del kalinizacijos rentiniu
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
Stunter99
- Forumietis

- Susisiekti:
- netikras
- Klubo Narys

- Susisiekti:
...
oho ,fazenda sparciai "tobuleja".....respectas lyderi...kad ir netoli "smagus" pusynas....bet "gaisti" laika ten begiojant nekas..
...."nusipelneme gyventi geriau.."....
...... 
Keliu taurę už SATPASAULIS.LT sėkmę ..

-
Vyrukas
- Forumietis

- Susisiekti:
Na vietoj malkuStunter99 rašė:Kaip suprast skalda ? Malku skaldytu primest ? Ir apie kokia pypke kalbi ?Vyrukas rašė:Geriau skalda,o vamzdi su pypke nuleista zemyn kad s.... neitugroznyj rašė:O praukinėti to vandens ir nereikia.Tirštymėlis liks dugne,o per metrą nuo dugno dėk vamzdį ,iškasęs 3-4m tranšėją,primesk nereikalingos susmulkintos medienos atliekų apie 0,5m sluoksnį ir drenažas veiks 100 procentų.Smetoniškas variantas.Reikalas išbandytas ir veikia jau 9 metus.Bet jeigu gyvenamas namas tankiai apgyvendintame rajone-vargu ar išeis taip padaryti.Tada jau reikės už vieną tokį ištraukimą pinigėliais mėtytis.
Gisone cia zemyn kad butu nuleistas galas ar kaip ? Uzdet alkune kokia zemyn ar kaip nepagaunu minties.
-
Stunter99
- Forumietis

- Susisiekti:
Pasirodysiu gal koks noobas bet paaiskinkit kas tai skalda ? Pagal mane tai sukapuotos malkos ar kas kita ? 
Zvyras nemanau kad labai pades jei aplink bus molis ir panasei...
O vamzdi butinai drenazini aisku reikia deti ?
Seip dziaugios kad radau si patarima, nes buciau daznai pumpaves viska is suliniu..
Zvyras nemanau kad labai pades jei aplink bus molis ir panasei...
O vamzdi butinai drenazini aisku reikia deti ?
Seip dziaugios kad radau si patarima, nes buciau daznai pumpaves viska is suliniu..
-
Soul
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Sveiki,
pas mane nuo 1998 metu veikia kanalizacija, padaryta pagal Kanados
principa. Tai betonine ar plastikine deze(septic tank), skirstytuvas ir 5 drenazines isgarinimui transejos po 30 metru ilgio, kuriose rupesnio zvyro aplinkoje(virsuje, apacioje) guli su nuolydziu drenazo vamzdeliai ar drenazui skirtas plastikinis vamzdis. Septic tank yra (pas mane) 3 tonu talpos su pertvara viduje, kurioje yra kelios spec.skyles. I viena kamera patenka is kanalizacijos visas turinys, jame veisiasi spec. bakterijos(ju yra pardavime), jos viska sueda(popieriu, plaukus ir etc.), isskiria vandeni, kuris per spec. skyles patenka i antine kamera. Is jos eina i skirstytuva, is jo i drenazines transejas ir viskas susigeria issigarina.
Kasmet reikia atidaryti (yra angos su dangciais) ir su ilga kartimi pamaisyti. Tankas pas mane yra padarytas is 2 transejimiu loviu. Jie suvozti vienas ant kito, galai uzmuryti ir uzbetonuoti.
pas mane nuo 1998 metu veikia kanalizacija, padaryta pagal Kanados
principa. Tai betonine ar plastikine deze(septic tank), skirstytuvas ir 5 drenazines isgarinimui transejos po 30 metru ilgio, kuriose rupesnio zvyro aplinkoje(virsuje, apacioje) guli su nuolydziu drenazo vamzdeliai ar drenazui skirtas plastikinis vamzdis. Septic tank yra (pas mane) 3 tonu talpos su pertvara viduje, kurioje yra kelios spec.skyles. I viena kamera patenka is kanalizacijos visas turinys, jame veisiasi spec. bakterijos(ju yra pardavime), jos viska sueda(popieriu, plaukus ir etc.), isskiria vandeni, kuris per spec. skyles patenka i antine kamera. Is jos eina i skirstytuva, is jo i drenazines transejas ir viskas susigeria issigarina.
Kasmet reikia atidaryti (yra angos su dangciais) ir su ilga kartimi pamaisyti. Tankas pas mane yra padarytas is 2 transejimiu loviu. Jie suvozti vienas ant kito, galai uzmuryti ir uzbetonuoti.
Formuler F3 HD PVR, Moteck SG2100A, 0.9m.
LY4KS.
LY4KS.
- Lyderis
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
Re: ...
jau viskas krypsta reikiama linkme. siandiena liesiu antra dangti ir bus viskas,:) siaip naudosiu 3rentinius ne 2. keik per vasara mes ten busim tai ju uzteks manau labai ilgam.
netikras rašė:oho ,fazenda sparciai "tobuleja".....respectas lyderi...kad ir netoli "smagus" pusynas....bet "gaisti" laika ten begiojant nekas......"nusipelneme gyventi geriau.."....
......
-
Stunter99
- Forumietis

- Susisiekti:
-
Soul
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Sveiki,Stunter99 rašė:Tai cia galima nuo kelio nukrapstyt tuos skaldosDaug kur kruvos pribarstytos ir neprilypdytos prie asfalto, reiks panaudoti
Soul sudetinga ta kanalizacija pas tave, reik jau technikos turet kad prakasti 5 tronsejas po 30metru
tai visai nesudetinga. Bet efektinga. O viska padareme dviese... as ir sunus. Ir transejas, ir tankui duobe iskaseme rankelemis...
Formuler F3 HD PVR, Moteck SG2100A, 0.9m.
LY4KS.
LY4KS.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių