O ka blogaiRadza rašė:Gal kas zino kada 500 lietuviskai prasneks ?
Yra rusu ,anglu ir ukrainieciu
O vat kai padirbes zmones verciant tai ir bus nors pritaikys is 8xx kai kuriuos parametrus ir turetu butu
Paderinama laikas neskubam ir bus
/Sampos/
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

O ka blogaiRadza rašė:Gal kas zino kada 500 lietuviskai prasneks ?

Niekas nereikalauja, kad keltum openus į padanges. Jei pastebėjai, čia niekas openų neaukština, čia tiesiog diskutuoja apie juos.sataleerius rašė: O jeigu kelčiau į padanges openus tada jau geras būčiau.
Vienareikšmiškaisataleerius rašė: Tai kad Openbox nickas jau buvo užimtas, teko pasirinkti Sataleer.
Kitaip nei Sataleer tiuneriams, Openbox'ui reklama nereikalinga.sataleerius rašė: Va tai pareklamuočiau openus ir visus jų giminaičius.
Tikėjimo ir požiūrio keitimas rodo, kad esate silpna asmenybė.sataleerius rašė: Ko gero reikės pasikeisti tikėjimą ir nicką ir pradėti garbinti openboxus.

sataleerius rašė: O jeigu kelčiau į padanges openus tada jau geras būčiau.
Tai kad Openbox nickas jau buvo užimtas, teko pasirinkti Sataleer.
Va tai pareklamuočiau openus ir visus jų giminaičius. Ko gero reikės pasikeisti tikėjimą ir nicką ir pradėti garbinti openboxus.

NU skaitau ir ziuriu nu pats zmogau prasaisi nemolonumusataleerius rašė:Pirmiausia tau per mažai teisių, keisti niką. Atlėksi pas mane asmeniškai supabendrausime ir pakeisime, kad ir į Abdurahman Ali Baba.
![]()
Suprantu kad as cia visiškas beteisis. Gal ponai adminai, teiktusi paaiškinti už kokius nusikaltimus man yra įspėjimas.
Ar už tai kad pacitavau extremisto super tėvišką pasisakymą, kuris ir buvo
ištrintas.

Openbox x-810 pultelis "pjaunasi" su mano Samsung televizoriumi. Tiesa, maniškis Samsung pakankamai senas modelis...Soul rašė:Sveiki,
siandien staciau komplekta su Openbox X-500FTA ir, pasirodo, kad jo distancinio kodai sutampa su TV Toshiba... Teko pastatyti X-820...

Iš paskutiniųjų pranešimų gavosi kažkokia pjaustyklėseewolf rašė:o mano f300-ojo pjaunasi su muzikiniu centru philips...

ir mano...junginėju tiunerio kanalus ir jaučiu jau duoda moteriškė man į šoną - kam išjungei man serialą -Neoromancer rašė: maniškis Samsung pakankamai senas modelis...

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)