Taigi matosi, kad reklaminis postas su nuoroda į parduotuvę... priviso dabar tokių, tipo, žinovų, pas kuriuos tik vienas postas parašytasklarnetas rašė:tokio lygio ,kaip star tv dvbt imtuvassusidomejusi rašė:Nežinau, bet man kol kas patikimiausi šaldytuvai yra BEKO. Turime ir naudojamės 6 metus, ir lig šiol jokių problemų nebuvo.
Geras šaldytuvas
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
ernissss
- Forumietis

- Susisiekti:
Re: Geras šaldytuvas
- Daffas
- Klubo Narys

- Susisiekti:
Turiu samsung kokius jau gal 8 metus jokiu bedu nebuvo
Svarbiausia ne žiūrėti, o kad rodytu!
Samsung 65″ Neo QLED 4K (QE65QN85AAT)
Samsung 65″ Neo QLED 4K (QE65QN85AAT)
-
darius
- Forumietis

- Susisiekti:
Reklama lieka reklama,turiu ta beko,turiu jau 16 metų,senos kartos.Veikia ,birbia,ir gaila keist,neremontuotas ne kart,gal pasiseke.Bet remontuoju iš esmes virtuvę,keičiu viska,teks ir jam kito seimininko ieskot.Spalva pakeite tai neatpazystamai,bet manau 80 € gausiu.Kiek girdejau,tai siuolaikiski visiski ,,gaidziai".Čia kas liecia BEKO

Legalus montuotojas
Openbox S3 +S3+S3
-
aaaaaa
- Forumietis

- Susisiekti:
-
darius186
- Forumietis

- Susisiekti:
Ziurim kur surinktas,gal bulgarijoj?Laivuose stovi liebherr saldytuvai,kur prakiurimas nelabai pageidaujamas.Puse draugu naudojasi,nepamenu,kad butu kas bloga zodi tares.ramzei rašė:Liebherr tai sudu-sudas!Apturejau gal desetka saldytuvu,bet naujus pirkau tik Snaige ir Liebherr.Snaige atare 10m,o paskui pirkom isgirtaji Liebherr tai tas sudelis teatlaike garantini ir dar tris savaites ir prakiuro.Po to buvo LG(dviduris),ot tas tai buvo kosminis daiktas-kai nakti pasikuria visi atsibusdavom!Dabar stovi Miele ir visos problemos,visi garsai pasimirso-jei dar kada teks pirkt tai tik Miele ir dar karta Miele.
-
Eieskotojas
- Forumietis

- Susisiekti:
Kiek zinau Miele saldytuvus Liebher gamina
-
Kotrynna
- Forumietis

- Susisiekti:
Tai kad sako, kad dabar elektronikai yra pritaikytas 'planinis gedimas', kuomet prietaisas atitarnauja tiek kiek duota garantijos + pora mėnesėlių. Ir sako, kad nei gamintojas nėr labai svarbu tuo klausimu. Reik žiūrėt, kad būtų aukšta energijos klasė ir kuo ilgesnis garantinis laikotarpis. Dizainas ir kiti panašūs dalykai pagal skonį.
-
ernissss
- Forumietis

- Susisiekti:
Tai jeigu aš nusipirksiu papildomai 2-3 metus garantijos, tai man specialiai geresnį, ilgiau negendantį egzempliorių pagamins? Tokia jūsų logika? 
-
klarnetas
- Forumietis

- Susisiekti:
ilgiau galios garantinis aptarnavimas,jei ką ir tiek...ernissss rašė:Tai jeigu aš nusipirksiu papildomai 2-3 metus garantijos, tai man specialiai geresnį, ilgiau negendantį egzempliorių pagamins? Tokia jūsų logika?
-
ernissss
- Forumietis

- Susisiekti:
Tai aš suprantu, kad ilgesnė garantija yra geriau, bet Kotrynna kažką žino apie planinius gedimus
Kotrynna rašė:Tai kad sako, kad dabar elektronikai yra pritaikytas 'planinis gedimas', kuomet prietaisas atitarnauja tiek kiek duota garantijos + pora mėnesėlių.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių