• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
     

Vu+ zero

Imtuvas + Multimedija + Kompiuteris

Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
salakas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 1504
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė salakas » Ant Spa 24, 2017 1:45 pm

tai kazi ar tokie nustatymai juk zmogus rase kad galvute viena o ne keturios kaip tamstos nustatymuose, o gal as klystu ? cia ant zero viskas kitaip? nebent stovi disegas ir ntv galva pajungta i 4 isejima , tada tyliu :)
yra kaip yra

Vartotojo avataras
nerux
Super Mod.
Super Mod.
Pranešimai: 9655
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė nerux » Ant Spa 24, 2017 4:35 pm

salakas
aš parašiau apie LNB nustatymus, o ne apie diseqc ir parašiau panašiai kaip toje nuotraukoje, o ne viską nustatinėt kaip toje nuotraukoje. Toje nuotraukoje dėl 36E LNB nustatymai yra tikslūs.
Zgemma H9 Combo 4K, Ustym 4K, Formuler nano Z, XIO MAX+, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E

draugas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 428
Užsiregistravo: Sek Lie 14, 2013 3:43 pm
Miestas: Klaipeda
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė draugas » Pir Spa 30, 2017 8:08 pm

https://www.fogsat.lt/preke/1797_vu-usb ... ka-vu.html gal kas jau isbandet kaip su Zero dirba?
4w-56e /SF6918P/ Vu Zero-Denys Pro combo- 3vnt / + IPTV LG55UF85/ LG32LF632/ SMG46h64/SMG40h57

nico007
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 11
Užsiregistravo: Šeš Sau 15, 2011 9:46 pm
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė nico007 » Pir Spa 30, 2017 9:02 pm

Dėkui. Pagal pateiktą pavyzdį padariau galvutės nustatymus ir viskas ok.

Ramunas23
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 22
Užsiregistravo: Sek Spa 23, 2016 11:40 am
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė Ramunas23 » Ant Kov 20, 2018 11:03 am

Sveiki, patarkit koki wfi adapteri geriau naudoti ant vu zero, nenoriu tempti laido.Aciu uz info.

liustra
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
Pranešimai: 903
Užsiregistravo: Šeš Vas 17, 2007 8:34 pm
Miestas: Utena
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė liustra » Ant Kov 27, 2018 9:27 am

Dabar mažylyje įrašytas senutėlis open pli 4.0 . Pora metų neeksperimentavau, tik nebent koki plugina atsisiunčiu ir įsisdedu, vėl ištrinu. Norėčiau atsinaujint iki 6.1. Ar tada reikėtų vėl iš naujo viskas susidėliot, suinstaliuot?
Opticum 403 HD, Vu+Zero OpenPli.

adastra
Moderator
Moderator
Pranešimai: 911
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė adastra » Ant Kov 27, 2018 9:36 am

liustra rašė: Norėčiau atsinaujint iki 6.1. Ar tada reikėtų vėl iš naujo viskas susidėliot, suinstaliuot?
Jo, reikėtų.

Vartotojo avataras
gintasvis
Klubo Narys
Klubo Narys
Pranešimai: 1819
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 7:21 pm
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė gintasvis » Ant Kov 27, 2018 9:58 am

Ramunas23 rašė:Sveiki, patarkit koki wfi adapteri geriau naudoti ant vu zero, nenoriu tempti laido.Aciu uz info.
AS situs naudoju. https://ru.aliexpress.com/item/Ralink-R ... 0.0.640ePX

liustra
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
Pranešimai: 903
Užsiregistravo: Šeš Vas 17, 2007 8:34 pm
Miestas: Utena
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė liustra » Ant Kov 27, 2018 12:32 pm

adastra rašė:
liustra rašė: Norėčiau atsinaujint iki 6.1. Ar tada reikėtų vėl iš naujo viskas susidėliot, suinstaliuot?
Jo, reikėtų.
Ačiū. Reiks susilaikyt.
Opticum 403 HD, Vu+Zero OpenPli.

adastra
Moderator
Moderator
Pranešimai: 911
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė adastra » Ant Kov 27, 2018 2:09 pm

liustra rašė: Ačiū. Reiks susilaikyt.
O kam susilaikyt? Taigi pirma pasidarai su BackupSuite plaginu Fullbackupą ir tuo garantuojiesi, kad bet kada
galėsi sugrįžti prie tos padėties imtuve, kurią esi susikūręs dabartiniam momentui.
Tada ramiai susipūti atsisiųstą paskutinį nuogą imidžą iš OpenPli puslapio, susidedi visus dabar paties naudojamus plaginus, prsijungi prie imtuvo, pasitvarkai emuliatoriaus konfigą ir žiūri toliau.

vytas121
Moderator
Moderator
Pranešimai: 3457
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė vytas121 » Ant Kov 27, 2018 7:02 pm

adastra rašė:
liustra rašė: Ačiū. Reiks susilaikyt.
O kam susilaikyt? Taigi pirma pasidarai su BackupSuite plaginu Fullbackupą ir tuo garantuojiesi, kad bet kada
galėsi sugrįžti prie tos padėties imtuve, kurią esi susikūręs dabartiniam momentui.
Tada ramiai susipūti atsisiųstą paskutinį nuogą imidžą iš OpenPli puslapio, susidedi visus dabar paties naudojamus plaginus, prsijungi prie imtuvo, pasitvarkai emuliatoriaus konfigą ir žiūri toliau.
...o BackupSuite guli cia viewtopic.php?f=75&t=22835 lieka tik pasirinkti tinkanti i imtuva.
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

aaaaaa
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2049
Užsiregistravo: Šeš Sau 17, 2009 12:41 pm
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė aaaaaa » Ant Kov 27, 2018 8:35 pm

Tai tas ji ir atbaido nuo atsinaujinimo kad vel viska reikes isnaujo irasineti , tvarkyti , o noretu kad viskas atsinaujintu automatiskai . 8)
Paveikslėlis

vytas121
Moderator
Moderator
Pranešimai: 3457
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė vytas121 » Ant Kov 27, 2018 9:49 pm

Jeigu atnaujinimas yra online,tai tokiu atveju visi nustatymai islieka.
...o siaip tai savus nustatymus galyma issitraukti ir issisaugoti kompe...kanalai,EMU,pluginai...
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

liustra
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
Pranešimai: 903
Užsiregistravo: Šeš Vas 17, 2007 8:34 pm
Miestas: Utena
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė liustra » Tre Kov 28, 2018 11:49 am

aaaaaa rašė:Tai tas ji ir atbaido nuo atsinaujinimo kad vel viska reikes isnaujo irasineti , tvarkyti , o noretu kad viskas atsinaujintu automatiskai . 8)
Jūs mane teisingai supratote. :grin:
Opticum 403 HD, Vu+Zero OpenPli.

adastra
Moderator
Moderator
Pranešimai: 911
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė adastra » Tre Kov 28, 2018 1:05 pm

liustra rašė: Jūs mane teisingai supratote. :grin:
naujinkis tuomet online, kas čia tave baido. Visi nustatymai lieka.

Ramunas23
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 22
Užsiregistravo: Sek Spa 23, 2016 11:40 am
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė Ramunas23 » Tre Kov 28, 2018 6:51 pm

gintasvis rašė:
Ramunas23 rašė:Sveiki, patarkit koki wfi adapteri geriau naudoti ant vu zero, nenoriu tempti laido.Aciu uz info.
AS situs naudoju. https://ru.aliexpress.com/item/Ralink-R ... 0.0.640ePX
Aciu uz patarima, norejau poto ali ieskot, o cia iskart nuoroda :)

Vartotojo avataras
gintasvis
Klubo Narys
Klubo Narys
Pranešimai: 1819
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 7:21 pm
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė gintasvis » Ket Kov 29, 2018 6:12 am

Ramunas23 rašė:
gintasvis rašė:
Ramunas23 rašė:Sveiki, patarkit koki wfi adapteri geriau naudoti ant vu zero, nenoriu tempti laido.Aciu uz info.
AS situs naudoju. https://ru.aliexpress.com/item/Ralink-R ... 0.0.640ePX
Aciu uz patarima, norejau poto ali ieskot, o cia iskart nuoroda :)
Perku pastoviai is cia kolkas blogu nepasitaike!

Ramunas23
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 22
Užsiregistravo: Sek Spa 23, 2016 11:40 am
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė Ramunas23 » Šeš Kov 31, 2018 2:19 pm

AS situs naudoju. https://ru.aliexpress.com/item/Ralink-R ... 0.0.640ePX[/quote]

O aparatas pats susigaudo adapteri ar reikia kazka parsisusti.

Vartotojo avataras
gintasvis
Klubo Narys
Klubo Narys
Pranešimai: 1819
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 7:21 pm
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė gintasvis » Šeš Kov 31, 2018 3:48 pm

Reikia slatazodi irasyti ir aktyvuoti wifi sujungima.

Ramunas23
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 22
Užsiregistravo: Sek Spa 23, 2016 11:40 am
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė Ramunas23 » Sek Bal 01, 2018 6:26 pm

gintasvis rašė:Reikia slatazodi irasyti ir aktyvuoti wifi sujungima.
Na sitas taip,as galvojau gal koko plugino(draiveriu) ar kaip ji pavadint,gali reikt, kad suprastu adapteri.

rraude
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 60
Užsiregistravo: Sek Gru 26, 2010 8:18 pm
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė rraude » Šeš Bal 07, 2018 3:35 pm

Sveiki,

Nupirkau vu zero Tautos card sara paleidziu be problemu ant mg camd ir ccamd vaziuoja be problemu. Bet niekaip Ntv neiseina paleisti. Bandziau ir open pli ir pkteam imidzus is to pacio serverio ant senuko digiline 7000 ntv vaziuoja be problemu tai kaip su serveriu viskas ok. Gal kas kokiu minciu turit kur suo pakastas?
newcamd failiuka visaip bandziau ir abu uzrasyti ir po viena vis tiek nerodo ntv

ar galima taip du skirtinkus portus nurodyti vienas tautai kitas ntv

CWS_CONNECT_TIMEOUT = 120
CWS_KEEPALIVE = 120
CWS_MULTIPLE = xxxxxxx 5000:5001 xxxxx xxxx 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
lan server1

virgis.bb
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 1722
Užsiregistravo: Ket Lap 22, 2007 7:18 pm
Miestas: Šilutė
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė virgis.bb » Šeš Bal 07, 2018 5:10 pm

Na ne kiekvienas mgcamd gali pavezti ilgu ecm. Siulau isideti wicardd emu ir jokiu problemu!
Paveikslėlis

Vu+Solo 4K-Black Hole image + 500 GB, Triax: 19.2e, 23.5e, 36.0e + 4.9e, 13.0e, LG OLED65B7V, Samsung UE55HU8500, Denon AVR-X2300W, Crystal Audio 7.1, iPhone 7 plus, ASUS ROG GL753VE 17.3" Gaming Laptop.

Vartotojo avataras
nerux
Super Mod.
Super Mod.
Pranešimai: 9655
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė nerux » Sek Bal 08, 2018 3:49 pm

reikia naudot mgcamd 1.45 versijos tada viskas ok bus, ši versija mgcamd yra ir openpli ir BH
Zgemma H9 Combo 4K, Ustym 4K, Formuler nano Z, XIO MAX+, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E

rraude
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 60
Užsiregistravo: Sek Gru 26, 2010 8:18 pm
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė rraude » Ant Bal 10, 2018 9:49 pm

nerux rašė:reikia naudot mgcamd 1.45 versijos tada viskas ok bus, ši versija mgcamd yra ir openpli ir BH
dekui reiks pabandyti

liustra
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
Pranešimai: 903
Užsiregistravo: Šeš Vas 17, 2007 8:34 pm
Miestas: Utena
Susisiekti:

Re: Vu+ zero

Standartinė liustra » Pen Bir 29, 2018 5:09 pm

Neberodo epg laisvų kanalų. Gisclub adresai sudeti. Rodo, kad atsisiunčia, perkraunu, bet vis tuščia. Gal reikia imt iš kitur. OpenPli4.
Opticum 403 HD, Vu+Zero OpenPli.

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių