• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis

Darbiniai batai

Augintiniai, buitinė technika, remontas, šeima

Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
seewolf
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Darbiniai batai

Standartinė seewolf » Pen Lap 13, 2009 2:43 pm

Noriu nusipirkt siltus batus darbui.Svarbu,kad nesaltu kojos braidant po sniega ir neprakaituotu vairuojant :) gal kas pirko kokius ir yra patenkinti?as dvejus isbandziau.man netiko...Rekomenduokit

Vartotojo avataras
Edva
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė Edva » Pen Lap 13, 2009 2:58 pm

bumas34
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė bumas34 » Pen Lap 13, 2009 3:28 pm

batai darbiniai,yra gerai,bet,priklauso ka? dyrbi,jai vairuoji tik,masina tai tikrai nereikia su pakietimtais galais,na o jai darbas susijas su,sunkiu kilnojimu tai jau tikrai reik kad batu galai butu apsaugoti,nuo pirstu numusimo,bet vel yra beda kad tie batai kur yra apsaugoti nuo pirtstu koju,numusimo,neatitynka,nes kaip pazakonu pdlasti buna siauresni,(kiek supreantu tai mes priprate nesioti laisvai)o dabiniai batai su pirstu koju apsauga daromi pagal standarta.tai gaunasi siauriau,tai kas nepriprate gaunasi kad spaudzia,vel beda.
pvz:man tai uzknisa mekstu kad koja butu laisvai,o su darbiniais batais taip nebus,tuo labiau kad,nera kuo pakeisti dyrbu su sunkiu metalu,jai uzsimesi,gerai nepasirodys.gera avalyne irgi priklauso,darbo efektyvumui

9

kestas
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė kestas » Pen Lap 13, 2009 4:45 pm

Geri, tik gal kiek sunkoki batai, kariški iš vokiečių armijos rezervo, natūrali oda, yra ir su pašiltinimu, nauji nuo 80lt, Rietavo turgui mačiau pas keletą prekybininkų.

bumas34
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė bumas34 » Pen Lap 13, 2009 4:49 pm

va tokie batai tai jau jega,o nuaikit i Darbo drabuziai,firma nerasysiu linko,tai geri batai prasideda nuo 150lt,cia pigiausia,o toliau tik savo nuoziura,galima nusipirkt ir uz 50lt,bet patikrkit kokybe,pirkau pats,bet reikejo greitai ir nebuvo tuo metu LT.

Vartotojo avataras
seewolf
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė seewolf » Pen Lap 13, 2009 4:50 pm

bumas34 rašė:batai darbiniai,yra gerai,bet,priklauso ka? dyrbi,jai vairuoji tik,masina tai tikrai nereikia su pakietimtais galais,na o jai darbas susijas su,sunkiu kilnojimu tai jau tikrai reik kad batu galai butu apsaugoti,nuo pirstu numusimo,bet vel yra beda kad tie batai kur yra apsaugoti nuo pirtstu koju,numusimo,neatitynka,nes kaip pazakonu pdlasti buna siauresni,(kiek supreantu tai mes priprate nesioti laisvai)o dabiniai batai su pirstu koju apsauga daromi pagal standarta.tai gaunasi siauriau,tai kas nepriprate gaunasi kad spaudzia,vel beda.
pvz:man tai uzknisa mekstu kad koja butu laisvai,o su darbiniais batais taip nebus,tuo labiau kad,nera kuo pakeisti dyrbu su sunkiu metalu,jai uzsimesi,gerai nepasirodys.gera avalyne irgi priklauso,darbo efektyvumui

pilnai pritariu Bumai.Su pakietinimais man irgi neprikolas.kai vairuoji,kazkokia pirstu klaistrofobija uzeina.ne viena kart esu nusveites i sona bevaziuodamas.butu gerai rasti,laisvus,siltus ir kad neperslaptu sniego pusni.

9

partinis
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė partinis » Pen Lap 13, 2009 4:57 pm

http://myworld.ebay.co.uk/lentyna/

sitas pardavejas is ebejaus kaune pardavineja, amerikoniski batai, nzn kainos, bet zinau kad turi visokiu, prisivezes is vokieciu. parasyk jam maila ir klausk.

arba tiksliau jo mailas s02-xehretnbfi@members.ebay.de

klarnetas
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Re: Darbiniai batai

Standartinė klarnetas » Pen Lap 13, 2009 5:04 pm

seewolf rašė:Noriu nusipirkt siltus batus darbui.Svarbu,kad nesaltu kojos braidant po sniega ir neprakaituotu vairuojant :) gal kas pirko kokius ir yra patenkinti?as dvejus isbandziau.man netiko...Rekomenduokit
agromax parduotuvėse yra gerų darbinių batų

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių