• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis

Taupios Lemputes

Augintiniai, buitinė technika, remontas, šeima

Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

islauzas
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Re: Taupios Lemputes

Standartinė islauzas » Sek Sau 25, 2015 9:48 pm

Romasan rašė:Norėjau paklausti ar tinka led lempos apšvietimui lauke? Kaip reaguoja į temperatūros pokyčius ir į trumpalaikį junginėjimą? Namuose keliose vietose susidėjau, esu patenkintas, bet dėl lauko svarstau.. Ypač dėl to, kad dažniausiai bus įjungiami tik trumpam..
pas kaimyną esu sudėjęs pasterblėse -veikia nuo judesio daviklio. iš bene 14 ar 15 esu keitęs dvi per 4 metus. tad oro salygos manau dzin joms :)

Kiesaxxl
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė Kiesaxxl » Tre Sau 28, 2015 5:51 pm

islauzas rašė:
Romasan rašė:Norėjau paklausti ar tinka led lempos apšvietimui lauke? Kaip reaguoja į temperatūros pokyčius ir į trumpalaikį junginėjimą? Namuose keliose vietose susidėjau, esu patenkintas, bet dėl lauko svarstau.. Ypač dėl to, kad dažniausiai bus įjungiami tik trumpam..
pas kaimyną esu sudėjęs pasterblėse -veikia nuo judesio daviklio. iš bene 14 ar 15 esu keitęs dvi per 4 metus. tad oro salygos manau dzin joms :)
Reklamuoja,kad joms saltesne temperatura vos ne geriau.

cvykas
Super Mod.
Super Mod.
Susisiekti:

Standartinė cvykas » Tre Sau 28, 2015 6:34 pm

Kiesaxxl rašė: Reklamuoja,kad joms saltesne temperatura vos ne geriau.
Tai tiesa nes jau senai susiduriu su LED apšvietimo monatavimais. Ne vieną tūkstantį LED modulių esu pajungęs. Galiu patvirtinti kad kuo jie mažiau kaista tuo ilgiau išlaiko gamintojų deklaruotus šviesos liumenus.
Vu+, Android, Raspberry Pi

Vartotojo avataras
woow
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė woow » Ket Sau 29, 2015 7:42 am

Daugiausiai led lemputės nužudomos kai įsukamos į pvz. halogeninėms pritaikytus šviestuvus. Joms ten būna ankšta ir jos perkaista, kartais tiek, kad lydmetalis pasilydo ir smd atšoka. Todėl lauke, jei joms bus geras aušinimas ir apsaugotos nuo drėgmės gyvens ilgai. Led ko gero labiausiai atsparūs dažnam junginėjimui piešingai nei taupiosios- šitos kuo dažniau junginėji tuo greičiau nusibaigia
Paveikslėlis+T90
Dune HD Center
harman/kardon AVR 3550
Sony KD-65X8509C

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių