• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis

Gamykliniai nustatymai

Neradote sau skirtos diskusijų rubrikos? užsukite čia.

Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

Skelbti atsakymą
. .

Gamykliniai nustatymai

Standartinė . . » Tre Sau 31, 2007 1:10 pm

Padariau gamyklinius nustatymus :? Ką dabar reikia daryt, kad vėl viską padaryt kaip buvo, nuo ko pradėt? Nebeveikia šarinimas, rašo nėra signalo, nebepagauna hotbird palydovo ir pan.

Ir kaip reikia tą softą įrašyt, niekur nerandu forume tokios temos, nes pagrindiniame rašo, kad reikia eit sakityt čia.

Vartotojo avataras
laimonas
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė laimonas » Tre Sau 31, 2007 2:31 pm

tu kiek supratau perrasei softa?ar pries istrindamas issisaugojei savo nustatymus pobedite,kad galetum juos sumesti i nauja softa?reikejo:keys;save as mano,setings;save as mano(pvz).jei nieko neberodo,teks viska is naujo!parsisiusk kanalus,parsisiusk raktus,ir per pobedita!raktus rasi(tik failai su pobed)
H-H 53E-30W
siauliai-velnyns

Vartotojo avataras
Sampos
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė Sampos » Tre Sau 31, 2007 4:53 pm

Paskubejai
Reikejo pasidaryti fav ir k** kopijas
sunauju pobedit v0.81 ir butu maziau problem
Poto suputes softa vel pasidaritum fav kopija del viso pikto
ir padarai visu numetima softo ir k**
ir biss ir krauni savo fav ir k**
O toliau jau kitas veiksmas

. .

Standartinė . . » Tre Sau 31, 2007 5:23 pm

Įsipučiau naujai softą bei visą kita, viskas veikia, bet dabar parsisiuntus kažkieno visus settingus(nustatymus, favoritus ir t.t) nebeina pagaut nei vieno kanalo iš hotbirdo, pažiūrėjus į siūstuvus nėra jokio gyvybės ženklų, jaučiu pas bičą buvao visai kiti nustatymai nei mano, todėl taip ir gavosi, bet NTV paketas veikia puikiai per šarą, visą kitą ne, visi kanalai kai bandai juos įjungt metą vieną ir tą patį užrašą - nėra signalo arba nepasiekiama ir pan.

Reikia dabar man gaut visų palydovų nustatymus(hotbird, sirius ir NTV plus). Gal kas turit, bet tik neaišku ar jie man tiks. NTV plus turi būt apie 90 kanalų....

edziunia
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Susisiekti:

Standartinė edziunia » Tre Sau 31, 2007 5:32 pm

pazaisk su diseq portu nustatymais- tavo portai skiriasi nuo setingu kuriuos isiputei. tiesoig uzeini i meniu ir kaitalioji portus kol atsiranda signalas, bet gali ir sutapti transporterio dazniai skirtiguose palydovose. sekmes

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių