LNB+LNB
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
tomas
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
- augism
- Veteranas

- Susisiekti:
- vilius
- Forumietis

- Susisiekti:
-
tomas
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
- augism
- Veteranas

- Susisiekti:
Alyno forume radau http://www.alyno.ru/old-forum/viewtopic.php?t=31
kad F=D*D/(16d)
kur D antenos skersmuo
d antenos gylis.
Ten yra ir formulė, kaip apskaičiuoti atstumą tarp galvų. Daugiau teoriniai apskaičiavimai, kurių gale visada pridedama, kad galutinai viską sureguliuoti vis tiek reikia pagal signalą stiprumą.
kad F=D*D/(16d)
kur D antenos skersmuo
d antenos gylis.
Ten yra ir formulė, kaip apskaičiuoti atstumą tarp galvų. Daugiau teoriniai apskaičiavimai, kurių gale visada pridedama, kad galutinai viską sureguliuoti vis tiek reikia pagal signalą stiprumą.
- E.c.k.a
- Forumietis

- Susisiekti:
Re: LNB+LNB
susiglaudusios man net teko 75 80e dariti tai reikejo kiek imanoma arciau maziau kaip 5 laipsniai multifida be signalo nuostoliu beveik neimanoma padaritiEGIDUKAS rašė:Sveiki. Man reikėtų sužinot 5 laipsnių skirtumą viena LNB nuo kitos(statant dvi galvas) koks atstumas tarp jų turėtų būti centimetrais?
-
tomas
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Kolega klystate. Yra galvuciu su siaurais spinduoliais, be to atstumas tarp galvuciu priklauso nuo diametro antenos. Jei kalba apie 80E ir 75E tai su 1.25m antena paprastos galvutes bus susiglaude, tuo tarpu su 0.9m antena jau reikia naudoti bent viena galvute su siauru spinduoliu. Na o jei antena dar mazesne tai reikes abieju galvuciu su siauru spinduoliu.E.c.k.a rašė:susiglaudusios man net teko 75 80e dariti tai reikejo kiek imanoma arciau maziau kaip 5 laipsniai multifida be signalo nuostoliu beveik neimanoma padaritiEGIDUKAS rašė:Sveiki. Man reikėtų sužinot 5 laipsnių skirtumą viena LNB nuo kitos(statant dvi galvas) koks atstumas tarp jų turėtų būti centimetrais?
- E.c.k.a
- Forumietis

- Susisiekti:
pas mane antena 0.9 multifida padariau is paprastu galvuciu 75 80e tik nesuprantu kur as klistu as nesneku apie 2 metru antenas ir as manau kad teisingai atsakiau kad lnb susiglaude ka be to ir pats kolega patvirtinottomas rašė:Kolega klystate. Yra galvuciu su siaurais spinduoliais, be to atstumas tarp galvuciu priklauso nuo diametro antenos. Jei kalba apie 80E ir 75E tai su 1.25m antena paprastos galvutes bus susiglaude, tuo tarpu su 0.9m antena jau reikia naudoti bent viena galvute su siauru spinduoliu. Na o jei antena dar mazesne tai reikes abieju galvuciu su siauru spinduoliu.E.c.k.a rašė:susiglaudusios man net teko 75 80e dariti tai reikejo kiek imanoma arciau maziau kaip 5 laipsniai multifida be signalo nuostoliu beveik neimanoma padaritiEGIDUKAS rašė:Sveiki. Man reikėtų sužinot 5 laipsnių skirtumą viena LNB nuo kitos(statant dvi galvas) koks atstumas tarp jų turėtų būti centimetrais?
-
tomas
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
E.c.k.a rašė:pas mane antena 0.9 multifida padariau is paprastu galvuciu 75 80e tik nesuprantu kur as klistu as nesneku apie 2 metru antenas ir as manau kad teisingai atsakiau kad lnb susiglaude ka be to ir pats kolega patvirtinottomas rašė:Kolega klystate. Yra galvuciu su siaurais spinduoliais, be to atstumas tarp galvuciu priklauso nuo diametro antenos. Jei kalba apie 80E ir 75E tai su 1.25m antena paprastos galvutes bus susiglaude, tuo tarpu su 0.9m antena jau reikia naudoti bent viena galvute su siauru spinduoliu. Na o jei antena dar mazesne tai reikes abieju galvuciu su siauru spinduoliu.E.c.k.a rašė:susiglaudusios man net teko 75 80e dariti tai reikejo kiek imanoma arciau maziau kaip 5 laipsniai multifida be signalo nuostoliu beveik neimanoma padariti
Norejau pasakyti kad ir 4 laip. su 0.9m antena galima padaryti be jokiu praradimu su atitinkamom galvutem.
- E.c.k.a
- Forumietis

- Susisiekti:
tomas rašė:zinoma kad galima bet jau rekia kitokiu lnb egidukas klause kiek cm manau jįs supras is musu diskusijos kokie atstumai tarp lnb manau issamei paaiskinomE.c.k.a rašė:pas mane antena 0.9 multifida padariau is paprastu galvuciu 75 80e tik nesuprantu kur as klistu as nesneku apie 2 metru antenas ir as manau kad teisingai atsakiau kad lnb susiglaude ka be to ir pats kolega patvirtinottomas rašė: Kolega klystate. Yra galvuciu su siaurais spinduoliais, be to atstumas tarp galvuciu priklauso nuo diametro antenos. Jei kalba apie 80E ir 75E tai su 1.25m antena paprastos galvutes bus susiglaude, tuo tarpu su 0.9m antena jau reikia naudoti bent viena galvute su siauru spinduoliu. Na o jei antena dar mazesne tai reikes abieju galvuciu su siauru spinduoliu.
Norejau pasakyti kad ir 4 laip. su 0.9m antena galima padaryti be jokiu praradimu su atitinkamom galvutem.
- E.c.k.a
- Forumietis

- Susisiekti:
zinoma kad galima bet jau rekia kitokiu lnb egidukas klause kiek cm manau jįs supras is musu diskusijos kokie atstumai tarp lnb manau issamei paaiskinom
- EGIDUKAS
- Forumietis

- Susisiekti:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių