• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis

Bėdos su kanalais ir palydovais

Neradote sau skirtos diskusijų rubrikos? užsukite čia.

Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

Skelbti atsakymą
. .

Bėdos su kanalais ir palydovais

Standartinė . . » Tre Sau 31, 2007 11:13 pm

Sveiki,
Iškilo dar viena bėda su tais palydovais, ypač dabar kai sninga.
Ar tai natūralu, kad nebegaliu matys NTV plus paketo, visi kanalai cype, rodo kvadračiukais, o kartais meta, kad nėra signalo. Hotbirdo išvi nebepagaunu.
Pažiūrėjau, kad NTV palydovas vos juda apie 14 procentų nukritęs, stovi raudona juostelė. Ne jau dėl oro sąlygų gali taip pablogėt viskas.

Ar čia ne technikų kaltė, kurie statė man tą lėkštę, nes kiek mačiau jie daugiau 50 procentų NTV palydovui neišgavo. Išgavo apie 43-47 procentus signalo

Algis5
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Re: Bėdos su kanalais ir palydovais

Standartinė Algis5 » Tre Sau 31, 2007 11:49 pm

as98 rašė:Sveiki,
Ar tai natūralu, kad nebegaliu matys NTV plus paketo, visi kanalai cype, rodo kvadračiukais, o kartais meta, kad nėra signalo. Hotbirdo išvi nebepagaunu.
Pažiūrėjau, kad NTV palydovas vos juda apie 14 procentų nukritęs, stovi raudona juostelė. Ne jau dėl oro sąlygų gali taip pablogėt viskas.

Ar čia ne technikų kaltė, kurie statė man tą lėkštę, nes kiek mačiau jie daugiau 50 procentų NTV palydovui neišgavo. Išgavo apie 43-47 procentus signalo
:partyman: Labas galiu tau pasakyti kad pas mane ntv+ isgauna 58-69 procentu.Tau kaskas uzstoja .Kartais buna iki 35-40procentu kai smarkus vejas.Bet viskas ok.Pabandyk kviestis meistra tegul perstato jei yra galimybe.Bandyk :x :P

Vartotojo avataras
openbox
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė openbox » Ket Vas 01, 2007 12:02 am

Tai kiek Hotbirdas geru oru pas tave?

. .

Standartinė . . » Ket Vas 01, 2007 1:28 am

Algis5 rašė:Pabandyk kviestis meistra tegul perstato jei yra galimybe.Bandyk :x :P
Taip ir padarysiu, nes matau tikrai ne viską jie iki galo man padarė, nes daug ką pats dabar turiu aiškintas. Tas nėra blogai, kad turiu aiškintis, bet pats techninis nustatinėjimas tai tikrai galėjo būt padarytas daug geriau.
openbox rašė:Tai kiek Hotbirdas geru oru pas tave?
IKI 50 procentų man atrodo, o gal ir daugiau šiek tiek.
Šiaip jau viskas sutvarkiau kas liečia tiuneryje, bet signalo silpnumas NTV plus paketui - tai tikrai ne kas, oj oj oj ne kas. Nes to tikrai negali būt. Jei būtu pasiektas 70 procentų tiklumas, teoriškai neįmanoma, kad nukristų žemiau 18 kaip parodė praktika, nes snigo tikrai labai smarkiai, o nukrito tik iki 14 procentų, o geromis sąlygomis signalas siekia iki 35 procentų... reiškia kalti tik technikai, kurie neatliko iki galo savo darbo. :oops:

Sirius net nesuregavo, buvo kaip buvęs apie 93 procentus.

Algis5
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė Algis5 » Ket Vas 01, 2007 7:48 am

as98 rašė:
Algis5 rašė:Pabandyk kviestis meistra tegul perstato jei yra galimybe.Bandyk :x :P
Taip ir padarysiu, nes matau tikrai ne viską jie iki galo man padarė, nes daug ką pats dabar turiu aiškintas. Tas nėra blogai, kad turiu aiškintis, bet pats techninis nustatinėjimas tai tikrai galėjo būt padarytas daug geriau.
openbox rašė:Tai kiek Hotbirdas geru oru pas tave?
IKI 50 procentų man atrodo, o gal ir daugiau šiek tiek.
Šiaip jau viskas sutvarkiau kas liečia tiuneryje, bet signalo silpnumas NTV plus paketui - tai tikrai ne kas, oj oj oj ne kas. Nes to tikrai negali būt. Jei būtu pasiektas 70 procentų tiklumas, teoriškai neįmanoma, kad nukristų žemiau 18 kaip parodė praktika, nes snigo tikrai labai smarkiai, o nukrito tik iki 14 procentų, o geromis sąlygomis signalas siekia iki 35 procentų... reiškia kalti tik technikai, kurie neatliko iki galo savo darbo. :oops:

Sirius net nesuregavo, buvo kaip buvęs apie 93 procentus.
Hotbirdas pas mane rodo 98procentai.Tegul tau perstato satelita i kita vieta. :x

. .

Standartinė . . » Ket Vas 01, 2007 9:36 am

Algis5 rašė:Sirius net nesuregavo, buvo kaip buvęs apie 93 procentus.Hotbirdas pas mane rodo 98procentai.Tegul tau perstato satelita i kita vieta. :x
Dabar Hotbirdas rodo jau virš 70 procentų. Sirijus kaip ne keista 100 procentų, NTV plus'ui skirtas palydovas rodo 52 procentus.

Gal dar ne verta kviestis tų, kurie statė? Nors galėjo dar pakelt daugiau, bent 60 procentų išgaut
Paskutinį kartą redagavo . . Ket Vas 01, 2007 10:36 am, redaguota 1 kartą(us).

danielius
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė danielius » Ket Vas 01, 2007 9:50 am

Gal ir ne techniku kalte,prauzusi audra per Lietuva daug kam lektes pakoregavo, aisku ,ne i geraja puse

edziunia
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Susisiekti:

Standartinė edziunia » Ket Vas 01, 2007 10:09 am

kai nurodot is kokio palydovo pas jus yra signalo stiprumas BUTINAI rasykyt koks kanalas (transponderis)! ir kokia antena! pas mane dabar 42E SKY TURK- 58%, 36E NTV INFOKANAL- 50%- cia 0.9 ofsetas, o is 19E TV Canaria - 95%, 13E Adzara - 60%, 5E Inter- 46%. O be situ duomenu tai tie procentai nieko nesako. VA!

petriukas

Standartinė petriukas » Ket Vas 01, 2007 10:28 am

taj tavo meistrai haltura padare.

Algis5
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė Algis5 » Ket Vas 01, 2007 10:55 am

petriukas rašė:

taj tavo meistrai haltura padare.
:P tu teisus kolega man irgi taip blogai rode teko kviesti brogdari pataise bet nelabai nori taisyti trina glazankes. :x

. .

Standartinė . . » Ket Vas 01, 2007 11:04 am

petriukas rašė:taj tavo meistrai haltura padare.
Na, aš pats stebėjau kaip jie dirbo, tikrai galiu pasakyt, kad nėra taip paprasta, ypač kai staugia vėjas ir sninga (tokiu oru dirbo, nespėjau kaist kavą ir dar kai ko :)). Jie patys skambina ir klausia ar viskas gerai, jei kas sako sakyk, atvažiuosim ir patvarkysim nemokamai.
Algis5 rašė: :P tu teisus kolega man irgi taip blogai rode teko kviesti brogdari pataise bet nelabai nori taisyti trina glazankes. :x
Man dabar rodo taip: Hotbirdas 77 procentai, NTV plus{89 kanalai-šaringu] skirtas palydovas 52 procentai, o sirijus 99-100 procentų. Nepasakyčiau, kad jau taip blogai, gal tik tas NTV plus skirtas, reikėtu sureguliuot iki kokių 60 ir būtų viskas gerai.

Vartotojo avataras
augism
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė augism » Ket Vas 01, 2007 11:51 am

as98 rašė:
petriukas rašė:taj tavo meistrai haltura padare.
Na, aš pats stebėjau kaip jie dirbo, tikrai galiu pasakyt, kad nėra taip paprasta, ypač kai staugia vėjas ir sninga (tokiu oru dirbo, nespėjau kaist kavą ir dar kai ko :)). Jie patys skambina ir klausia ar viskas gerai, jei kas sako sakyk, atvažiuosim ir patvarkysim nemokamai.
Algis5 rašė: :P tu teisus kolega man irgi taip blogai rode teko kviesti brogdari pataise bet nelabai nori taisyti trina glazankes. :x
Man dabar rodo taip: Hotbirdas 77 procentai, NTV plus{89 kanalai-šaringu] skirtas palydovas 52 procentai, o sirijus 99-100 procentų. Nepasakyčiau, kad jau taip blogai, gal tik tas NTV plus skirtas, reikėtu sureguliuot iki kokių 60 ir būtų viskas gerai.
Mano baba pasakytų: "Vuodegoj razinkų ieškai" :grin: Pas mane NTV+ 42 proc. ir nesuku galvos. Jei sniegas drimba, tai galvą apsninga, ir todėl nerodo. Su apsnigta galva nerodys ir prie 99 proc. neapsnigtos galvos. Iš savo nedidelės praktikos sakau. Buvau ant centro NTV+ galvą pastatęs, buvo 99-100 proc. Padavė sniego, ir kaip tyčia sumaniau tiunerį į kitą kambarį perstatyti. Prijungiu, todo signalas 0 proc. Galvoju, kur čia laidus blogai pajungiau :shock: Pernešu atgal - tas pats. Kopėčios dar nebuvo nuimtos, pasilipu... O ten Senį Besmegenį lipdyti galima :lol: Nuvaliau galvą ir "pašlo pa trūbam" :D

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių