• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis

Kreatel ip-stb 1720

Skaitmeninė antžeminė ir kabelinė televizija. Su kuo? Kaip? Už kiek?

Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

Marius
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė Marius » Tre Rgp 05, 2009 5:22 pm

scorpioniukas rašė:manau ir as kad kitokios iseities nera, nors man jau taip viena karta buvo, tai po kiek laiko pradejo vel rodyt.

Paskambinau i GALA, pasakiau kad turiu ju iranga, tai jie apie tai nieko nezino kodel negali rodyti, sake turi veikti kuo puikiausiai.
O jie ten išvis kažką žino, kiek pastebėjau tai jų lygis kaip viasato blondinių.Žmogus dirbantis galoj irgi man šitą imtuvą suveikė, nuo liepos 1d kai pradėjo neberodyt tai irgi nesupranta jis kaip gali nerodyt.Davė kitą motorolos imtuvą, jis aišku irgi nerodė, pamačiau kad jam aiškint bevitiška ir gražinau jam atgal.

scorpioniukas
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė scorpioniukas » Ket Rgp 06, 2009 4:20 pm

Tai idomu kodel gali nerodyt, pagaut pagauna kanalus, rodo kad ijungtas pvz lnk kanalas, bet juodas vaizdas ir nera garso....

arturas101
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė arturas101 » Ket Rgp 06, 2009 5:00 pm

Vakar su philips TV turejau toki pati varianta, rode tik balticum ir Sport 1. Paleidau kanalu inormacijos atnaujinima (ne nauja skanavima) , nesurado jokiu nauju kanalu, taciau visuose kanaluose vaizdas ir garsas atsirado

liustra
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
Susisiekti:

Standartinė liustra » Pir Rgp 10, 2009 5:46 pm

Šiandien ir aš paskambinau teo aptarnavimo centrą - ir pasirodo pasakiau jiems BE GALO DIDELĘ naujieną, kad jų createl neberodo dvb-t (na išskyruus LRtv). Ir nieko gero jie nepatarė, apart kaip pasirašyti naują sutartį ir pasiimti naują imtuvą, kuris rodo.
Opticum 403 HD, Vu+Zero OpenPli.

Vartotojo avataras
maksaz
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė maksaz » Pir Rgp 10, 2009 10:23 pm

Skambinau ir as... blondine pasitaike... as jai apie anzemine...ji man apie IPTV,...nepavyko net problemos paaiskint... pazystama teo dirba, ji siulo rastu isdestyt problema kreipiantis i teo generalini direktoriu...o sutarti pratest ir kita priedeli gaut konsultante visdelto spejo pasiulyt...gyvate...
Ad infinitum...

agurkas
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė agurkas » Ant Rgp 11, 2009 9:23 am

teko nugirsti, kad TEO tvarko softa. Naujas FW turėtų pasirodyti mėnesio pabaigoje. Atnaujinimas per GALA.

liustra
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
Susisiekti:

Standartinė liustra » Ant Rgp 11, 2009 4:28 pm

agurkas rašė:teko nugirsti, kad TEO tvarko softa. Naujas FW turėtų pasirodyti mėnesio pabaigoje. Atnaujinimas per GALA.
labay laukiam. labay. gal dar ką gero nugirdai, papasakok sūnau :sad:

scorpioniukas
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė scorpioniukas » Sek Rgp 16, 2009 8:02 pm

agurkas rašė:teko nugirsti, kad TEO tvarko softa. Naujas FW turėtų pasirodyti mėnesio pabaigoje. Atnaujinimas per GALA.

Ir kaip reikia atnaujinti per GALA?

Vartotojo avataras
maksaz
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė maksaz » Sek Rgp 16, 2009 10:35 pm

Gavau atsakyma i savo el. laiska... psakambino kita diena ir teo techninio sk. darbuotojas kategoriskai pranese ,jog nei su Kreateliu ,nei su Motorola priedeliais antzemine nekoduota TV neis! Tai jo zodziais tariant yra naujoji teo marketingo politika- nori antzemines sk. TV - pirk ju siulomus priedelius Homecast ir matysit... :-D ... dabar jau rasysiu laiska generaliniam ir ant popieriaus...nesuprantu, ko as pykstu...juk stebuklu zemej gyvenu... :-D
Ad infinitum...

agurkas
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė agurkas » Pir Rgp 17, 2009 6:16 pm

scorpioniukas rašė:

reikia prijungti prie interneto pas abonenta turintį aktyvią TV paslaugą "Ineraktyvioji gala" ir atsinaujins.

scorpioniukas
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė scorpioniukas » Ant Rgp 18, 2009 7:30 am

agurkas rašė:
scorpioniukas rašė:

reikia prijungti prie interneto pas abonenta turintį aktyvią TV paslaugą "Ineraktyvioji gala" ir atsinaujins.
Dekui, tada reikes dar toki bandyt... Arba kita jau pirkti...

O gal zinai kaip tas lietuviskas DVB-T tuneris? verta pirkti?

Soul
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Susisiekti:

Standartinė Soul » Ant Rgp 18, 2009 3:27 pm

scorpioniukas rašė:
agurkas rašė:
scorpioniukas rašė:

Sveiki,
Seltekos tiuneris puse velnio, bet klientai skundziasi, kad valdymo pulteliai neapibreztai dirba... Vienas geriau jungineja, kitam reikia kelis kartus paspausti...
Formuler F3 HD PVR, Moteck SG2100A, 0.9m.
LY4KS.

scorpioniukas
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė scorpioniukas » Ant Rgp 18, 2009 6:37 pm

Soul rašė:
scorpioniukas rašė:
agurkas rašė: reikia prijungti prie interneto pas abonenta turintį aktyvią TV paslaugą "Ineraktyvioji gala" ir atsinaujins.

Sveiki,
Seltekos tiuneris puse velnio, bet klientai skundziasi, kad valdymo pulteliai neapibreztai dirba... Vienas geriau jungineja, kitam reikia kelis kartus paspausti...

O kokia tada pirkti?

liustra
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
Susisiekti:

Standartinė liustra » Pen Spa 02, 2009 7:42 pm

Tokis reikalas. Šį mėn. baigiasi interaktyviosios Galos sutartis, tuo pačiu man lieka ir vadinama galinė įrangą, kurią aš iš Teo įsigijau už 1 Lt (sutarties pradžioje). Būtų didelis džiaugsmas, bet - kaip vėl išmokit šį imtuvą matyt DVB-T kanalus (nuo liepos 1 d. jis rodo tik LRyto TV; kitus tik randa) . Yra usb ir lan jungtys bendravimui.

Vartotojo avataras
maksaz
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė maksaz » Pen Spa 02, 2009 8:42 pm

Labai idomus klausimas...jus cia susitare, ar ka...ir man si men. 30d. baigiasi iptv gala sutartis...kaip Kreatelio priedeli ismokyt vel antzemine rodyt neismanau,...vyrai is satmanijos forumo su kreatelio giminaiciu Motorola "santykiauja"...as skaitau...gal ka ir isburs....Teo atsakymas man aprasytas keliais postais auksciau...yra forume cia ir linux guru, gal jiems sios problemos iveikiamos...ar bent idomios :)
Ad infinitum...

edma
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė edma » Pen Spa 02, 2009 10:02 pm

liustra rašė:Tokis reikalas. Šį mėn. baigiasi interaktyviosios Galos sutartis, tuo pačiu man lieka ir vadinama galinė įrangą, kurią aš iš Teo įsigijau už 1 Lt (sutarties pradžioje). Būtų didelis džiaugsmas, bet - kaip vėl išmokit šį imtuvą matyt DVB-T kanalus (nuo liepos 1 d. jis rodo tik LRyto TV; kitus tik randa) . Yra usb ir lan jungtys bendravimui.
O jūs tikri kad tiuneriai jums lieka?Sutartyse parašyta?Nes jau keli metai kaip įranga tik "skolinama". :? Na gal Galos pradžioje ir buvo tokios sutartys :lol:
Kreatel/Motorola softais darbe bandysiu pasidomėti kitą savaitę :-?
Kiek girdėjau jau buvo eksperimentinis softas su Skaitmeninės Galos kortelių palaikymu...
Elektromobilių mėgėjų klubas

liustra
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
Susisiekti:

Standartinė liustra » Šeš Spa 03, 2009 5:40 am

pati pradžia Galos - simbolinis vienas Lt už įrangą, kurį reikėjo sumokėt su pirma sąskaita už paslaugas.
Už pasidomėjimą- dėkui.

Vartotojo avataras
lagunijus
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė lagunijus » Šeš Spa 03, 2009 1:27 pm

....nebereikia
Paskutinį kartą redagavo lagunijus Šeš Spa 03, 2009 10:08 pm, redaguota 1 kartą(us).
uCLan_Ustym4K_PRO_Combo_E2_1,25m@90E-45W_Ku

printas
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė printas » Šeš Spa 03, 2009 2:40 pm

Tigi taip ir uzsikrauna, jei LAN'o ner...

Vartotojo avataras
lagunijus
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė lagunijus » Šeš Spa 03, 2009 2:52 pm

....
uCLan_Ustym4K_PRO_Combo_E2_1,25m@90E-45W_Ku

edma
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė edma » Tre Spa 07, 2009 3:00 pm

liustra rašė:Tokis reikalas. Šį mėn. baigiasi interaktyviosios Galos sutartis, tuo pačiu man lieka ir vadinama galinė įrangą, kurią aš iš Teo įsigijau už 1 Lt (sutarties pradžioje). Būtų didelis džiaugsmas, bet - kaip vėl išmokit šį imtuvą matyt DVB-T kanalus (nuo liepos 1 d. jis rodo tik LRyto TV; kitus tik randa) . Yra usb ir lan jungtys bendravimui.
Turiu kol kas naujausią softą 3.7.4.4 2009.07.10 ,galiu įrašyti ir į Motorolą ir į Createlį nesvarbu kokios versijos.Kas iš Vilniaus ir labai jo reikia,galiu įrašyti ,kreipkitės į PM. :)
P.S. Su dabartiniu iš interaktyviosios Galos pakraunamu softu nesimato nei vieno kanalo,su šituo 12 (nėra Sport 1 ir L.Ryto,be to filmai LNK eina anglų klb).Jei bus naujesnių softų,pranešiu...

liustra
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
Susisiekti:

Standartinė liustra » Tre Spa 07, 2009 7:55 pm

edma rašė:
Turiu kol kas naujausią softą 3.7.4.4 2009.07.10 ,galiu įrašyti ir į Motorolą ir į Createlį nesvarbu kokios versijos.Kas iš Vilniaus ir labai jo reikia,galiu įrašyti ,kreipkitės į PM. :)
P.S. Su dabartiniu iš interaktyviosios Galos pakraunamu softu nesimato nei vieno kanalo,su šituo 12 (nėra Sport 1 ir L.Ryto,be to filmai LNK eina anglų klb).Jei bus naujesnių softų,pranešiu...
na pradžia yra: bet blagai, vidurivimą kaip ir išgydys, bet galvos skausmas dar liks. Dėkui - reiks dar palaukt. nepyk,čia visai nepiktuoju, visai malonu, kad kazkas stengias gera daryt.

scorpioniukas
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė scorpioniukas » Šeš Spa 10, 2009 9:13 am

edma rašė:
Tai gal gali nurodyt linka softo, nes as pats esu is panevezio
:)

rimas2
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Re: Kreatel ip-stb 1720

Standartinė rimas2 » Sek Sau 16, 2011 10:35 am

gal kas turit softa Kreatel ip-stb 1720 3.4.2 20071115 laukiu informacijos

edma
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Re: Kreatel ip-stb 1720

Standartinė edma » Sek Sau 16, 2011 1:12 pm

rimas2 rašė:gal kas turit softa Kreatel ip-stb 1720 3.4.2 20071115 laukiu informacijos
Turiu. :)

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)