O jie ten išvis kažką žino, kiek pastebėjau tai jų lygis kaip viasato blondinių.Žmogus dirbantis galoj irgi man šitą imtuvą suveikė, nuo liepos 1d kai pradėjo neberodyt tai irgi nesupranta jis kaip gali nerodyt.Davė kitą motorolos imtuvą, jis aišku irgi nerodė, pamačiau kad jam aiškint bevitiška ir gražinau jam atgal.scorpioniukas rašė:manau ir as kad kitokios iseities nera, nors man jau taip viena karta buvo, tai po kiek laiko pradejo vel rodyt.
Paskambinau i GALA, pasakiau kad turiu ju iranga, tai jie apie tai nieko nezino kodel negali rodyti, sake turi veikti kuo puikiausiai.
Kreatel ip-stb 1720
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
Marius
- Forumietis

- Susisiekti:
-
scorpioniukas
- Forumietis

- Susisiekti:
-
arturas101
- Forumietis

- Susisiekti:
-
liustra
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
- maksaz
- Forumietis

- Susisiekti:
Skambinau ir as... blondine pasitaike... as jai apie anzemine...ji man apie IPTV,...nepavyko net problemos paaiskint... pazystama teo dirba, ji siulo rastu isdestyt problema kreipiantis i teo generalini direktoriu...o sutarti pratest ir kita priedeli gaut konsultante visdelto spejo pasiulyt...gyvate...
Ad infinitum...
-
agurkas
- Forumietis

- Susisiekti:
-
liustra
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
-
scorpioniukas
- Forumietis

- Susisiekti:
- maksaz
- Forumietis

- Susisiekti:
Gavau atsakyma i savo el. laiska... psakambino kita diena ir teo techninio sk. darbuotojas kategoriskai pranese ,jog nei su Kreateliu ,nei su Motorola priedeliais antzemine nekoduota TV neis! Tai jo zodziais tariant yra naujoji teo marketingo politika- nori antzemines sk. TV - pirk ju siulomus priedelius Homecast ir matysit...agurkas rašė:teko nugirsti, kad TEO tvarko softa. Naujas FW turėtų pasirodyti mėnesio pabaigoje. Atnaujinimas per GALA.
Ad infinitum...
-
agurkas
- Forumietis

- Susisiekti:
-
scorpioniukas
- Forumietis

- Susisiekti:
Dekui, tada reikes dar toki bandyt... Arba kita jau pirkti...agurkas rašė:reikia prijungti prie interneto pas abonenta turintį aktyvią TV paslaugą "Ineraktyvioji gala" ir atsinaujins.scorpioniukas rašė:agurkas rašė:teko nugirsti, kad TEO tvarko softa. Naujas FW turėtų pasirodyti mėnesio pabaigoje. Atnaujinimas per GALA.
Ir kaip reikia atnaujinti per GALA?
O gal zinai kaip tas lietuviskas DVB-T tuneris? verta pirkti?
-
Soul
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Sveiki,scorpioniukas rašė:Dekui, tada reikes dar toki bandyt... Arba kita jau pirkti...agurkas rašė:reikia prijungti prie interneto pas abonenta turintį aktyvią TV paslaugą "Ineraktyvioji gala" ir atsinaujins.scorpioniukas rašė:
Ir kaip reikia atnaujinti per GALA?
Seltekos tiuneris puse velnio, bet klientai skundziasi, kad valdymo pulteliai neapibreztai dirba... Vienas geriau jungineja, kitam reikia kelis kartus paspausti...
Formuler F3 HD PVR, Moteck SG2100A, 0.9m.
LY4KS.
LY4KS.
-
scorpioniukas
- Forumietis

- Susisiekti:
Soul rašė:Sveiki,scorpioniukas rašė:Dekui, tada reikes dar toki bandyt... Arba kita jau pirkti...agurkas rašė: reikia prijungti prie interneto pas abonenta turintį aktyvią TV paslaugą "Ineraktyvioji gala" ir atsinaujins.
Seltekos tiuneris puse velnio, bet klientai skundziasi, kad valdymo pulteliai neapibreztai dirba... Vienas geriau jungineja, kitam reikia kelis kartus paspausti...
O kokia tada pirkti?
-
liustra
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
Tokis reikalas. Šį mėn. baigiasi interaktyviosios Galos sutartis, tuo pačiu man lieka ir vadinama galinė įrangą, kurią aš iš Teo įsigijau už 1 Lt (sutarties pradžioje). Būtų didelis džiaugsmas, bet - kaip vėl išmokit šį imtuvą matyt DVB-T kanalus (nuo liepos 1 d. jis rodo tik LRyto TV; kitus tik randa) . Yra usb ir lan jungtys bendravimui.
Opticum 403 HD, Vu+Zero OpenPli.
- maksaz
- Forumietis

- Susisiekti:
Labai idomus klausimas...jus cia susitare, ar ka...ir man si men. 30d. baigiasi iptv gala sutartis...kaip Kreatelio priedeli ismokyt vel antzemine rodyt neismanau,...vyrai is satmanijos forumo su kreatelio giminaiciu Motorola "santykiauja"...as skaitau...gal ka ir isburs....Teo atsakymas man aprasytas keliais postais auksciau...yra forume cia ir linux guru, gal jiems sios problemos iveikiamos...ar bent idomios 
Ad infinitum...
-
edma
- Forumietis

- Susisiekti:
O jūs tikri kad tiuneriai jums lieka?Sutartyse parašyta?Nes jau keli metai kaip įranga tik "skolinama".liustra rašė:Tokis reikalas. Šį mėn. baigiasi interaktyviosios Galos sutartis, tuo pačiu man lieka ir vadinama galinė įrangą, kurią aš iš Teo įsigijau už 1 Lt (sutarties pradžioje). Būtų didelis džiaugsmas, bet - kaip vėl išmokit šį imtuvą matyt DVB-T kanalus (nuo liepos 1 d. jis rodo tik LRyto TV; kitus tik randa) . Yra usb ir lan jungtys bendravimui.
Kreatel/Motorola softais darbe bandysiu pasidomėti kitą savaitę
Kiek girdėjau jau buvo eksperimentinis softas su Skaitmeninės Galos kortelių palaikymu...
Elektromobilių mėgėjų klubas
-
liustra
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
-
printas
- Forumietis

- Susisiekti:
- lagunijus
- Forumietis

- Susisiekti:
-
edma
- Forumietis

- Susisiekti:
Turiu kol kas naujausią softą 3.7.4.4 2009.07.10 ,galiu įrašyti ir į Motorolą ir į Createlį nesvarbu kokios versijos.Kas iš Vilniaus ir labai jo reikia,galiu įrašyti ,kreipkitės į PM.liustra rašė:Tokis reikalas. Šį mėn. baigiasi interaktyviosios Galos sutartis, tuo pačiu man lieka ir vadinama galinė įrangą, kurią aš iš Teo įsigijau už 1 Lt (sutarties pradžioje). Būtų didelis džiaugsmas, bet - kaip vėl išmokit šį imtuvą matyt DVB-T kanalus (nuo liepos 1 d. jis rodo tik LRyto TV; kitus tik randa) . Yra usb ir lan jungtys bendravimui.
P.S. Su dabartiniu iš interaktyviosios Galos pakraunamu softu nesimato nei vieno kanalo,su šituo 12 (nėra Sport 1 ir L.Ryto,be to filmai LNK eina anglų klb).Jei bus naujesnių softų,pranešiu...
-
liustra
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
na pradžia yra: bet blagai, vidurivimą kaip ir išgydys, bet galvos skausmas dar liks. Dėkui - reiks dar palaukt. nepyk,čia visai nepiktuoju, visai malonu, kad kazkas stengias gera daryt.edma rašė:Turiu kol kas naujausią softą 3.7.4.4 2009.07.10 ,galiu įrašyti ir į Motorolą ir į Createlį nesvarbu kokios versijos.Kas iš Vilniaus ir labai jo reikia,galiu įrašyti ,kreipkitės į PM.liustra rašė:Tokis reikalas. Šį mėn. baigiasi interaktyviosios Galos sutartis, tuo pačiu man lieka ir vadinama galinė įrangą, kurią aš iš Teo įsigijau už 1 Lt (sutarties pradžioje). Būtų didelis džiaugsmas, bet - kaip vėl išmokit šį imtuvą matyt DVB-T kanalus (nuo liepos 1 d. jis rodo tik LRyto TV; kitus tik randa) . Yra usb ir lan jungtys bendravimui.![]()
P.S. Su dabartiniu iš interaktyviosios Galos pakraunamu softu nesimato nei vieno kanalo,su šituo 12 (nėra Sport 1 ir L.Ryto,be to filmai LNK eina anglų klb).Jei bus naujesnių softų,pranešiu...
Opticum 403 HD, Vu+Zero OpenPli.
-
scorpioniukas
- Forumietis

- Susisiekti:
Tai gal gali nurodyt linka softo, nes as pats esu is panevezioedma rašė:Turiu kol kas naujausią softą 3.7.4.4 2009.07.10 ,galiu įrašyti ir į Motorolą ir į Createlį nesvarbu kokios versijos.Kas iš Vilniaus ir labai jo reikia,galiu įrašyti ,kreipkitės į PM.liustra rašė:Tokis reikalas. Šį mėn. baigiasi interaktyviosios Galos sutartis, tuo pačiu man lieka ir vadinama galinė įrangą, kurią aš iš Teo įsigijau už 1 Lt (sutarties pradžioje). Būtų didelis džiaugsmas, bet - kaip vėl išmokit šį imtuvą matyt DVB-T kanalus (nuo liepos 1 d. jis rodo tik LRyto TV; kitus tik randa) . Yra usb ir lan jungtys bendravimui.![]()
-
rimas2
- Forumietis

- Susisiekti:
Re: Kreatel ip-stb 1720
gal kas turit softa Kreatel ip-stb 1720 3.4.2 20071115 laukiu informacijos
-
edma
- Forumietis

- Susisiekti:
Re: Kreatel ip-stb 1720
Turiu.rimas2 rašė:gal kas turit softa Kreatel ip-stb 1720 3.4.2 20071115 laukiu informacijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių