sugedo priedelis
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
kiesa25
- Forumietis

- Susisiekti:
Re: sugedo priedelis
siandien nunesiau ta predeli tc sako jie mums duoda tuos predelius neskit i telekoma tikra nesamone jomajo

-
jonnas
- Forumietis

- Susisiekti:
Turi būti normaliai padaryta sistema tada ir nereiks kažko sukti
O tos lenkiškos akėcios na nerimtas daiktas na isbėdos taip bet aš lupu jas lauk ir statau normalia kur tikrai veikia o ne kaip zagres kabo ant stogo
[/quote]
Kas ta normali antena? Turiu akecias, pastoviai problemos - vienus kanalus rodo, kitus ne, o kartais visus rodo. Jau nusibodo
O tos lenkiškos akėcios na nerimtas daiktas na isbėdos taip bet aš lupu jas lauk ir statau normalia kur tikrai veikia o ne kaip zagres kabo ant stogo
Kas ta normali antena? Turiu akecias, pastoviai problemos - vienus kanalus rodo, kitus ne, o kartais visus rodo. Jau nusibodo
- Bambino
- Forumietis

- Susisiekti:
na tai tiuneris gal geresnis buvo pas kaimina(kitos firmos)kiesa25 rašė:buvau atsineses is kaimyno tiuneri toki pat tai veike puikiai tai reiskiasi mano tiunerui pz

-
kiesa25
- Forumietis

- Susisiekti:
lygiai toks pats homecastBambino rašė:na tai tiuneris gal geresnis buvo pas kaimina(kitos firmos)kiesa25 rašė:buvau atsineses is kaimyno tiuneri toki pat tai veike puikiai tai reiskiasi mano tiunerui pz
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 20 ir 0 svečių