Kokio dydzio atminties kortele palaiko telefonas ?
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
arnie
- Forumietis

- Susisiekti:
Kokio dydzio atminties kortele palaiko telefonas ?
Idomu pasidare kokio dydzio atminties kortele palaiko mobilusis telefonas mano abonentinis omnitel/huawei 120 pagal viska palaiko iki 1Gb , bet kai idedu 4 ar 8 Gb dydzio tai prima bandziau deti 16 Gb ir ta veike tik negali iseiti is juo sukurto Huawei aplanko/folderio kur gali sudeti iki 1000 foto , 100 video ir nezinau kiek mp3 muzikos , kai pabandeme draugo Samsung , Sony/Ericson telefonus tai jei parasyta kad palaiko atminties kortele iki 8 Gb ar 4Gb tai didesnes korteles neidesi tik pas juos gali perziureti ir kitus aplankus netik tuos kurios sukuria telefonas pvz. windowsai kuo pas omnitel/huawei negali . 
-
Gudukas
- Forumietis

- Susisiekti:
Re: Kokio dydzio atminties kortele palaiko telefonas ?
Tai klausimas koks?
-
Tomasas
- Forumietis

- Susisiekti:
...... kokio dydzio atminties kortele palaiko mobilusis telefonas mano abonentinis omnitel/huawei 120 ....Gudukas rašė:Tai klausimas koks?
-
Gudukas
- Forumietis

- Susisiekti:
.... pagal viska palaiko iki 1Gb , bet kai idedu 4 ar 8 Gb dydzio tai prima bandziau deti 16 Gb ir ta veike tik negali iseiti is juo sukurto Huawei aplanko/folderio....Tomasas rašė:...... kokio dydzio atminties kortele palaiko mobilusis telefonas mano abonentinis omnitel/huawei 120 ....Gudukas rašė:Tai klausimas koks?
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių