pas kaimyną esu sudėjęs pasterblėse -veikia nuo judesio daviklio. iš bene 14 ar 15 esu keitęs dvi per 4 metus. tad oro salygos manau dzin jomsRomasan rašė:Norėjau paklausti ar tinka led lempos apšvietimui lauke? Kaip reaguoja į temperatūros pokyčius ir į trumpalaikį junginėjimą? Namuose keliose vietose susidėjau, esu patenkintas, bet dėl lauko svarstau.. Ypač dėl to, kad dažniausiai bus įjungiami tik trumpam..
Taupios Lemputes
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
islauzas
- Forumietis

- Susisiekti:
Re: Taupios Lemputes
-
Kiesaxxl
- Forumietis

- Susisiekti:
Reklamuoja,kad joms saltesne temperatura vos ne geriau.islauzas rašė:pas kaimyną esu sudėjęs pasterblėse -veikia nuo judesio daviklio. iš bene 14 ar 15 esu keitęs dvi per 4 metus. tad oro salygos manau dzin jomsRomasan rašė:Norėjau paklausti ar tinka led lempos apšvietimui lauke? Kaip reaguoja į temperatūros pokyčius ir į trumpalaikį junginėjimą? Namuose keliose vietose susidėjau, esu patenkintas, bet dėl lauko svarstau.. Ypač dėl to, kad dažniausiai bus įjungiami tik trumpam..
-
cvykas
- Super Mod.

- Susisiekti:
Tai tiesa nes jau senai susiduriu su LED apšvietimo monatavimais. Ne vieną tūkstantį LED modulių esu pajungęs. Galiu patvirtinti kad kuo jie mažiau kaista tuo ilgiau išlaiko gamintojų deklaruotus šviesos liumenus.Kiesaxxl rašė: Reklamuoja,kad joms saltesne temperatura vos ne geriau.
Vu+, Android, Raspberry Pi
- woow
- Forumietis

- Susisiekti:
Daugiausiai led lemputės nužudomos kai įsukamos į pvz. halogeninėms pritaikytus šviestuvus. Joms ten būna ankšta ir jos perkaista, kartais tiek, kad lydmetalis pasilydo ir smd atšoka. Todėl lauke, jei joms bus geras aušinimas ir apsaugotos nuo drėgmės gyvens ilgai. Led ko gero labiausiai atsparūs dažnam junginėjimui piešingai nei taupiosios- šitos kuo dažniau junginėji tuo greičiau nusibaigia
+T90Dune HD Center
harman/kardon AVR 3550
Sony KD-65X8509C
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių