samsung77777 rašė:Visi cia kazkokius protingus labai vaidina. Ne vien via*** as ziuriu, turiu 7 galvas ir ziuriu ka noriu

As apie vi*** rodymo galimybes per octagona kalbu ir sakau su via*** veikia sudinai. Ir nereikia man aiskinti kaip jau buvo ne karta kad reikia nustaytymus pakeisti ir nebestringa. Jus pasibandykit tada aiskinkit. Pasakojat visokias nesamones kad isjunti reikia emu lan dar ka nors. Nesamones visa tai. Strigo, stringa ir toliau turbut niekas nesikeis. Gudruciai pasakos zaliems isjuk, ijunk, perrasyk sw......
Niekas ir nesako, kad tavo Thomsonas blogas imtuvas. Jau masa yra sakęs, kad tai pats populiariausias imtuvas Lietuvoje. Aš su juo sutinku 100%. Paskambink į Viasatą ir paklausk ar Octagonas turi rodyti su Viasat kortelėmis. Tau atsakys, kad ne

Prie ko aš vedu?
Kalbant apie NDS aplamai nedaugelis imtuvų gali pasidžiaugti gebantys "kramtyti" šias korteles ar žiūrovui teikti šaringą. Yra kaip yra.
Kadangi tokios "prabangos", kaip Viasat kortelė neturiu, tai pabandysiu šiandien žiūrėti su Šarūnu kokį filmą ir parašysiu kiek kartų per visą šį laiką užstrigo.
Padarysime išvadas: dažnai, nedažnai. Kitam per dieną kartą užstringa, jau dažnai. Kitam per 10 minučių 3 kartus tenka perkrauti imtuvą - sako viska normaliai. Na žodžiu patestuosime.
Kita vertus niekas tau ir nebandė įrodyti, kad vieną ar kitą funkciją išjungus kas pasitaisys. Tiesiog davė patarimus. Kad esi kietas meistras, taip pat neabejojame. Jeigu sakai, kad nepasitaisė - tikime.
Bet kodėl dabar pykti ant visų forumiečių - nesuprantame...