Skirta iGO Navigacijoms
Thanks emirim
Moderatoriai: cvykas, vytas121

Aciu Arunai .. daug ten radau visokiu ziemielapiu.. pas mane Asus 750 su Windows mobile 6 .. dar nebandziau jame atnaujinti ziemelapiu.. reiketu paieskoti smulkesnes informacijos kaip tai darytiArunciks rašė:Naujasnes versijos igo zemelapiai netinka miomapui, nebent jie buna perdaryti. Cia yra isskirta miomaui zemelapiuku keletas http://www.gps.lt/forumas/viewtopic.php?f=44&t=1689

Kazkoks ten Niomap 3 ikrautas. 2008 metais .. Kartais mieloja man tas Miomapas... ne visuomet trumpiausiu keliu atveda ..nors nustatyta kad trumpiausiu vestu... bet gerai kad nors atveda ..galu galeArunciks rašė:Svarbu ne kokia yranga i kokia pati navigavimo programa ir jos versija. Igo serijos zemelapiai naujinasi lengviausiai - uztenka susiradus nauja zemelapi pakeisti juo sena esanti maps aplanke.

Taip eismas vyks kai ziedas bus uzbaigtas :openbox rašė:Ar yra žemėlapis ant kurios tai navigacijos (TomTom, Igo), kad jau rodytų tvarkingai Jakų (prie Klaipėdos) žiedą?

openbox rašė:TomTom West Europe naujausias iki 2 GB.
Yra koks?

openbox rašė:Vien Vokietija kad būtų ar yra toks žemėlapis TomTomui?

Vasara buvau sygic isiinstaliaves androidui,menesi nemokamai dave ir buvo naujas jaku ziedas.Dabar ziuriu jau kaip ir nemokama markete ir raso su tom tom zemelapiais,bet ar yra jaku ziedas dabar ,negaliu pasakyt.openbox rašė:Ar yra žemėlapis ant kurios tai navigacijos (TomTom, Igo), kad jau rodytų tvarkingai Jakų (prie Klaipėdos) žiedą?
Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių