• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
     

Brainstorm!

Klausimai ir sprendimai susiję su forumu

Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

Skelbti atsakymą
emirim
Veteranas
Veteranas
Pranešimai: 2904
Užsiregistravo: Pen Spa 27, 2006 7:14 pm
Susisiekti:

Brainstorm!

Standartinė emirim » Ant Sau 27, 2009 10:31 pm

Gavau nuo Neo asamenini pranesima, kuris lyg ir paskatino siokiu tokiu asmeniniu minciu...(asmeniskai Neo cia tikrai "niekuo detas" :)

Taigi taip pagalvojau apie save ir foruma..ir sove i galva tokia durna mintis: O ka as tam forume is vis veikiu?! Tiksliau, kam prie to mano knickname (slapyvardzio) kabo tas uzrasas "moderatorius".Pastaruosius pora menesiu musiskis forumas is leto man tolsta...turbut augantis forumas sukuria tokia "atmosfera", kad vis daugeja zmoniu, bet mazeja bendraminciu, na bent jau panasiai isivaizduojanciu foruma, koks jis turetu buti mano supratimu. Na o jeigu negaliu tam forumui nieko duoti, tai nusprendziau, kad gal neverta ir lysti "po lekianciu" traukiniu... Tiesa pasakius nusprendziau, kad ir tas uzrasas 'moderatorius" prie mano knick'o kaip ir nereikalingas! Visumoje taip jau gavosi, kad nelabai cia ka ir gali nuveikti su tom "moderatoriaus" pareigom, o jeigu tik del uzraso..tai mane tenkina ir eilinio skaitytojo statusas. Is tikruju, tai jau pora menesiu toks ir esu....tik dar uzrasas liko-reiktu ir jo atsikratyti... (Manau adminas pades nutrinti "tas pareigas" :) ) Forumo deka sutikau tikrai daug puikiu zmoniu, kuriu nemaza dali tvirtai galiu pavadinti DRAUGAIS, bet yra neisvengiama, kad forumas auga...nariu daugeja ir viskas po truputi keiciasi :grin: Forumo atsiradimo pradzioje, dauguma buvo tape tarsi artimais draugais (tokie jie ir lieka iki siol) kuriuos pazisti asmeniskai, bet daugejant zmoniu jau pasidaro fiziskai neimanoma "visus pazinti", o tuo paciu daugeja ir zmoniu, su skitingomis nuomonemis, interesais forume, bendravimo stiliumi...va tada ir sauna i galva klausimas: what the *cenzūra* am I doing here? :grin: :)

Vienu zodziu...nusprendziau, kad man tos moderatoriaus "karjeros" jau gana :D o tuo paciu manau ir daugiau atsiras norinciu padiskutuoti apie forumo veikla, jo ateiti ir vizija, koki ji noretu matyti... :grin: :)

Vartotojo avataras
widuxs
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 437
Užsiregistravo: Šeš Gru 29, 2007 9:01 pm
Miestas: jurbarkas
Susisiekti:

Standartinė widuxs » Ant Sau 27, 2009 10:59 pm

as forume metai laiko man asmeniskai tavo uzrasas tikrai nemaiso,nors susitike ir nebuvome,bet tie kuriuos radau nuo tos atejimo i foruma dienos man atrodo .... na kaip seni pazystami,v.z. meti aki ir aisku. Nieko gero ir as cia nenuveikiau,bet prasedziu daug valandu,nes tapo kaip ir liga,o kada ko nors prireikia-toj kazkas pataria. Mano nuomone forume gal per daug neapgalvotu klausimu, tai tep- lep svarbu kad kiekis, o ne esme. :) :lol:

BrainzBoyT
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 154
Užsiregistravo: Sek Rgs 21, 2008 10:08 pm
Susisiekti:

Standartinė BrainzBoyT » Ant Sau 27, 2009 11:26 pm

Panasiai buvau net keleta kartu del chat sudepresaves. Dabar, kai paskaiciau senus logus, jau matau, kad net kelis kartus. Ir tuos kelis kartus vis atrode, kad "anksciau buvo idomiau". Tai, man atrodo, kad gal darbo kaip tik daugiau adminam atsirado ir tiek. Cia labai tolerantiska valdzia. O senoji gvardija turetumet kasmet susicementuoti meet'uose is naujo ir viskas.

Vartotojo avataras
MZ_sat
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 543
Užsiregistravo: Sek Lap 30, 2008 10:55 am
Susisiekti:

Standartinė MZ_sat » Tre Sau 28, 2009 10:15 am

istodamas i si foruma nekirtau beveik nieko net nezinojau ka reiskia zodis softas ,bet butent moderatoriu deka ir geru kai kuriu zmoniu isiaiskinau ka tai reiskia ir ne tik apie tai bet suzinojau ir ivairiu dalyku kurie man bent jau ir daugumai padejo .noriu padekot tau uz viska nes esi padejas ne tik man bet ir daugumai is ce esanciu ,zmones zinokit kad tokiu zmoniu kaip emirim yra nedaug na bet gal atsiras tokiu kaip jis .na suprantu tavo pasitraukima ir raginu zmones padekoti bent jau tau uz gara darba nes maciau kad daug kam esi padejas :) na aisku neatsisveikini turbut su forumieciais ilgam laikui :) ( EMIRIM ) NA BENT TAI JAU MAN TAIGAILA TOKIU ZMONIU :( TIKIUOSI KAD ATSIRAS BENT JAU PANASIU ,BET KAZIN :(

Vartotojo avataras
sieksnis
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Pranešimai: 3352
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius
Susisiekti:

Standartinė sieksnis » Tre Sau 28, 2009 11:06 am

Pritariu Mariui, aš taip pat buvau žalias ir kai pasakiau kad pats susidėsiu ir pasileisiu multifidą ir šarą nieks netikėjo... ir ką šio ir kaimyninio forumų dėka pasileidau... žiūriu ir dar kai kada kai ką ir kitiems patariu. Siūlau nepult į paniką ir suprast jog tavo pastangos nėra bevaisės, žinok jog esi skaitomas ir stebimas aš pvz. labai retai užduodu klausimus (na tik tada kai jau beznadioga visiška), o į forumą ateinu ir pasiskaitinėju labai dažnai. Apskritai manau reiktų mažiau klaust, o daugiau skaityt, nes labai daug klausimu kartojasi, nors jie jau atsakyti taip, jog net tokiems visiškai žaliems yra suprantami, tada ir forumas neaugs taip bereikalingai ir moderai užsiims tik tuo darbu kuriam jie skirti.

Vartotojo avataras
netikras
Klubo Narys
Klubo Narys
Pranešimai: 2388
Užsiregistravo: Pen Spa 27, 2006 9:16 am
Miestas: Periferija
Susisiekti:

..

Standartinė netikras » Tre Sau 28, 2009 12:15 pm

..panašu,kad neoromanceris per stipriai "nakačkes" išrašė.... :-P ..... :)

...2emirim..teisingai rašai..."..šovė durna mintis...".... :)

..."forumas iš lėto nuo manęs tolsta.."...vyk tokias mintis nuo savęs kuo toliau..nedera...ambasadoriui emigracijoje pasiduoti "liūdesiui"... :)
...visi čia mes kžiek "išsisėmę"...sunkiau randam laiko ...idėjų ..motyvacijos..
...šiais ,nelengvais laikais...bet čia laikini sunkumai..va tuoj pavasaris..užpypaus paukščiukai..nulauž tą trečią nagrą...atsigaus ir astra ir mes...ir mūsų kiti moderai..forumas,kaip garvežys ... be "anglių " nevažiuos...adminai..moderai turi būti pirmose "kačegarų" gretose...
Keliu taurę už SATPASAULIS.LT sėkmę ..
Paveikslėlis

klarnetas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 3353
Užsiregistravo: Pen Vas 08, 2008 8:38 pm
Susisiekti:

Standartinė klarnetas » Tre Sau 28, 2009 12:17 pm

widuxs rašė:as forume metai laiko man asmeniskai tavo uzrasas tikrai nemaiso,nors susitike ir nebuvome,bet tie kuriuos radau nuo tos atejimo i foruma dienos man atrodo .... na kaip seni pazystami,v.z. meti aki ir aisku. Nieko gero ir as cia nenuveikiau,bet prasedziu daug valandu,nes tapo kaip ir liga,o kada ko nors prireikia-toj kazkas pataria. Mano nuomone forume gal per daug neapgalvotu klausimu, tai tep- lep svarbu kad kiekis, o ne esme. :) :lol:
pasakyta taip ,kad pridurti nera ka .

Vartotojo avataras
MZ_sat
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 543
Užsiregistravo: Sek Lap 30, 2008 10:55 am
Susisiekti:

Standartinė MZ_sat » Tre Sau 28, 2009 12:29 pm

aisku net negalvok apie tai buvai ir busi ce tam forume

Vartotojo avataras
Neoromancer
Adminas
Adminas
Pranešimai: 5214
Užsiregistravo: Pen Gru 15, 2006 9:37 pm
Miestas: Jurbarkas
Susisiekti:

Re: ..

Standartinė Neoromancer » Tre Sau 28, 2009 12:57 pm

netikras rašė:..panašu,kad neoromanceris per stipriai "nakačkes" išrašė.... :-P ..... :)
Nu kad visai "nakačkės" nedaviau :-P

Tiesiog tokį klausimą uždaviau.... pateikiu į viešumą

Tema: mes neaktyvūs...

Žinutės turinys: "Labas rimai. Pastebėjau, kad tiek tu, tiek aš pasidarėme neaktyvūs... nejau jau išsisėmėme? Ar į forumą ateina satmanijos "šmėkla" ? (palaipsnis neaktyvumas ?)"

Tad čia labiau retorinis klausimas,savikritika su palikta terpe pamąstymams... Tai va tiek... 8)
Amlogic TVBOX perprogramavimas į CoreELEC, LibreELEC, AlexELEC.
KODI grotuvo nustatymai ir konsultacija.
LINUX serveriai ir administravimas, mikrokompiuteriai.
NEOTECH.LT

Vartotojo avataras
MZ_sat
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 543
Užsiregistravo: Sek Lap 30, 2008 10:55 am
Susisiekti:

Standartinė MZ_sat » Tre Sau 28, 2009 1:18 pm

ne ce matai rasom mes visi kad emirim nepabegtu nes jau jis galvoja trauktis is moderat..posto tiek gero zmogus padares negali seipsau paimt ir pasitraukt PER GERAI DYRBO KAD PASITRAUKTU!!!!!!! :) :) :) :) :grin:

Vartotojo avataras
MZ_sat
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 543
Užsiregistravo: Sek Lap 30, 2008 10:55 am
Susisiekti:

Re: Brainstorm!

Standartinė MZ_sat » Tre Sau 28, 2009 1:20 pm

emirim rašė:Gavau nuo Neo asamenini pranesima, kuris lyg ir paskatino siokiu tokiu asmeniniu minciu...(asmeniskai Neo cia tikrai "niekuo detas" :)

Taigi taip pagalvojau apie save ir foruma..ir sove i galva tokia durna mintis: O ka as tam forume is vis veikiu?! Tiksliau, kam prie to mano knickname (slapyvardzio) kabo tas uzrasas "moderatorius".Pastaruosius pora menesiu musiskis forumas is leto man tolsta...turbut augantis forumas sukuria tokia "atmosfera", kad vis daugeja zmoniu, bet mazeja bendraminciu, na bent jau panasiai isivaizduojanciu foruma, koks jis turetu buti mano supratimu. Na o jeigu negaliu tam forumui nieko duoti, tai nusprendziau, kad gal neverta ir lysti "po lekianciu" traukiniu... Tiesa pasakius nusprendziau, kad ir tas uzrasas 'moderatorius" prie mano knick'o kaip ir nereikalingas! Visumoje taip jau gavosi, kad nelabai cia ka ir gali nuveikti su tom "moderatoriaus" pareigom, o jeigu tik del uzraso..tai mane tenkina ir eilinio skaitytojo statusas. Is tikruju, tai jau pora menesiu toks ir esu....tik dar uzrasas liko-reiktu ir jo atsikratyti... (Manau adminas pades nutrinti "tas pareigas" :) ) Forumo deka sutikau tikrai daug puikiu zmoniu, kuriu nemaza dali tvirtai galiu pavadinti DRAUGAIS, bet yra neisvengiama, kad forumas auga...nariu daugeja ir viskas po truputi keiciasi :grin: Forumo atsiradimo pradzioje, dauguma buvo tape tarsi artimais draugais (tokie jie ir lieka iki siol) kuriuos pazisti asmeniskai, bet daugejant zmoniu jau pasidaro fiziskai neimanoma "visus pazinti", o tuo paciu daugeja ir zmoniu, su skitingomis nuomonemis, interesais forume, bendravimo stiliumi...va tada ir sauna i galva klausimas: what the *cenzūra* am I doing here? :grin: :)

Vienu zodziu...nusprendziau, kad man tos moderatoriaus "karjeros" jau gana :D o tuo paciu manau ir daugiau atsiras norinciu padiskutuoti apie forumo veikla, jo ateiti ir vizija, koki ji noretu matyti... :grin: :)
NELEISKIT JAM PABEGT :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Vartotojo avataras
netikras
Klubo Narys
Klubo Narys
Pranešimai: 2388
Užsiregistravo: Pen Spa 27, 2006 9:16 am
Miestas: Periferija
Susisiekti:

Re: Brainstorm!

Standartinė netikras » Tre Sau 28, 2009 1:25 pm

mariuszukovskij rašė:
emirim rašė:Gavau nuo Neo asamenini pranesima, kuris lyg ir paskatino siokiu tokiu asmeniniu minciu...(asmeniskai Neo cia tikrai "niekuo detas" :)

Taigi taip pagalvojau apie save ir foruma..ir sove i galva tokia durna mintis: O ka as tam forume is vis veikiu?! Tiksliau, kam prie to mano knickname (slapyvardzio) kabo tas uzrasas "moderatorius".Pastaruosius pora menesiu musiskis forumas is leto man tolsta...turbut augantis forumas sukuria tokia "atmosfera", kad vis daugeja zmoniu, bet mazeja bendraminciu, na bent jau panasiai isivaizduojanciu foruma, koks jis turetu buti mano supratimu. Na o jeigu negaliu tam forumui nieko duoti, tai nusprendziau, kad gal neverta ir lysti "po lekianciu" traukiniu... Tiesa pasakius nusprendziau, kad ir tas uzrasas 'moderatorius" prie mano knick'o kaip ir nereikalingas! Visumoje taip jau gavosi, kad nelabai cia ka ir gali nuveikti su tom "moderatoriaus" pareigom, o jeigu tik del uzraso..tai mane tenkina ir eilinio skaitytojo statusas. Is tikruju, tai jau pora menesiu toks ir esu....tik dar uzrasas liko-reiktu ir jo atsikratyti... (Manau adminas pades nutrinti "tas pareigas" :) ) Forumo deka sutikau tikrai daug puikiu zmoniu, kuriu nemaza dali tvirtai galiu pavadinti DRAUGAIS, bet yra neisvengiama, kad forumas auga...nariu daugeja ir viskas po truputi keiciasi :grin: Forumo atsiradimo pradzioje, dauguma buvo tape tarsi artimais draugais (tokie jie ir lieka iki siol) kuriuos pazisti asmeniskai, bet daugejant zmoniu jau pasidaro fiziskai neimanoma "visus pazinti", o tuo paciu daugeja ir zmoniu, su skitingomis nuomonemis, interesais forume, bendravimo stiliumi...va tada ir sauna i galva klausimas: what the *cenzūra* am I doing here? :grin: :)

Vienu zodziu...nusprendziau, kad man tos moderatoriaus "karjeros" jau gana :D o tuo paciu manau ir daugiau atsiras norinciu padiskutuoti apie forumo veikla, jo ateiti ir vizija, koki ji noretu matyti... :grin: :)
NELEISKIT JAM PABEGT :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:


.... :finga: :finga: :finga:
Keliu taurę už SATPASAULIS.LT sėkmę ..
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Neoromancer
Adminas
Adminas
Pranešimai: 5214
Užsiregistravo: Pen Gru 15, 2006 9:37 pm
Miestas: Jurbarkas
Susisiekti:

Standartinė Neoromancer » Tre Sau 28, 2009 1:34 pm

Tai niekas jam ir neleis taip lengvai pasitraukti !
Amlogic TVBOX perprogramavimas į CoreELEC, LibreELEC, AlexELEC.
KODI grotuvo nustatymai ir konsultacija.
LINUX serveriai ir administravimas, mikrokompiuteriai.
NEOTECH.LT

partinis
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 671
Užsiregistravo: Pen Gru 28, 2007 2:28 pm
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė partinis » Tre Sau 28, 2009 3:27 pm

prie ko cia brainstorm? ir aplamai apie ka cia? gal kas gali trumpai paaiskint. labai jau dauk prirasyta.

Vartotojo avataras
seewolf
Veteranas
Veteranas
Pranešimai: 2534
Užsiregistravo: Šeš Spa 28, 2006 12:14 pm
Miestas: Uostamiestis
Susisiekti:

Standartinė seewolf » Tre Sau 28, 2009 3:55 pm

Jeigu,kam idomi mano nuomone,tai sitaip parasyti,kaip parase Emis gali tik labai atsidaves reikalui zmogus.Cia tie kiciniai paverkslenimai,kaip /buk geras Emirim,nepalik musu/,/mes taves nepaleisim/ kaip minimum nerimti.Ieskodami sau naudos ir rydami i save jo pagalba biski pamirsom apie pati Emirim.Manau jam uztektu vyriskai ir nuosirdziai paspausti letena ir padekoti uz visa jo milziniska darba.Idomi butu statistika keliems pirmokams jis padejo tapti sat megejams.Drasiai galiu pasakyt,kad esu vienas is ju.Kokiam range likti forume,manau sprest paciam Emirim tandemui,mano pagarba sitiem vyrukam islieka ispudinga.Ir laukdamas ateinancio meeto netik nuvalysiu dulkes nuo kaljano kuri zadejau atvezt praeitais metais,bet pasiimsiu gera buteli,kuri man bus respectas isgert kartu su senais draugais,tarp kuriu yra Rimas su Emiu!

virgis.bb
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 1823
Užsiregistravo: Ket Lap 22, 2007 7:18 pm
Miestas: Šilutė
Susisiekti:

Standartinė virgis.bb » Tre Sau 28, 2009 6:41 pm

seewolf rašė:Jeigu,kam idomi mano nuomone,tai sitaip parasyti,kaip parase Emis gali tik labai atsidaves reikalui zmogus.Cia tie kiciniai paverkslenimai,kaip /buk geras Emirim,nepalik musu/,/mes taves nepaleisim/ kaip minimum nerimti.Ieskodami sau naudos ir rydami i save jo pagalba biski pamirsom apie pati Emirim.Manau jam uztektu vyriskai ir nuosirdziai paspausti letena ir padekoti uz visa jo milziniska darba.Idomi butu statistika keliems pirmokams jis padejo tapti sat megejams.Drasiai galiu pasakyt,kad esu vienas is ju.Kokiam range likti forume,manau sprest paciam Emirim tandemui,mano pagarba sitiem vyrukam islieka ispudinga.Ir laukdamas ateinancio meeto netik nuvalysiu dulkes nuo kaljano kuri zadejau atvezt praeitais metais,bet pasiimsiu gera buteli,kuri man bus respectas isgert kartu su senais draugais,tarp kuriu yra Rimas su Emiu!
Tikrai geras pasakymas-žmogus turi pats nuspręsti ką jam daryti, kokį statusą turėti.

Vartotojo avataras
Bonum 1
Klubo Narys
Klubo Narys
Pranešimai: 3648
Užsiregistravo: Pen Sau 05, 2007 10:46 pm
Miestas: Teleičiai palei Kauna
Susisiekti:

Standartinė Bonum 1 » Tre Sau 28, 2009 8:50 pm

Rimai o tau tas statusas maiso?O kad cia issisemem tai seniai aisku.Viskas atsiremia i piniga,uztat ir naujoviu mazai benagrinejam.
Gali kada priejes koki netinkama pranesima paredaguot ar nutrint?Pats gi matai, kad naujokai visko pridirba.O jei Adminam atrodo,kad darbas prastai vyksta,tegul dar isidarbina moderiu ,kurie su kompais daugiau zaidzia,kaip ir kad anksciau buvo rinkimai.
Ar tu cia nuo meeto muilinies? :)

emirim
Veteranas
Veteranas
Pranešimai: 2904
Užsiregistravo: Pen Spa 27, 2006 7:14 pm
Susisiekti:

Standartinė emirim » Tre Sau 28, 2009 9:24 pm

I meet'a tai atvaziuociau net jeigu uzbanintu... :grin: :D nes nuo susitikimo su senais pazystamais-bano nera! Beto vel atsirado See pasiulymas "patraukti" kaljana... :D Tarp kitko isigijau pypke...ir siandien pirma karta "uzplesiau" pypkes duma-dar dabar galva sukasi... :grin: :D

Vartotojo avataras
netikras
Klubo Narys
Klubo Narys
Pranešimai: 2388
Užsiregistravo: Pen Spa 27, 2006 9:16 am
Miestas: Periferija
Susisiekti:

Standartinė netikras » Tre Sau 28, 2009 11:50 pm

emirim rašė:I meet'a tai atvaziuociau net jeigu uzbanintu... :grin: :D nes nuo susitikimo su senais pazystamais-bano nera! Beto vel atsirado See pasiulymas "patraukti" kaljana... :D Tarp kitko isigijau pypke...ir siandien pirma karta "uzplesiau" pypkes duma-dar dabar galva sukasi... :grin: :D
..rimai..atsivežk tą pypkę..tadas kaljaną..."teisingo tabako" rasim....ore visas problmas išspręsim...koduotes patvarkysim... :D
Keliu taurę už SATPASAULIS.LT sėkmę ..
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
seewolf
Veteranas
Veteranas
Pranešimai: 2534
Užsiregistravo: Šeš Spa 28, 2006 12:14 pm
Miestas: Uostamiestis
Susisiekti:

Standartinė seewolf » Ket Sau 29, 2009 6:53 am

netikras rašė:
emirim rašė:I meet'a tai atvaziuociau net jeigu uzbanintu... :grin: :D nes nuo susitikimo su senais pazystamais-bano nera! Beto vel atsirado See pasiulymas "patraukti" kaljana... :D Tarp kitko isigijau pypke...ir siandien pirma karta "uzplesiau" pypkes duma-dar dabar galva sukasi... :grin: :D
..rimai..atsivežk tą pypkę..tadas kaljaną..."teisingo tabako" rasim....ore visas problmas išspręsim...koduotes patvarkysim... :D
netoli namu bebraidziodamas po pamiske,esu rades teisingo tabako :D uztrauksim ir genialios idejos garantuotos :glad: Po velniu!Kaip laukiu vasaros!

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių