Namo plastikines lenteles
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
danielius
- Forumietis

- Susisiekti:
Namo plastikines lenteles
Sveiki visi.Problema su namo plastikinemis lentelemis.Ant namo vakarines sienos uzsiveise kazkoks parazitas.Bandziau pavasary plauti-nusiplove.O dabar ziema vel atsirado.Prasau patarti,gal yra kokiu efektyvesniu priemoniu.Manau ,kad si problema ne pas mane viena.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

- augism
- Veteranas

- Susisiekti:
Spėju, kad čia LEDIS produkcija.
Labai tolkauni vyrai. Paskambink, tikrai patars kokios tručyznos. Ši problema priklauso daugiau nuo vietovės. Samanų poras vėjai užneša.
O jei paatęsiant apie LEDĮ, tai mano draugui po kelių vasarų ėmė spalva keistis. Tiesiog paskambino jiems, pasakė, nurodytu el.paštu atsiuntė geros rezoliucijos nuotraukas. Visas pakeitė. Nuostolis - tik darbas. Bet už naujas - nei cento, ir dar atsiprašė, prisiekinėjo, kad čia tik vienut vienutėlė partija tokia buvo.
O sakot, Lietuvas - bananų šalis. Vo kaip būna.
Labai tolkauni vyrai. Paskambink, tikrai patars kokios tručyznos. Ši problema priklauso daugiau nuo vietovės. Samanų poras vėjai užneša.
O jei paatęsiant apie LEDĮ, tai mano draugui po kelių vasarų ėmė spalva keistis. Tiesiog paskambino jiems, pasakė, nurodytu el.paštu atsiuntė geros rezoliucijos nuotraukas. Visas pakeitė. Nuostolis - tik darbas. Bet už naujas - nei cento, ir dar atsiprašė, prisiekinėjo, kad čia tik vienut vienutėlė partija tokia buvo.
O sakot, Lietuvas - bananų šalis. Vo kaip būna.
-
tiomka
- Forumietis

- Susisiekti:
-
danielius
- Forumietis

- Susisiekti:
- augism
- Veteranas

- Susisiekti:
Dabar prisijungę