Tai va,planai braizomi ant stalo ir labai laukiu forumiecio vaziavusio i Norvegija zvejoti.reikia keletos patarimu

Dekoju
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
openbox rašė:Pagal nusistačiusią teoriją Tomo negali vežtis, nes nebus kur žuvies dėti...
Teks kažkurį ekipažo narį palikti Norvegijoje...
![]()
Aplamai reikėtų pasvarstyti galimybę ar verta imtis meškeres - tik vietą mašinoje užims...
Diletantiskai samprotausiu...jei ner kur deti menkiu, gal galima bandyti sutalpinti ju file...rolis65 rašė:Jei fiorde zvejosit ir geroj vietoj, tai po keliu valandu nebeturesit kur menkiu deti.....pats patyriau...
Roli kur buvot pasidave?i siaure?rolis65 rašė:Jei fiorde zvejosit ir geroj vietoj, tai po keliu valandu nebeturesit kur menkiu deti.....pats patyriau...
Norvegijoje jau tuniecais mergos tikriausiai nepakabinsit-teks eurukais pasimėtyt!seewolf rašė:Mantos aciu uz vertinga info.Mes irgi vis neapsisprendziam kur vaziuot.I pietus arciau ant keliu simtu km,bet i siaure labiau traukia,nes kaip ir minejai visi kalba,kad zvejyba ten ispudingesne...o ir gamta grazesne.Kalkuliuojam dabar abu variantus,mano pakeleiviai dar dvejoja,bet as linkes i siaure.Esu buves Hibridu,Fareru salose.Zvejojom su pusbroliu prie Islandijos.Smagu buvo be proto...!Kazkada dirbau ant refo(laivas-saldytuvas)tai ismaisem visa pasauli.Tada tai buvo zvejyba....!gryzes namo pora metu visai nezvejojau :)Didziausias laimikis buvo 225kg geltonpelekis tunas.Uzkibo ant spagato-pavinioto putos gabalo ir ant uzlenkto ir uzastrinto 4 numerio elektrodo su saldyta sardinelaPrilupdavom tada tunu prie Gvinejos Bisau krantu...Uzkibus reikedavo greitai spagata viniot ant lebiodkes ir tada po biski elektrinio variklio pagalba traukt.Po to saldydavom ir Nigerijoi keisdavom i slykstu vietini viski,bei padelnas marlboro cigaretes...Merga beje irgi uz zuvi
Paprastai naktis-standartinis 15-20kg tuniecas
![]()
Tai va kankina ziauriai nostalgija...Bandysim siemet ja nors gera zvejyba uzmarint
Kad Norgej kronom atsiskaitineja, o euru kaip ir nepripazystavirgis.bb rašė:Norvegijoje jau tuniecais mergos tikriausiai nepakabinsit-teks eurukais pasimėtyt!seewolf rašė:Mantos aciu uz vertinga info.Mes irgi vis neapsisprendziam kur vaziuot.I pietus arciau ant keliu simtu km,bet i siaure labiau traukia,nes kaip ir minejai visi kalba,kad zvejyba ten ispudingesne...o ir gamta grazesne.Kalkuliuojam dabar abu variantus,mano pakeleiviai dar dvejoja,bet as linkes i siaure.Esu buves Hibridu,Fareru salose.Zvejojom su pusbroliu prie Islandijos.Smagu buvo be proto...!Kazkada dirbau ant refo(laivas-saldytuvas)tai ismaisem visa pasauli.Tada tai buvo zvejyba....!gryzes namo pora metu visai nezvejojau :)Didziausias laimikis buvo 225kg geltonpelekis tunas.Uzkibo ant spagato-pavinioto putos gabalo ir ant uzlenkto ir uzastrinto 4 numerio elektrodo su saldyta sardinelaPrilupdavom tada tunu prie Gvinejos Bisau krantu...Uzkibus reikedavo greitai spagata viniot ant lebiodkes ir tada po biski elektrinio variklio pagalba traukt.Po to saldydavom ir Nigerijoi keisdavom i slykstu vietini viski,bei padelnas marlboro cigaretes...Merga beje irgi uz zuvi
![]()
Tai va kankina ziauriai nostalgija...Bandysim siemet ja nors gera zvejyba uzmarint
cia is tos serijos,kad kaip zvejys taip melagis????seewolf rašė:Mantos aciu uz vertinga info.Mes irgi vis neapsisprendziam kur vaziuot.I pietus arciau ant keliu simtu km,bet i siaure labiau traukia,nes kaip ir minejai visi kalba,kad zvejyba ten ispudingesne...o ir gamta grazesne.Kalkuliuojam dabar abu variantus,mano pakeleiviai dar dvejoja,bet as linkes i siaure.Esu buves Hibridu,Fareru salose.Zvejojom su pusbroliu prie Islandijos.Smagu buvo be proto...!Kazkada dirbau ant refo(laivas-saldytuvas)tai ismaisem visa pasauli.Tada tai buvo zvejyba....!gryzes namo pora metu visai nezvejojau :)Didziausias laimikis buvo 225kg geltonpelekis tunas.Uzkibo ant spagato-pavinioto putos gabalo ir ant uzlenkto ir uzastrinto 4 numerio elektrodo su saldyta sardinelaPrilupdavom tada tunu prie Gvinejos Bisau krantu...Uzkibus reikedavo greitai spagata viniot ant lebiodkes ir tada po biski elektrinio variklio pagalba traukt.Po to saldydavom ir Nigerijoi keisdavom i slykstu vietini viski,bei padelnas marlboro cigaretes...Merga beje irgi uz zuvi
![]()
Nu reik gi ka nors papasakotislauzas rašė:cia is tos serijos,kad kaip zvejys taip melagis????seewolf rašė:Mantos aciu uz vertinga info.Mes irgi vis neapsisprendziam kur vaziuot.I pietus arciau ant keliu simtu km,bet i siaure labiau traukia,nes kaip ir minejai visi kalba,kad zvejyba ten ispudingesne...o ir gamta grazesne.Kalkuliuojam dabar abu variantus,mano pakeleiviai dar dvejoja,bet as linkes i siaure.Esu buves Hibridu,Fareru salose.Zvejojom su pusbroliu prie Islandijos.Smagu buvo be proto...!Kazkada dirbau ant refo(laivas-saldytuvas)tai ismaisem visa pasauli.Tada tai buvo zvejyba....!gryzes namo pora metu visai nezvejojau :)Didziausias laimikis buvo 225kg geltonpelekis tunas.Uzkibo ant spagato-pavinioto putos gabalo ir ant uzlenkto ir uzastrinto 4 numerio elektrodo su saldyta sardinelaPrilupdavom tada tunu prie Gvinejos Bisau krantu...Uzkibus reikedavo greitai spagata viniot ant lebiodkes ir tada po biski elektrinio variklio pagalba traukt.Po to saldydavom ir Nigerijoi keisdavom i slykstu vietini viski,bei padelnas marlboro cigaretes...Merga beje irgi uz zuvi
![]()
Tai va kankina ziauriai nostalgija...Bandysim siemet ja nors gera zvejyba uzmarint![]()
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių