Gal įmanoma primontuoti radiatorių?
DM 800 klonai ir ne tik: imidzai,pluginai ir kt.informacija
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121, vytautasba
- Neoromancer
- Adminas

- Susisiekti:
O sakykite tas tiuningas būtinas? Ir dar išorėje!
Ar tai liečia tik padielkes ar ir originalams būtina modifikacija? O tai į vidų niekaip? O kaip triukšmas? Juk vis vien kažkiek zvimbia, kad ir koks jis tylus.
Amlogic TVBOX perprogramavimas į CoreELEC, LibreELEC, AlexELEC.
KODI grotuvo nustatymai ir konsultacija.
LINUX serveriai ir administravimas, mikrokompiuteriai.
NEOTECH.LT
KODI grotuvo nustatymai ir konsultacija.
LINUX serveriai ir administravimas, mikrokompiuteriai.
NEOTECH.LT
- openbox
- Veteranas

- Susisiekti:
Ale kaip čia dabar gavosi, kad super druper imtuvas turi būti aušinamas papildomai...
O kas bus jei neaušinsi?
Imtuvo kojos išsilydys?
Žiūriu čia neblogas biznis gaunasi... Jau galima įsigyti specialiai dreamboxams paruoštų ventiliatorių kurie labai gražiai dedasi ant viršaus.
Toks imtuvo paturbinimas labai dera prie imtuvo...

Bet yra išradingi gi tie žmonės... Sako galima aušintuvą pasidaryti ir pačiam...

O aš tai iš vis siūlau pastatyti žmoną prie Dreamboxo su plaukų fenu, įjungti vėją ir tegu sau burzgina...
O kas bus jei neaušinsi?
Imtuvo kojos išsilydys?
Žiūriu čia neblogas biznis gaunasi... Jau galima įsigyti specialiai dreamboxams paruoštų ventiliatorių kurie labai gražiai dedasi ant viršaus.
Toks imtuvo paturbinimas labai dera prie imtuvo...

Bet yra išradingi gi tie žmonės... Sako galima aušintuvą pasidaryti ir pačiam...

O aš tai iš vis siūlau pastatyti žmoną prie Dreamboxo su plaukų fenu, įjungti vėją ir tegu sau burzgina...
- maksaz
- Forumietis

- Susisiekti:
Pas mano sena pazystama...randu dm800 originala ijungta...ant hd kanalo...ijungiu telika- rodo...klausiu- sako paskutini kart tv ziurejo pries 1,5 savaites...zmonos tevas mire, tai isleke is namu ir isjunge tik televizoriu...jokiu tiuniningu su ausinimu...kiek skaiciau, tai buvo pirmosios gelezies ir softo gliukas, apie originalo kaitima jau seniausiai nieks nebediskutuoja...o klonai ventiliuojami paburzgia...del to ir pigus...
Ad infinitum...
-
RamasG
- Forumietis

- Susisiekti:
kaista originalai 800 kaip reikalas ,diskutuoti niekas nediskutuoja nes jokiu variantu kaip spresti problema nera ir matomai nebus,nebent patiems deti ausinima ,seip aplamai kuo arciau ziemos tuo sita problema maziau aktuali nes ir oro temperatura ne tokia kaip vasara bet kai siemet buvo tokie karsciai tai as susidejau i visus savo dm ausinima tai dabar ramus,nors aisku turbut niekas neveda jokios statistikos kiek dm numire del perkaitimo ar del kazkokiu kitu gedimu sakykim kiek ilgiau tarnaus dm su ausinimu ar be ausinimo klausimas lieka neatsakytasmaksaz rašė:Pas mano sena pazystama...randu dm800 originala ijungta...ant hd kanalo...ijungiu telika- rodo...klausiu- sako paskutini kart tv ziurejo pries 1,5 savaites...zmonos tevas mire, tai isleke is namu ir isjunge tik televizoriu...jokiu tiuniningu su ausinimu...kiek skaiciau, tai buvo pirmosios gelezies ir softo gliukas, apie originalo kaitima jau seniausiai nieks nebediskutuoja...o klonai ventiliuojami paburzgia...del to ir pigus...
- mazass
- Forumietis

- Susisiekti:
Patvirtinu kad jie kaista, ir as buvau palikes ant HD kanalo kokia 12 ar 16val Tai turbut kiausiniene buciau ant jo isikepes,tai ir parsisiunciau is kinieciu ta vint,,,manau blogiau nebusRamasG rašė:kaista originalai 800 kaip reikalas
- maksaz
- Forumietis

- Susisiekti:
-
RamasG
- Forumietis

- Susisiekti:
- mazass
- Forumietis

- Susisiekti:
-
RamasG
- Forumietis

- Susisiekti:
-
RamasG
- Forumietis

- Susisiekti:
mano nuomone kad pats procesorius kaista bet ne kritiskai,pagrindinis kaitimo saltinis nėra dvbs2 imtuvas ,del spartos tai as pastebiu skirtuma tiktai vaikstant per meniu punktus ,kanalus perjungia ir atidaro analogiskai ar su vienu ar su kitu procesoriumi,bent jau as pokyciu sitoj vietoj nepastebejaudreamm rašė:+ jie ant 50 MHz spartesni nei kad pas dm800hd
-
vladasgin
- Forumietis

- Susisiekti:
Kazin kada klonai gali sulaukti jiems pritaikytos sios versijos ?####################################################
Newnigma2 team proudly presents:
Newnigma2 v3.1.1
####################################################
Basics:DM 800 HD PVR
- Enigma2 2.6: 14.11.10
- Enigma2 Plugins 2.6:14.11.10
- Newnigma2 Plugins: 14.11.10
changes:
- driver: 11.11.2010
- secondstage: 76
- kernel: 2.6.18
Since DreamMultimedia has published it's new release, 3.1.1 is on the same level. Flashing the box is unnecessary at this time.
- dreambox drivers updated
- Bugfix: some smargo correction
- Bugfix: udev fixed
- Bugfix: small skin updates for oled now enigma2 style works fine
- Bugfix: lcdscreen are digit count correction for newnigma2
- Bugfix: ntfs bugfix devicemanager
- Feature: updated mpd.conf
- Feature: new ntfs-3g driver
- Feature: new radio logos (u can now select hd or sd in osd preferences)
Image:
Your
Newnigma2 Team
Saltinis: http://www.newnigma2.to/wbb2/
Image: http://failai.in/show/F/0ACFBFB98/newni ... v3.1.1.zip (is saltinio puslapio)
- mazass
- Forumietis

- Susisiekti:
-
bonde
- Forumietis

- Susisiekti:
-
vladasgin
- Forumietis

- Susisiekti:
- vytautasba
- Moderator

- Susisiekti:
pabandyk kita imidza,gali but lnb tunerio problema. Paskutine Newnigma versija,kuria esu idejes, veikia gerai,esu instaliaves ne i viena dryma. Siaip DreamElite perdaryta versija,veikia gerai, online adonai veikia.
NEPATARIU ATNAUJINT NAUJAUSIU DRAIVERIU (NUO SPALIO MEN. PRADZIOS), jie modifikuoti, ivesta papildoma apsauga nuo klonu, kol kas laukiama pataisymu.
NEPATARIU ATNAUJINT NAUJAUSIU DRAIVERIU (NUO SPALIO MEN. PRADZIOS), jie modifikuoti, ivesta papildoma apsauga nuo klonu, kol kas laukiama pataisymu.
-
vladasgin
- Forumietis

- Susisiekti:
Tu DreamElite veriju net kelios yra... Kuria geriausia rinktis klonui ?:)vytautasba rašė:pabandyk kita imidza,gali but lnb tunerio problema. Paskutine Newnigma versija,kuria esu idejes, veikia gerai,esu instaliaves ne i viena dryma. Siaip DreamElite perdaryta versija,veikia gerai, online adonai veikia.
-
audriusv
- Forumietis

- Susisiekti:
Nebloga man pasirode BH 1.3.3e dirba sklandziaivladasgin rašė:Tu DreamElite veriju net kelios yra... Kuria geriausia rinktis klonui ?:)vytautasba rašė:pabandyk kita imidza,gali but lnb tunerio problema. Paskutine Newnigma versija,kuria esu idejes, veikia gerai,esu instaliaves ne i viena dryma. Siaip DreamElite perdaryta versija,veikia gerai, online adonai veikia.
Sony KD-55S8505C
Pioneer VSX-922-K + Canton GLE 496
Intel NUC DN2820FYKH with LinuxMint 17.1 inside
Pioneer VSX-922-K + Canton GLE 496
Intel NUC DN2820FYKH with LinuxMint 17.1 inside
- vytautasba
- Moderator

- Susisiekti:
kadangi Dream elite imidzas oficialiai kol kas nebeatnaujinamas (negalima online instaliuot pluginus,emu ...), tai geriausia mano manymu perdaryta paskutine versija nuo 2010 09 20 d. (su galimybe siust atnaujinimus online) :
http://rapidshare.com/files/421358295/s ... 092010.rar
http://rapidshare.com/files/421358295/s ... 092010.rar
-
emirim
- Veteranas

- Susisiekti:
-
bonde
- Forumietis

- Susisiekti:
[quote="emirim"]Pvz. image:
Dream Elite Black Hole 1.3 OE1.6 DM800 sim201 #75 Multiboot Usb Tuner 2010.04.19
Visi addon'ai is serverio veikia be jokiu problemu (turiu mintyje DreamElite serveri)
..............................................................................................................
Patvirtinu, tikrai jau kokios dvi savaites menedžeris veikia, o man DE 1.3.0 vienas is stabiliausiu ir geriausiu imidzu.
Dream Elite Black Hole 1.3 OE1.6 DM800 sim201 #75 Multiboot Usb Tuner 2010.04.19
Visi addon'ai is serverio veikia be jokiu problemu (turiu mintyje DreamElite serveri)
..............................................................................................................
Patvirtinu, tikrai jau kokios dvi savaites menedžeris veikia, o man DE 1.3.0 vienas is stabiliausiu ir geriausiu imidzu.
-
euge
- Forumietis

- Susisiekti:
Jeigu teisingai suprantu, tai siandien apie 21.00 musu laiku turetu pradeti vel veikti dream-elite.net forumas ir su siuo forumo atnaujinimu turi buti pristatytas naujas softas dreamelite. Gal kas gali pataisyti, jeigu ne taip supratau, nes i lietuviu kalba issiverciau is tinklapio dream-elite.net tik su internetiniu verteju
-
euge
- Forumietis

- Susisiekti:
-
tiomka
- Forumietis

- Susisiekti:
-
Pirm0kas
- SAT Patarėjas

- Susisiekti: