motoblokas
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
valdas911
- Forumietis

- Susisiekti:
motoblokas
sveiki,
ruošiuosi pirkti moto bloką MTZ-12 1992 m. gamybos baltarusiškas gal kas turit tokį ir galit patarti ar vertas dėmesio ir kaip su jo kuro sąnaudom ar daug jis sunaudoja benzino pvz. ardamas.
ruošiuosi pirkti moto bloką MTZ-12 1992 m. gamybos baltarusiškas gal kas turit tokį ir galit patarti ar vertas dėmesio ir kaip su jo kuro sąnaudom ar daug jis sunaudoja benzino pvz. ardamas.
- augism
- Veteranas

- Susisiekti:
Esu nemažai tuo domėjęsis.
Daugiausiai apie tai skaičiau biteplius forume rubrikoje mano būstas.
Bendras atsiliepimas: panaudoji metu, gal du, po to pastatai į kampą ir tampa nenaudojamu daiktu. Kažkuris internečikas pasispjaudydamas keikė MTZ variklius dėl garantinio. Berods, iš Lytagros buvo pirkęs, tai keitė variklį, nes niekas neremontavo.
Aš daugiau žiūrėjau į žemės frezą (kultivatorių) . Bet be 2000 Lt nieko geresnio (pvz., su Honda varikliu) nepaimsi, i jei nori turėti gerą daiktą - kratyk piniginę ant 4000-5000 Lt. Atšoka fantazija. Jei gyveni prieinamu atstumu nuo didesnio miesto, jau geriau pagalvoti apie nuomą (apie 100 Lt/dienai).
Mano verdiktas: pirk, jei versies daržininkyste.
Daugiausiai apie tai skaičiau biteplius forume rubrikoje mano būstas.
Bendras atsiliepimas: panaudoji metu, gal du, po to pastatai į kampą ir tampa nenaudojamu daiktu. Kažkuris internečikas pasispjaudydamas keikė MTZ variklius dėl garantinio. Berods, iš Lytagros buvo pirkęs, tai keitė variklį, nes niekas neremontavo.
Aš daugiau žiūrėjau į žemės frezą (kultivatorių) . Bet be 2000 Lt nieko geresnio (pvz., su Honda varikliu) nepaimsi, i jei nori turėti gerą daiktą - kratyk piniginę ant 4000-5000 Lt. Atšoka fantazija. Jei gyveni prieinamu atstumu nuo didesnio miesto, jau geriau pagalvoti apie nuomą (apie 100 Lt/dienai).
Mano verdiktas: pirk, jei versies daržininkyste.
-
valdas911
- Forumietis

- Susisiekti:
- 3018
- Forumietis

- Susisiekti:
bulbasho komentaras
мотоблоки МТЗ не стоят своей цены
http://forums.tut.by/showflat.php?Board ... r=11159351
мотоблоки МТЗ не стоят своей цены
http://forums.tut.by/showflat.php?Board ... r=11159351
-
valdas911
- Forumietis

- Susisiekti:
- netikras
- Klubo Narys

- Susisiekti:
..uosvis 95-ais ji nusipirko nauja,su visiais padargais...tai po siai dienai spjaudosi...valdas911 rašė:bet tai yra naujos laidos2004 aš turiu omenyje 1992 gamybos kiek suprantu ten dar ju gamybos variklis stovi. Man butu idomu gal kas rialei zinot kiek jis kuro sunaudoja.Kuro norma radau kiek suprantu ji yra apie 0,5 l valandai darbo.
Keliu taurę už SATPASAULIS.LT sėkmę ..

- seewolf
- Veteranas

- Susisiekti:
gal tokia alternatyva keturatis geras.Kaimynas turi su priekiniu peiliu,tai gyresi per ziema valydamas kelius 15000lt uzdirbo.netikras rašė:..uosvis 95-ais ji nusipirko nauja,su visiais padargais...tai po siai dienai spjaudosi...valdas911 rašė:bet tai yra naujos laidos2004 aš turiu omenyje 1992 gamybos kiek suprantu ten dar ju gamybos variklis stovi. Man butu idomu gal kas rialei zinot kiek jis kuro sunaudoja.Kuro norma radau kiek suprantu ji yra apie 0,5 l valandai darbo.
- Bonum 1
- Klubo Narys

- Susisiekti:
Kiek ryja neziurek,esme bus ne tame, kai isigysi.Galvosi tik viena .Kad veiktuvaldas911 rašė:bet tai yra naujos laidos2004 aš turiu omenyje 1992 gamybos kiek suprantu ten dar ju gamybos variklis stovi. Man butu idomu gal kas rialei zinot kiek jis kuro sunaudoja.Kuro norma radau kiek suprantu ji yra apie 0,5 l valandai darbo.
Kriksto tevas,ir sena turejo vargo.Kad padargai tiktu nauja toki pati pirko.Bet apart keiksmazodziu nelabai kas girdet.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių