Imtuvas + Multimedija + Kompiuteris

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Ant Lap 08, 2016 8:05 pm

gintasvis rašė:Turiu toki pulta is kinu buvau pirkes,bet nustipo ,turetu tikti :)

Malonu, kad yra neabejingų forumiečių. Problema išspręsta.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1981
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Ket Lap 30, 2017 1:12 pm

Ką reiškia pusė apskritimo su spalvotais taškučiais ? Jie yra ir ant kai kurių SAT kanalų:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1981
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė samis » Ket Lap 30, 2017 2:47 pm

samis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1555
Užsiregistravo: Sek Lap 19, 2006 10:46 pm

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė alvydas1987 » Ket Lap 30, 2017 2:48 pm

Gal naujiems metams papuošė kanalu logotipus 8)
Paveikslėlis
alvydas1987
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 863
Užsiregistravo: Šeš Sau 22, 2011 1:06 pm

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė ernissss » Ket Lap 30, 2017 3:43 pm

samis rašė:Greičiausiai čia HbbTv ženklas.

Visiškai teisingai, tik kaip juo naudotis? Gal mano imtuvas nepalaiko šitos funkcijos... Ar kažkokio plugino reikia?
Formuler F3, 5E-13E-19E-28E-36E
ernissss
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1937
Užsiregistravo: Šeš Kov 08, 2008 1:24 pm
Miestas: Kaunas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Ket Lap 30, 2017 5:14 pm

ernissss rašė:
samis rašė:Greičiausiai čia HbbTv ženklas.

Visiškai teisingai, tik kaip juo naudotis? Gal mano imtuvas nepalaiko šitos funkcijos... Ar kažkokio plugino reikia?

Iš pradžių ir aš taip galvojau. Bet vienas užsienietis satmanas suklaidino , kad čia užkrovimo ženklas. Aš žiūriu HbbTV. Ne visi kanalai tai palaiko. Jeigu, yra tie lanku spalvoti taškeliai tai tas kanalas palaiko Hbbtv. Instaliavau plaginą, kurį man RamasG padėjo instaliuoti. Atrodo jį radau imtuvo plaginų sąraše. Kažkur apie tai šioje temoje (13 langelis) aukščiau rašiau.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1981
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Biliunas » Ant Gru 05, 2017 5:20 pm

Siandien Western Digital WD10EARX 1TB (SATA III) HDD 3,5 colio diska prijungti prie Solo2 (kabeli per korpusa isvedziau ir HDD buvo isoreje). Uzkrovus Solo2, jokio HDD imtuvas nemate ir meniu net nebuvo tokio nustatymo, kad galeciau formatuoti si 3,5 colio HDD.
Ar cia normalu, kad Solo2 nemato 3,5 colio diska, ar kazka ne taip padariau? O gal per senas tas HDD?
VU+ Solo2 (BlackHole 3.0.4 + Wicard 1.19)
Samsung UE55J6202
4.8e; 13e; 19.2e; 36e
Biliunas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 143
Užsiregistravo: Ket Lap 02, 2006 3:24 pm
Miestas: Siauliai

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytas121 » Ant Gru 05, 2017 6:17 pm

Biliunas rašė:Siandien Western Digital WD10EARX 1TB (SATA III) HDD 3,5 colio diska prijungti prie Solo2 (kabeli per korpusa isvedziau ir HDD buvo isoreje). Uzkrovus Solo2, jokio HDD imtuvas nemate ir meniu net nebuvo tokio nustatymo, kad galeciau formatuoti si 3,5 colio HDD.
Ar cia normalu, kad Solo2 nemato 3,5 colio diska, ar kazka ne taip padariau? O gal per senas tas HDD?

Klausymas-o kam ji formatuoti?
Nori formatuoti turetum ji primautinti...
Formatavimas randasi Meniu/Nustatymai/Sistema/Kietas diskas/o ten jau pasirink ka nori daryti.
Uzeinant per FTP i media papke ten turetu matytis dar viena papke hdd
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3376
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Ant Gru 05, 2017 7:16 pm

vytas121 rašė:
Biliunas rašė:Siandien Western Digital WD10EARX 1TB (SATA III) HDD 3,5 colio diska prijungti prie Solo2 (kabeli per korpusa isvedziau ir HDD buvo isoreje). Uzkrovus Solo2, jokio HDD imtuvas nemate ir meniu net nebuvo tokio nustatymo, kad galeciau formatuoti si 3,5 colio HDD.
Ar cia normalu, kad Solo2 nemato 3,5 colio diska, ar kazka ne taip padariau? O gal per senas tas HDD?

Klausymas-o kam ji formatuoti?
Nori formatuoti turetum ji primautinti...
Formatavimas randasi Meniu/Nustatymai/Sistema/Kietas diskas/o ten jau pasirink ka nori daryti.
Uzeinant per FTP i media papke ten turetu matytis dar viena papke hdd

Mano Vu+duo2 mato kietą HDD kaip sda1, o ne kaip stacionarų HDD. Reikėtų paleisti iniacializaciją ir paskirti tą diską kaip pastovų HDD. Einant direktoria media/ atsiskleidžia HDD ir sda1/ užėjus ant HDD ten nieko nėra, o užėjus į sda1 ten atsiskleidžia įrašyti failai. Kaip paleisti iniacilizaciją ir paskirti tą diską kaip pastovų HDD ?
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1981
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Biliunas » Ant Gru 05, 2017 8:20 pm

Si 3.5 colio HDD pirma karta jungiu prie Solo2 SATA jungtimi.
Nuejus i meniu/informacija/apie sistema rodo, kad nera jokio HDD
O nuejus, kaip jau minejo Vytas121, Meniu/Nustatymai/Sistema/ yra visi punktai isskyrus Kietas diskas. Man tai labai keistai atrodo. Ar jo kazkodel nera, ar del to, kad neatpazysta HDD?
Nera skirtumo 3.5 ar 2.5 colio bandant SATA jungtimi prijungti prie Solo2 imtuvo?

P.S. Si 3.5 colio HDD anksciau buvau pajunges ant Vu Uno - mate ir veike gerai.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
VU+ Solo2 (BlackHole 3.0.4 + Wicard 1.19)
Samsung UE55J6202
4.8e; 13e; 19.2e; 36e
Biliunas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 143
Užsiregistravo: Ket Lap 02, 2006 3:24 pm
Miestas: Siauliai

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytas121 » Ant Gru 05, 2017 10:38 pm

Kazkaip del to neturejau problemu.Idejau HDD i imtuvo vidu ir viskas stojosi i savo vietas.
Pajungiant USB fliasiukus,tai salia to jau esamo hdd atsiranda usb,usb1,usb2,usb3 arba sdc1,sdc2,sdc3,sdc4...sde,sde1,sde2,sde3(tiek maname imtuve yra usb jungciu)papkutes.Nezynau kaip ten juos imtuvas skirsto,kad pavadinimai skiriasi.Nereikia jokiu sokiu,jokiu formatavimu,ar kitokiu veiksmu atlikti.Jei dar primautini sakykim savo kompa esanti tame paciame tinkle,tai atsiranda dar viena papkute su pavadinimu net.
Va vaizdas su hdd,net,sdc1,sde1,usb,USB DISK.Yra dar ir lizdas eSATA,bet neturiu laido hdd pajungimui.
Paveikslėlis
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3376
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė nerux » Ant Gru 05, 2017 10:55 pm

Nu su Openpli tokių bėdų nėra jokių inicializacijų nereikėdavo daryti, automatiškai viskas vykdavo ir USB flashus ir HDD be problemų matė ir HDD, nežinau kaip ten su tuom BH gal ten tas imidžas su savo pričiūdais kokiais.
Vu+Zero 4K, Denys Pro Combo, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9498
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Biliunas » Šeš Gru 09, 2017 8:59 pm

Gavau 2.5 colio HDD. Isidejau i Solo2 vidu ir imtuvas ji pamate. Sistemos nustatymuose atsirado HDD punktas. Matyt kol nepajungtas ar neatpazystamas HDD, tai ir meniu nera.
Belieka pamastymui. Tas ankstesnis 3.5 colio HDD arba nebeveikia arba tiesiog imtuvas jo nepazysta...
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
VU+ Solo2 (BlackHole 3.0.4 + Wicard 1.19)
Samsung UE55J6202
4.8e; 13e; 19.2e; 36e
Biliunas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 143
Užsiregistravo: Ket Lap 02, 2006 3:24 pm
Miestas: Siauliai

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė aaaaaa » Sek Gru 10, 2017 7:23 pm

Visko gali buti jei hdd buna pilnas iki kokiu 95% gali juo ir nematyti . 8)
Paveikslėlis
aaaaaa
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1945
Užsiregistravo: Šeš Sau 17, 2009 12:41 pm

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė aBOSAS » Šeš Gru 01, 2018 10:58 am

Sveiki, klausimelis, kodel nerodo kanalo nr? tik pavadinima, . favorituose rodo.
aBOSAS
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 378
Užsiregistravo: Sek Gru 30, 2007 9:00 pm
Miestas: kaunas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė gudzius » Tre Gru 05, 2018 1:03 pm

aBOSAS rašė:Sveiki, klausimelis, kodel nerodo kanalo nr? tik pavadinima, . favorituose rodo.

Perziurek skino nustatymus. :grin:
gudzius
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 714
Užsiregistravo: Pen Lap 19, 2010 11:21 pm
Miestas: Kedainiai

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Tre Gru 05, 2018 1:35 pm

gudzius rašė:
aBOSAS rašė:Sveiki, klausimelis, kodel nerodo kanalo nr? tik pavadinima, . favorituose rodo.

Perziurek skino nustatymus. :grin:

Kur tai randama ir kaip nustatoma ?
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1981
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė gudzius » Šeš Gru 08, 2018 11:23 pm

Tautvydas rašė:
gudzius rašė:
aBOSAS rašė:Sveiki, klausimelis, kodel nerodo kanalo nr? tik pavadinima, . favorituose rodo.

Perziurek skino nustatymus. :grin:

Kur tai randama ir kaip nustatoma ?

Nezinau koks pas tave skinas. Vienus gali atrasti pluginu sarase, kitu net nera kaip redaguoti. Parasyk kokiu skinu naudojies. :)
gudzius
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 714
Užsiregistravo: Pen Lap 19, 2010 11:21 pm
Miestas: Kedainiai

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Ant Vas 12, 2019 10:27 pm

Плагин Blindscan (слепой поиск) :
Еще одна интересная особенность Duo 2, является функция слепого поиска – это автоматический поиск транспондеров которых нет в памяти ресивера , и последующее сканирование принадлежащих этим транспондерам теле-радиоканалов , это больше для энтузиастов и продвинутых пользователей которые хотели бы сканировать частоты отсутствующие в таблицах сервисов LyngSat или FlySat . Плагин Blindscan расположен в зеленой панели имиджа BH ( в режиме просмотра нажать зеленую кнопку на пульте дистанционного управления ), далее выбрать тюнера которые желаете использовать для Blindscan функции , а затем выбрать спутник (и) которые вы бы хотели отсканировать и Duo 2 сделает остальное. Это отличное средство для сканирования тех спутников , где каналы передвигаться очень часто.

Naudoju Total Commander. Pas mane irašytas imidžas OpenPli 7.0. Į kokią imtuvo direktoriją įsirašo plaginas Blindscan:
https://satsis.info/forum/plagin-blinds ... 26-03-2014

Gal žinote naujesnę versiją? Ši 26-03-2014. Ar tiks OpenPli 7.0 ?
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1981
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytas121 » Tre Vas 13, 2019 12:15 am

Tautvydai,nevertas demesio dalykelis,tam yra akloji paieska imtuvuose.
Paveikslėlis
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3376
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Tre Vas 13, 2019 10:23 am

[/quote]
Pas mane aklos paieškos nėra:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1981
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė gudzius » Tre Vas 13, 2019 12:03 pm

Tautvydas rašė:

Pas mane aklos paieškos nėra:[/quote]
Pas mane vu+duo2, bet OpenPli softus tik pratestuoju, kad pamatyt kas naujo, nes OpenATV, arba OpenBH geriau dirba su IPTV pluginais. Siulyciau pakeist softa, nes OpenPli ne tik aklo skanavimo truksta, bet ir dar daugiau. :-?
gudzius
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 714
Užsiregistravo: Pen Lap 19, 2010 11:21 pm
Miestas: Kedainiai

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Tre Vas 13, 2019 12:26 pm

gudzius rašė:
Tautvydas rašė:

Pas mane aklos paieškos nėra:

Pas mane vu+duo2, bet OpenPli softus tik pratestuoju, kad pamatyt kas naujo, nes OpenATV, arba OpenBH geriau dirba su IPTV pluginais. Siulyciau pakeist softa, nes OpenPli ne tik aklo skanavimo truksta, bet ir dar daugiau. :-?[/quote]
Pats softo atnaujinti nemoku . Atnaujinant softą išsitrina daug reikalingų plaginų . Po daug laiko reikia sugaišti kol viską atnaujini. Nepersenai man atnaujino softą i OpenPLi 7 . Kai dirbau su OpenPLi 4 Blindscan buvo. Gana patogu buvo ieškoti kanalus.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1981
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė gudzius » Tre Vas 13, 2019 2:37 pm

Tautvydas rašė:
gudzius rašė:
Tautvydas rašė:

Pas mane aklos paieškos nėra:

Pas mane vu+duo2, bet OpenPli softus tik pratestuoju, kad pamatyt kas naujo, nes OpenATV, arba OpenBH geriau dirba su IPTV pluginais. Siulyciau pakeist softa, nes OpenPli ne tik aklo skanavimo truksta, bet ir dar daugiau. :-?

Pats softo atnaujinti nemoku . Atnaujinant softą išsitrina daug reikalingų plaginų . Po daug laiko reikia sugaišti kol viską atnaujini. Nepersenai man atnaujino softą i OpenPLi 7 . Kai dirbau su OpenPLi 4 Blindscan buvo. Gana patogu buvo ieškoti kanalus.[/quote]

Galiu ikelt backup-a.Jums tik savo raktelius reikes susikelt ir tiuneri su antena suderint pagal savo multifida, interneto nustatymus sutvarkyt. Jeigu tai sugebate tai parasykite i PM ir atsiusiu. :-?
gudzius
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 714
Užsiregistravo: Pen Lap 19, 2010 11:21 pm
Miestas: Kedainiai

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Tre Vas 13, 2019 3:00 pm

Galiu ikelt backup-a. Jums tik savo raktelius reikes susikelt ir tiuneri su antena suderint pagal savo multifida, interneto nustatymus sutvarkyt. Jeigu tai sugebate tai parasykite i PM ir atsiusiu. :-?[/quote]
Dėkoju už pasiūlymą. Labai daug darbo. Pas mane daug palydovų. Jie kiekvienas turi savo pozicijos Nr. USALS man netinka. Geriau pasakykite kur įrašomas Blindscan (akla paieška).
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1981
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

AnkstesnisKitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į Vu+ HD