Hustler TV
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
sabalas
- Forumietis

- Susisiekti:
Hustler TV
Jungiant Hustler kanala man raso , kad "Service not running". Taigi prasau patarimo ka as galeciau padaryti kad situacija pasikeistu.
- vilius
- Forumietis

- Susisiekti:
-
edziunia
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
- Sampos
- Veteranas

- Susisiekti:
O pirma klausimelis koks tuneris tai raso tau ta uzrasa
ekrane ?
Jei pastave openbox darai :
Darai k** numetima
ir pasiimi k3k failiuka is http://www.openbox.info/forum/viewtopic.php?t=75
sumeti i tuneri
ir isjungi ir ijungi is 220v pasitikrini emuliacija ar ijungta
ir turi veikti visakas ciki piki
ir tas kaneliukas :

ekrane ?
Jei pastave openbox darai :
Darai k** numetima
ir pasiimi k3k failiuka is http://www.openbox.info/forum/viewtopic.php?t=75
sumeti i tuneri
ir isjungi ir ijungi is 220v pasitikrini emuliacija ar ijungta
ir turi veikti visakas ciki piki
ir tas kaneliukas :
- augism
- Veteranas

- Susisiekti:
NTV+ paketas per šarą. Visu kanalus rodo, o suaugusiems... "Naktinis kanalas" turėtų rodyti nuo 23 val., bet vakar 0.15 val. vis tiek žibėjo užrašas "Koduotas kanalas". Hustler iš viso palydove neradau. Padėkitedziunia rašė:paskui pasitikrik ar ijungtas emu ir ar padarytas raktu numetimas? ar kitus koduotus rodo? ar tave tik hustler domina?
-
Adis
- Forumietis

- Susisiekti:
Nezinau. Pas mane NTV irgi per sara eina, puikiai viska rodo. Netgi diena isijungus "NK" rodo lentele, russkaja noc' tamsus ekranas, bet nera uzraso, kad koduotas. gal pas tave saros parametrai neteisingai ivesti. Arba inetas streikuoja. Beje, kokia programa naudoji sarai?augism rašė:NTV+ paketas per šarą. Visu kanalus rodo, o suaugusiems... "Naktinis kanalas" turėtų rodyti nuo 23 val., bet vakar 0.15 val. vis tiek žibėjo užrašas "Koduotas kanalas". Hustler iš viso palydove neradau. Padėkitedziunia rašė:paskui pasitikrik ar ijungtas emu ir ar padarytas raktu numetimas? ar kitus koduotus rodo? ar tave tik hustler domina?Kur kitur aš išmoksiu dorovinio ugdymo?
Pas mane buvo problemos, kai programai nurodziau filtruoti pagal identa, pakeiciau i caida, ir viskas puikia eina
- Sampos
- Veteranas

- Susisiekti:
Tai sakiau gi statik iskart 5E+13E+19E+36Eaugism rašė:NTV+ paketas per šarą. Visu kanalus rodo, o suaugusiems... "Naktinis kanalas" turėtų rodyti nuo 23 val., bet vakar 0.15 val. vis tiek žibėjo užrašas "Koduotas kanalas". Hustler iš viso palydove neradau. Padėkitedziunia rašė:paskui pasitikrik ar ijungtas emu ir ar padarytas raktu numetimas? ar kitus koduotus rodo? ar tave tik hustler domina?Kur kitur aš išmoksiu dorovinio ugdymo?
Tai tau butu vaisdelis ekrane
- vilius
- Forumietis

- Susisiekti:
- remigijus
- Veteranas

- Susisiekti:
- augism
- Veteranas

- Susisiekti:
Nu ką jūs chebra iš karto manęs aukštosios matematikos norite išmokytiSampos rašė:Tai sakiau gi statik iskart 5E+13E+19E+36Eaugism rašė:NTV+ paketas per šarą. Visu kanalus rodo, o suaugusiems... "Naktinis kanalas" turėtų rodyti nuo 23 val., bet vakar 0.15 val. vis tiek žibėjo užrašas "Koduotas kanalas". Hustler iš viso palydove neradau. Padėkitedziunia rašė:paskui pasitikrik ar ijungtas emu ir ar padarytas raktu numetimas? ar kitus koduotus rodo? ar tave tik hustler domina?Kur kitur aš išmoksiu dorovinio ugdymo?
Tai tau butu vaisdelis ekrane![]()
Ech, atsimenu aš tuos laikus, kai pamatyti iki pusės nusirengusią moterį per teliką, tegul ir 2-3 sek. - būdavo didžiausias seksas
Kažkaip atsimenu, pirmą kartą, kai man buvo 13-14m. žiūrėjau "Nepaprasti italų nuotykiai Rusijoje". Ten buvo toks kadras: mergina su trumpa suknele nueina į kitą kambarį, pro durų permatomą, bet tonuotą stiklą matosi, kaip ji per viršų suknelę nusiima ir lieka be liemenėlės. Gal 2 sek. visas vaizdas. Iki barzdos stovėjo
- remigijus
- Veteranas

- Susisiekti:
- seewolf
- Veteranas

- Susisiekti:
- augism
- Veteranas

- Susisiekti:
- Sampos
- Veteranas

- Susisiekti:
- remigijus
- Veteranas

- Susisiekti:
-
tomas
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Pas tavo provaideri nepilnas NTV paketas ispirktas del to ir nerodo.augism rašė:NTV+ paketas per šarą. Visu kanalus rodo, o suaugusiems... "Naktinis kanalas" turėtų rodyti nuo 23 val., bet vakar 0.15 val. vis tiek žibėjo užrašas "Koduotas kanalas". Hustler iš viso palydove neradau. Padėkitedziunia rašė:paskui pasitikrik ar ijungtas emu ir ar padarytas raktu numetimas? ar kitus koduotus rodo? ar tave tik hustler domina?Kur kitur aš išmoksiu dorovinio ugdymo?
- augism
- Veteranas

- Susisiekti:
Būtų zapadlo. Ir dar už 6 mėn. jam sumokėjautomas rašė:Pas tavo provaideri nepilnas NTV paketas ispirktas del to ir nerodo.augism rašė:NTV+ paketas per šarą. Visu kanalus rodo, o suaugusiems... "Naktinis kanalas" turėtų rodyti nuo 23 val., bet vakar 0.15 val. vis tiek žibėjo užrašas "Koduotas kanalas". Hustler iš viso palydove neradau. Padėkitedziunia rašė:paskui pasitikrik ar ijungtas emu ir ar padarytas raktu numetimas? ar kitus koduotus rodo? ar tave tik hustler domina?Kur kitur aš išmoksiu dorovinio ugdymo?
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių