failed

Standartinė martini1 » Šeš Sau 12, 2013 3:34 pm

vytenis007 rašė:Kiek nebandžiau bootloaderių per usb vis meta : 010 IMAGE FOR WRONG ARCHITECTURE

Jei kas pagelbėtumėt būtų neblogai skype: vytenisr , skolingas neliksiu.

As tau parasiau i PM jai nori mhhh ..pedesiu per skipe
martini1
 

Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į Dreambox Imtuvai