Indukcinė kaitlentė?
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
- sieksnis
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Re: Indukcinė kaitlentė?
O ko tu nenori iš gretimos temos http://www.openbox.info/forum/viewtopic ... 52&t=13537 pirkt? Manau jokio skirtumo koks brendas vistiek jos visos vienodai gerai veikia.
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E
-
marko22
- Forumietis

- Susisiekti:
Kie domejausi elektroliuks ir AEG tai kokybes atzvilgiu visi jie vienodi ir kokybiski,tik AEG dizainas grazesnis.tik pasiziurek del alektros prijungimo,kad nebutu bedu,saugiklius mestu ar laidai sutirptu.Nes jei tipo sujungtum visas pilnu pajegumu,virs 7kw turetu atlaikyt,nors taip nebuna,dazniausei viena skyle dirba ant 1kw tai puse pajegumu,dvi skyles tai apie 2-3kw.Tik nepamenu ar joms kartais nereik trifazio.Vatsonas rašė:na va, pasieškojau internete įvairių kaitlenčių ir galop apsistojau ties Electrolux Ehd 60020 p. Radau labai pigų variantą ( http://www.baltameska.lt ), bet pasiskambinau į įmonę ir pasakė kad prieš keletą dienų pardavė paskutinį vienetą...Bet vietoj mano pasirinkto Electrolux'o pasiūlė AEG HK 634200 XB. Dabar mąstau, gamintojas tas pats, nors AEG'o kaina šiek tiek aukštesnė, bet už tai kad neturėjo man reikiamo modelio pažadėjo nuolaidą ir pristatymą kitą dieną... AEG išmatavimai keliais centimetrais mažesni, bet forumuose juos labiau rekomenduoja. ką manote? jei kainą pasiūlys panašią (pasakė paskambinti prieš užsisakant), gal tikrai imti AEG ir gauti brangesnį modelį už pigiau?
be to kažkur ryte buvau aptikęs metalinius "blynus" su rankenom, kurie kaip padėklai kišami po netinkamu, paprastu puodu. Įkaista ir perduoda šilumą, mačiau 120 lt kainavo, bet dabar rasti negaliu, jei kas žino kaip tas dalykas vadinasi, pagelbėkit. ačiū
-
islauzas
- Forumietis

- Susisiekti:
virykles galima jungti tiek prie vienos fazes tiek prie dvieju. kazkaip praktikoj nepamenu, kad butu kaitlente jungiama prie triju faziu-bet gal ir buna,nesigincysiu.trecia vaze buna naudojama orkaites pajungimui. kiek teko butuose su vienfaziu ivadu jungti-na senuose daugiabuciuose,visur praklojus 3x2,5 kabeliuka viryklei,niekad problemu dar neturejau, pastacius 25A automata. netgi ir kur su orkaite virykle buna pakanka tokio kabeliuko butuosemarko22 rašė:Kie domejausi elektroliuks ir AEG tai kokybes atzvilgiu visi jie vienodi ir kokybiski,tik AEG dizainas grazesnis.tik pasiziurek del alektros prijungimo,kad nebutu bedu,saugiklius mestu ar laidai sutirptu.Nes jei tipo sujungtum visas pilnu pajegumu,virs 7kw turetu atlaikyt,nors taip nebuna,dazniausei viena skyle dirba ant 1kw tai puse pajegumu,dvi skyles tai apie 2-3kw.Tik nepamenu ar joms kartais nereik trifazio.Vatsonas rašė:na va, pasieškojau internete įvairių kaitlenčių ir galop apsistojau ties Electrolux Ehd 60020 p. Radau labai pigų variantą ( http://www.baltameska.lt ), bet pasiskambinau į įmonę ir pasakė kad prieš keletą dienų pardavė paskutinį vienetą...Bet vietoj mano pasirinkto Electrolux'o pasiūlė AEG HK 634200 XB. Dabar mąstau, gamintojas tas pats, nors AEG'o kaina šiek tiek aukštesnė, bet už tai kad neturėjo man reikiamo modelio pažadėjo nuolaidą ir pristatymą kitą dieną... AEG išmatavimai keliais centimetrais mažesni, bet forumuose juos labiau rekomenduoja. ką manote? jei kainą pasiūlys panašią (pasakė paskambinti prieš užsisakant), gal tikrai imti AEG ir gauti brangesnį modelį už pigiau?
be to kažkur ryte buvau aptikęs metalinius "blynus" su rankenom, kurie kaip padėklai kišami po netinkamu, paprastu puodu. Įkaista ir perduoda šilumą, mačiau 120 lt kainavo, bet dabar rasti negaliu, jei kas žino kaip tas dalykas vadinasi, pagelbėkit. ačiū
-
Garas
- Forumietis

- Susisiekti:
Gali drąsiai pirkti tą AEG HK 634200 XB. AEG tai čia tie patys electrolux tik man dizainas jų dar gražesnis, o ir kokybė tikrai labai gera. Pats turiu AEG ir visiškai nesiskundžiu!Vatsonas rašė:na va, pasieškojau internete įvairių kaitlenčių ir galop apsistojau ties Electrolux Ehd 60020 p. Radau labai pigų variantą ( http://www.baltameska.lt ), bet pasiskambinau į įmonę ir pasakė kad prieš keletą dienų pardavė paskutinį vienetą...Bet vietoj mano pasirinkto Electrolux'o pasiūlė AEG HK 634200 XB. Dabar mąstau, gamintojas tas pats, nors AEG'o kaina šiek tiek aukštesnė, bet už tai kad neturėjo man reikiamo modelio pažadėjo nuolaidą ir pristatymą kitą dieną... AEG išmatavimai keliais centimetrais mažesni, bet forumuose juos labiau rekomenduoja. ką manote? jei kainą pasiūlys panašią (pasakė paskambinti prieš užsisakant), gal tikrai imti AEG ir gauti brangesnį modelį už pigiau?
-
vbitas
- Forumietis

- Susisiekti:
"blynų" nemagnetiniams puodams mačiau 'Lemonoje'
aš kaitlentę jungiau prie 3-fazės. kam apkrauti 1 fazę, jei galima ir paskirstyti ?
jei tokio gėrio nėra - tada kita kalba.
aš kaitlentę jungiau prie 3-fazės. kam apkrauti 1 fazę, jei galima ir paskirstyti ?
jei tokio gėrio nėra - tada kita kalba.
Vu+Uno 4K SE, Opticum X403p, T90:4w,4.8e,9e,13e,19.2e,23.5e,28.2e,36e, Sony 55XE8596, OnePlus 12R
muziejus: SAT: Aušra SAT-16 (jau Z. Langaičio muziejuje), Sakura, SEG; PC: Duet-16(Intel 8086, 1985m., jau iškeliavo į KTU muziejų)
muziejus: SAT: Aušra SAT-16 (jau Z. Langaičio muziejuje), Sakura, SEG; PC: Duet-16(Intel 8086, 1985m., jau iškeliavo į KTU muziejų)
-
Militram
- Forumietis

- Susisiekti:
Aš ir radau labai gerą indukcinės kaitlentės variantą Vilniaus tarnas.lt parduotuvėje, norėjau sakytis internetu, bet geriau nuvyksiu į vietą ir nusipirksiu plius apžiūrėsiu bendrą vaizdą.
-
nomeda
- Forumietis

Na prajuokinai sakydamas, kad maisto skonis skiriasi gaminant su dujine ir su indukcine virykle.
Visiška nesąmonė.
Man indukcinės kaitlentės patinka labiausiai. Labai greitai įkaista, užverda maistas. Sunaudoja žymiai mažiau elektros. Labai lengvai prižiūrimos, valomos. Saugios, nes yra užraktas nuo vaikų ir išsijungia po kelių minučių, jei nenaudojamos. Kas dėl puodų, tai dabar didžiulis jų pasirinkimas, kurie tinka indukcinėms ir kainos nėra brangios. Aš tai TIK už indukcinę.
-
edvin
- Forumietis

- Susisiekti:
JO VARAU PIRKTI JAUMilitram rašė:Aš ir radau labai gerą indukcinės kaitlentės variantą Vilniaus tarnas.lt parduotuvėje, norėjau sakytis internetu, bet geriau nuvyksiu į vietą ir nusipirksiu plius apžiūrėsiu bendrą vaizdą.
-
edvin
- Forumietis

- Susisiekti:
KIEK MOKA DABAR UZ TOKIA LEKSTA REKLAMA ?nomeda rašė:Na prajuokinai sakydamas, kad maisto skonis skiriasi gaminant su dujine ir su indukcine virykle.Visiška nesąmonė.
Man indukcinės kaitlentės patinka labiausiai. Labai greitai įkaista, užverda maistas. Sunaudoja žymiai mažiau elektros. Labai lengvai prižiūrimos, valomos. Saugios, nes yra užraktas nuo vaikų ir išsijungia po kelių minučių, jei nenaudojamos. Kas dėl puodų, tai dabar didžiulis jų pasirinkimas, kurie tinka indukcinėms ir kainos nėra brangios. Aš tai TIK už indukcinę.
-
marko22
- Forumietis

- Susisiekti:
Idomu ar isvis turi ta indukcine.Atsibodai su savo kvaila reklama,uzbanint tave reiknomeda rašė:Na prajuokinai sakydamas, kad maisto skonis skiriasi gaminant su dujine ir su indukcine virykle.Visiška nesąmonė.
-
jonukas
- Forumietis

O kodel nereklamuoja kokius puodus prie tos kaitlentes reikia pirkti ? 
- sieksnis
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Tai kad gal puodais tas jos reklamuojamas tinklapis neprekiauja.
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių