Skaudi nelaime
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
- seccunda
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
Skaudi nelaime
Gera vakara melieji, gal kam yra nutike, ar ne, bet gal kas gali patarti apie sita varianta, vnz dreba rankos kojos esu siuo metu UK, siandiena kaip specialei ysidejau pinigu y banka,labai skaudi suma, sugalvojau aplankyti broli darbe, ir kaip spec dirbo naujokas pacanas is romunijos, esme ta ,gad dingo man is kisenes mano pinigine, visi svarbus dokumentai, ID, bank kort, elektriko pazimejimai, saugumo, norisi verkti. Turiu 99% ytarimo ,kad jis.. savaime aisku kad romunai 1 lygije ant vogimo, pranesiau policijei apie sita nelaime, jie tirs byla apie sita dalyka, turejau PINA taipat, pinigai isimti.Ka man daryt del ID,???? ambasada apsiima tik po 6 men, na duok dieve gal uzfiksavo bankomatas veida, gal pavyks pagaut,. Kaip tureciau elgtis toliau.....

- renata
- Forumietis

- Susisiekti:
Re: Skaudi nelaime
kaip jau minejau, svarbiausia uzfiksuoti viska policijoje, kas dinge...o paskui ,teks grizti i Lietuva atnaujinti visus dokumentus....su isduotu policijoje popieriuku gali buti 3 menesius...galima tvarkytis per ambasada, bet tai tesiasi iki 6 menesiu....seccunda rašė:Gera vakara melieji, gal kam yra nutike, ar ne, bet gal kas gali patarti apie sita varianta, vnz dreba rankos kojos esu siuo metu UK, siandiena kaip specialei ysidejau pinigu y banka,labai skaudi suma, sugalvojau aplankyti broli darbe, ir kaip spec dirbo naujokas pacanas is romunijos, esme ta ,gad dingo man is kisenes mano pinigine, visi svarbus dokumentai, ID, bank kort, elektriko pazimejimai, saugumo, norisi verkti. Turiu 99% ytarimo ,kad jis.. savaime aisku kad romunai 1 lygije ant vogimo, pranesiau policijei apie sita nelaime, jie tirs byla apie sita dalyka, turejau PINA taipat, pinigai isimti.Ka man daryt del ID,???? ambasada apsiima tik po 6 men, na duok dieve gal uzfiksavo bankomatas veida, gal pavyks pagaut,. Kaip tureciau elgtis toliau.....
renata
- seccunda
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
-
Tadas-uk
- Forumietis

- Susisiekti:
kas liecia pinigu dingima is banko,jei is lloyds tsb tai ten jie grazina pinigus,jei irodai jog tikrai esi apvoktas,kas liecia ID ambasadoje gali ta pacia diena gauti laikina pasa su kuriuo parskrides pasidarysi originala,aisq bus sunkiau jei neturi jokio asmenybe patvirtinancio dokumento,bet imanoma
rumunai tai vagys 100% o ar nebandei jo ieskot pats?na siaip patikek cia mentai suras kas jis
aisq uzuojauta,ir stiprybes 
- seccunda
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
-
meskute
- Forumietis

- Susisiekti:
-
litas
- Forumietis

- Susisiekti:
Bankas pinigų gali ir negrąžinti, nes piniginėje turėjei PIN'ą. Jeigu dar nesikreipei dėl to į banką, geriau neminėk apie PIN'ą piniginėje. O šiaip dar gali turėti problemų, nes jeigu buvai oficialiai dirbantis ir t.t, tai gali po kažkiek laiko gauti žinių, kad esi pasiėmęs visokių kreditų, lizingų ir t.t. Jeigu nori greičiau pasidaryti dokumentus, tai patartina atvykti į Lietuvą.
Duok durniui kelia.
Davem ir jie nuejo Seiman. Mes gi - durniu vietoj likom.
O kelio niekas neduoda
Davem ir jie nuejo Seiman. Mes gi - durniu vietoj likom.
O kelio niekas neduoda
- oxygen
- Forumietis

- Susisiekti:
uzjauciu man buvo dar blogiau,mano apvoge nama uk. pavoge pasa ,diploma,nauju rubu ir daiktu uz 1000 svar. ir 5000svaru grynais ,jus ysivaizduojat koks jausmas, atares puse metu ruosiuosi po poros savaiciu vaziuot namo laukia seima grystu is darbo ir opapa tai kaip buciau basliu per galva gaves pusvalandy nesupratau kur esu. o policija ka? pinigu keso sako pas mus niekas nelaiko o daiktus draudzia. o ambasado tai bisky susiveliau kaip pradejo klausinet kada mire mociute kada mire mama kada gime tetis ir tt
- cyberdog
- Forumietis

- Susisiekti:
na as tai pirmoj eilej ieskociau to rumuno,ir greiciasiai pasigaves kirpciau po viena pirsta tol kol prisipazintu,toks jau ziaurus tas gyvenimas jai ne tu tai tave pasmaugs!Uz kiekviena klaida mokama brangiai!Apgailestauju,jai reiktu pagalbos uz ne uz aciu rasyk padesiu 
Keistas reiškinys: eini šunkeliu, o sutinki žmones.
Totalus Piratnamis
DM500HD + LG 3D LW650T
Totalus Piratnamis
-
tomhanks
- Forumietis

- Susisiekti:
cyberdog rašė:na as tai pirmoj eilej ieskociau to rumuno,ir greiciasiai pasigaves kirpciau po viena pirsta tol kol prisipazintu,toks jau ziaurus tas gyvenimas jai ne tu tai tave pasmaugs!Uz kiekviena klaida mokama brangiai!Apgailestauju,jai reiktu pagalbos uz ne uz aciu rasyk padesiu
Pagalba "uz ne uz aciu " gerai nuskambejo geriau butum nerases.
- cyberdog
- Forumietis

- Susisiekti:
kas liecia rimta pagalba tam tikrais atvejais ir situacijom cia veiksmas (uk) galejau ir nerasyt,bet jau parasiau taip,kad galit akmenim uzmetyt jau dabatomhanks rašė:cyberdog rašė:na as tai pirmoj eilej ieskociau to rumuno,ir greiciasiai pasigaves kirpciau po viena pirsta tol kol prisipazintu,toks jau ziaurus tas gyvenimas jai ne tu tai tave pasmaugs!Uz kiekviena klaida mokama brangiai!Apgailestauju,jai reiktu pagalbos uz ne uz aciu rasyk padesiu
Pagalba "uz ne uz aciu " gerai nuskambejo geriau butum nerases.
Keistas reiškinys: eini šunkeliu, o sutinki žmones.
Totalus Piratnamis
DM500HD + LG 3D LW650T
Totalus Piratnamis
- seccunda
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
Na va pratesiu nuotykius, prasitampiau visa diena, prasinervinau, ir lieka klausimas,. siandiena su draugu albanu atkurem istorija, visi mane ,kad kisdamas y kisene pametciau vidui degalinej ,arba eidamas is degalines y auto plovykla 100m, paprasiau degalines operatoriaus patikrinti cctv jis sutiko .Daviau jam laika tarp 3 ir 4h, jis atrado vieta kaip as yeinu apsipirkineju, susimokejas ysidedu y desine palto kisene,,. o y ta kisene galiu puse rankos sukisti,. taigi degaline atkrenta, belieka 100m iki autoplov, kadangi kisene galinga pamesti negalejau,.atejas y autoplov susitikau su savininku jis pasiule prisesti ,pasikalbejom pasijuokem, kadangi visus pazystu ,pastebejau naujas darbuotojas paklausias kas jis atsake ONE *cenzūra* FROM ROMUNIAN,. ir tas taukena slampinejo pirmyn atgal ,. Tai atlikus bandyma dave draugas pinigine ysidejau y kisene atsisedau tai pat kaip vakar, ir rezultatas,vos nekrenta lauku,arba buvo galima istraukti su rankom nepajauciant, esme ta, manau kad tas taukena emes nuo stalo mineralini prisiglausdamas man prie nugaros ,nes uzstojau stala dar jis pasake SORRY, tai buvo gal puiki proga jam, atvarau labai daznai ten papliurpti esu ir daug kartu telefa palike pinigus,ir pinigine ,niekas neuzkabindavo, . Tai pasuksiu veliau autoplov bosui pasakysiu ,kad pasuktu jam ir ,kad perspetu patikrinom kameras, esi ytariamas tu. px pinigai atnesk pinigine atgal, arba busi suvanotas,. as neistversiu jauc leksiu ryt pats pasiimsiu draugo ginkliuka ir ten as jy pavanosiu, kad kaukdamas eis keleis, JUK GALEJO TAI BUT??

- seccunda
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
p.s buvau policijoi jie net neapsiima, o bankas atspauzdino poperiuka ,kad pinigai isimti , o KUR KADA jie net nzn, mat pasake ,kad ne musu lloyds bankomatas ir tiek O bankomato vardas LNK STATION APPROA, o kur tas randas ,gal net pas indena parduotuvej, krc melodija be galo. dave suprasti esi ne istos salies tai ir tylek,.,.

-
tomhanks
- Forumietis

- Susisiekti:
-
bes
- Forumietis

- Susisiekti:
Nepatariu pradeti savo teisma, kol nezinai tiksliai, kad tai jis.
Primusi, o jei jis neprsipazins?
Primusi, o jei jis neprsipazins?
seccunda rašė: Tai pasuksiu veliau autoplov bosui pasakysiu ,kad pasuktu jam ir ,kad perspetu patikrinom kameras, esi ytariamas tu. px pinigai atnesk pinigine atgal, arba busi suvanotas,. as neistversiu jauc leksiu ryt pats pasiimsiu draugo ginkliuka ir ten as jy pavanosiu, kad kaukdamas eis keleis, JUK GALEJO TAI BUT??
- seccunda
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
-
Tadas-uk
- Forumietis

- Susisiekti:
ir ka tas *cenzūra* prisipazino ar ne?Situacija buvo tokia,jog zmogus irodes kad tikrai nenueme pinigu nuo savo saskaitos,o ji tiesiog apvoge,ir is namu korta su pinu paeme,tai jam bankas kompensavo.ir jei dar pas tave koks accountas silver ar koks kitas,tai jie tikrai privalo sumoket.Ok turiu lloyds tsb gera drauge,kuri ne karta yra issukusi is bet kokios keblios padeties,ji angle.Ryt pabandysiu nuvaziuot pas ja pasitart,ka ji patartu daryt.Jei ka brukstelk savo numery i PM,paziuresiu ka galiu padaryt

- seccunda
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
na sake ryt ateis dirbti, tai bandysiu pakratyti,.. o del pagelbejimo nzn kaip atsidekotciau jei issiryskintum kur tas cash mashin stovi ir kam priklauso., zinau kad tik vadinas LNK STATION APPROA, tai tiek, as kalbejaus su atstuovybe sake pinigelius pamirsk nes pinas buvo viduje, o apie ta bankomata tuo labiau,..

-
tomhanks
- Forumietis

- Susisiekti:
- seccunda
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
- Lyderis
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
-
gusp