• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis

Geras šaldytuvas

Augintiniai, buitinė technika, remontas, šeima

Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

ernissss
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Re: Geras šaldytuvas

Standartinė ernissss » Ant Rgp 11, 2015 5:07 pm

klarnetas rašė:
susidomejusi rašė:Nežinau, bet man kol kas patikimiausi šaldytuvai yra BEKO. Turime ir naudojamės 6 metus, ir lig šiol jokių problemų nebuvo.
tokio lygio ,kaip star tv dvbt imtuvas
Taigi matosi, kad reklaminis postas su nuoroda į parduotuvę... priviso dabar tokių, tipo, žinovų, pas kuriuos tik vienas postas parašytas :)

Vartotojo avataras
Daffas
Klubo Narys
Klubo Narys
Susisiekti:

Standartinė Daffas » Ant Rgp 11, 2015 5:33 pm

Turiu samsung kokius jau gal 8 metus jokiu bedu nebuvo
Svarbiausia ne žiūrėti, o kad rodytu!
Samsung 65″ Neo QLED 4K (QE65QN85AAT)

darius
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė darius » Ant Rgp 11, 2015 7:43 pm

Reklama lieka reklama,turiu ta beko,turiu jau 16 metų,senos kartos.Veikia ,birbia,ir gaila keist,neremontuotas ne kart,gal pasiseke.Bet remontuoju iš esmes virtuvę,keičiu viska,teks ir jam kito seimininko ieskot.Spalva pakeite tai neatpazystamai,bet manau 80 € gausiu.Kiek girdejau,tai siuolaikiski visiski ,,gaidziai".Čia kas liecia BEKO
Paveikslėlis
Legalus montuotojas
Openbox S3 +S3+S3

aaaaaa
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė aaaaaa » Tre Rgp 12, 2015 10:56 am

:D Tie 16 metu tai nieko pas mane yra senas , gal kokiu 1982 metu veikiantis rusiskas saldytuvas Saratov 1413 :-) http://chernigov.chn.olx.ua/obyavlenie/ ... etMW8.html tik kad as ji naudoju daugiausiai kaip spintele viskam pasideti nes saldyti jam kaip ir nera ka , nes ka saldyti reikia beveik neperku tad birbia tusciai ant maziausio saldymo lygio . :grin:
Paveikslėlis

darius186
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė darius186 » Ket Rgp 13, 2015 8:31 am

ramzei rašė:Liebherr tai sudu-sudas!Apturejau gal desetka saldytuvu,bet naujus pirkau tik Snaige ir Liebherr.Snaige atare 10m,o paskui pirkom isgirtaji Liebherr tai tas sudelis teatlaike garantini ir dar tris savaites ir prakiuro.Po to buvo LG(dviduris),ot tas tai buvo kosminis daiktas-kai nakti pasikuria visi atsibusdavom!Dabar stovi Miele ir visos problemos,visi garsai pasimirso-jei dar kada teks pirkt tai tik Miele ir dar karta Miele.
Ziurim kur surinktas,gal bulgarijoj?Laivuose stovi liebherr saldytuvai,kur prakiurimas nelabai pageidaujamas.Puse draugu naudojasi,nepamenu,kad butu kas bloga zodi tares.

Eieskotojas
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė Eieskotojas » Ket Rgp 13, 2015 8:52 pm

Kiek zinau Miele saldytuvus Liebher gamina

Kotrynna
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė Kotrynna » Pir Rgp 31, 2015 10:24 pm

Tai kad sako, kad dabar elektronikai yra pritaikytas 'planinis gedimas', kuomet prietaisas atitarnauja tiek kiek duota garantijos + pora mėnesėlių. Ir sako, kad nei gamintojas nėr labai svarbu tuo klausimu. Reik žiūrėt, kad būtų aukšta energijos klasė ir kuo ilgesnis garantinis laikotarpis. Dizainas ir kiti panašūs dalykai pagal skonį.

ernissss
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė ernissss » Ant Rgs 01, 2015 7:24 am

Tai jeigu aš nusipirksiu papildomai 2-3 metus garantijos, tai man specialiai geresnį, ilgiau negendantį egzempliorių pagamins? Tokia jūsų logika? :)

klarnetas
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė klarnetas » Ant Rgs 01, 2015 8:24 am

ernissss rašė:Tai jeigu aš nusipirksiu papildomai 2-3 metus garantijos, tai man specialiai geresnį, ilgiau negendantį egzempliorių pagamins? Tokia jūsų logika? :)
ilgiau galios garantinis aptarnavimas,jei ką ir tiek...

ernissss
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė ernissss » Ant Rgs 01, 2015 12:48 pm

Tai aš suprantu, kad ilgesnė garantija yra geriau, bet Kotrynna kažką žino apie planinius gedimus :)
Kotrynna rašė:Tai kad sako, kad dabar elektronikai yra pritaikytas 'planinis gedimas', kuomet prietaisas atitarnauja tiek kiek duota garantijos + pora mėnesėlių.

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių